Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Pipimix είπε

Huawei P40 Pro...

Screenshot_20201218_071353.jpg

Εδώ δεν έχει google play services , θες και 5g..

(Εντωμεταξύ στο πρώτο ποστ λέει για ποιες συσκευές είναι διαθέσιμη η υπηρεσία .)

Επεξ/σία από alexakos89
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

(Εντωμεταξύ στο πρώτο ποστ λέει για ποιες συσκευές είναι διαθέσιμη η υπηρεσία .)

χαχα με επνιξες ρε πρωι πρωι .

Παντως η  cosmote  με τα τελευταια προγραμματα  δινει πολλα  gb  σε λογικη τιμη πλεον  και  πολλες προσφορες  κατα την διαρκεια του χρονου οπου δινει   δωρεαν GB .

Δεν συζηταμε για την γεωγραφικη καλυψη  πανελλαδικα που εχει   οπου εκει ειναι μονοδρομος για καποιον που ταξιδευει συχνα στην επαρχια .

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, basilis_k6 said:

αυτο ειναι τεραστιο σκανδαλο που δεν θα αποδειχτεί ποτε δυστυχως. κάθε χρονο μας έκοβαν και 1mbps απο τοτε που φεραν το vdsl. οταν ρωτησα μου ειπαν αποκλείετε, δεν θυμαστε καλα... Ειχα 20 το 2010 και τωρα εχω 12...

Ναι διότι ίδιο πλήθος συνδρομητών είχαν οι πάροχοι το 2010 με το 2020...

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εσύ το παίζει έξυπνος δηλαδή...μπράβο σου...και συσκευη έχεις εσύ;;

Δημοσ.

Εμαθα ότι αν βάλεις την κάρτα sim σου σε υποστηριζόμενη 5g συσκευή και μετα την ξανά βάλεις στο δικό σου smartphone  (εννοείται να υποστηρίζει 5g) έχεις ενεργοποιημένο το 5g.......

Θα το δοκιμάσω σε ένα Xiaomi mi10 ενως φίλου και μετά θα βάλω την sim στο oneplus 8 μου και θα σας πω αν ισχύει...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tontorikos είπε

Οι 5G ταχυτητες προς το παρον κακιστες!
Αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα ακομα και αυτες οι ταχυτητες...
ειναι πιο γρηγορες απο το 90% των συνδρομητων σταθερης!
Μην σ πω και με κλτερο ping...για κλαματα ειμαστε! 

Τι γκρινια ειναι αυτη ρε φιλε? Πααααπαπαπα.... Τραγικο.

Δημοσ.
11 hours ago, PaNtErAz said:

Δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα, δεν χει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με τους Ελληνικούς παρόχους για 5G οπότε για αρχή δεν θα υποστηριχθεί. 

δεν λειτουργει ετσι η φαση νομιζω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mariosCS είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, πώς γίνεται 1 μέρα μετά τη δημοπρασία να είναι σε λειτουργία (έστω πιλοτικά)? Είχαν από πριν την υποδομή, σε περίπτωση που κερδίσουν τη δημοπρασία δηλαδή; 

(χωρίς σαρκασμό η ερώτηση)

Κι εγω το αναρωτιεμαι αυτο

Δημοσ.
4 hours ago, basilis_k6 said:

αυτο ειναι τεραστιο σκανδαλο που δεν θα αποδειχτεί ποτε δυστυχως. κάθε χρονο μας έκοβαν και 1mbps απο τοτε που φεραν το vdsl. οταν ρωτησα μου ειπαν αποκλείετε, δεν θυμαστε καλα... Ειχα 20 το 2010 και τωρα εχω 12...

γι αυτο ευτυχως με το νεο νομο υποχρεουνται να σου πουν την πραγματικη ταχυτητα που μπορεις να εχεις πριν συνδεθεις.

Εμενα που για 10+ χρονια μου λεγαν οτι εχουν προβλημα οι καλωδιωσεις της πολυκατοικιας και δεν μπορουσαν να δεχθουν πανω απο 8 απο τα 24 και μετα μολις πηγα 50αρα ξαφνικα τα καλωδια μου ειναι σε άριστη κατασταση και κλειδωνω 54.999??

Στη φυλακα θα πρεπε να ειναι ολοι αυτοι αν δεν ζουσαμε στην Κολομβια των βαλκανιων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, azuli είπε

γι αυτο ευτυχως με το νεο νομο υποχρεουνται να σου πουν την πραγματικη ταχυτητα που μπορεις να εχεις πριν συνδεθεις.

Εμενα που για 10+ χρονια μου λεγαν οτι εχουν προβλημα οι καλωδιωσεις της πολυκατοικιας και δεν μπορουσαν να δεχθουν πανω απο 8 απο τα 24 και μετα μολις πηγα 50αρα ξαφνικα τα καλωδια μου ειναι σε άριστη κατασταση και κλειδωνω 54.999??

Στη φυλακα θα πρεπε να ειναι ολοι αυτοι αν δεν ζουσαμε στην Κολομβια των βαλκανιων.

Δλδ  πριν που σου ερχοταν απο 3 χιλιομετρα    που ηταν   το κεντρο του ΟΤΕ  μεσα απο το σαπιο χαλκινο δικτυο με τα χιλια μπαλωματα  και τους   περιορισμους που by default  εχει η adsl .Ενω τωρα η καμπινα  ειναι εξω απο το σπιτι σου και η διαδρομη του χαλκινου δικτυου  πλεον ειναι ελαχιστη   καθως μεσολαβουν οπτικες  λες να μην παιζει κανενα ρολο ?

Δλδ τοσα χρονια   σε κοροιδευαν ?Μπορουσες να  εχεις 24αρα ταχυτητα αλλα το εκαναν επιτηδες σε κρατουσαν  με 8  για να πουλησουν τις  vdsl οταν θα ερθουν γιατι υπηρχε ενα υποχθονιο σχεδιο εξαπατησης ?

Για τον κορονοιο τι γνωμη εχεις ?:P

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.

Θα μας τρελλανει η Cosmote, άκου δεν είναι το Oneplus 8 συμβατό με 5G.....
Μου θυμίζει την ιστορία με τις eSIM που είχε βγάλει και έλεγε ότι είναι μονο για συσκευές συμβατές και ανέφερε μονο τα iPads, ενώ οι μισοί τουλάχιστον χρηστες iPhone XS είχαν ήδη βάλει και τη λειτουργούσαν. Και αν τους έπαιρνες τηλ και τους έλεγες ότι έχεις iPhone XS σειράς, σου έλεγαν η συσκευή σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ !!!!!!
Για κλάματα 😪 😪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vaskor είπε

Τι γκρινια ειναι αυτη ρε φιλε? Πααααπαπαπα.... Τραγικο.

Γκρινια και τραγικος??🤣 Η  πραγματικοτητα ειναι αδερφε!
Τραγικο ειναι οτι με δεδομενα εχουμε μεγαλυτερες ταχυτητες....και βλεπεις σε χωρια ακομα και κεντρικα μεγαλων πολεων να μην μπορουν οι ανθρωποι να εχουν νορμαλ ταχυτητες σταθερης! Αυτο ειναι τραγικο!
Εκτος αν δουλευεις σε καναν παροχο και θες και κανεις τα στραβα ματια απο την πραγματικοτητα! 🙂

Επεξ/σία από tontorikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...