alexakos89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Pipimix είπε Huawei P40 Pro... Εδώ δεν έχει google play services , θες και 5g.. (Εντωμεταξύ στο πρώτο ποστ λέει για ποιες συσκευές είναι διαθέσιμη η υπηρεσία .) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από alexakos89 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Εδώ δεν έχει google play services , θες και 5g.. (Εντωμεταξύ στο πρώτο ποστ λέει για ποιες συσκευές είναι διαθέσιμη η υπηρεσία .) χαχα με επνιξες ρε πρωι πρωι . Παντως η cosmote με τα τελευταια προγραμματα δινει πολλα gb σε λογικη τιμη πλεον και πολλες προσφορες κατα την διαρκεια του χρονου οπου δινει δωρεαν GB . Δεν συζηταμε για την γεωγραφικη καλυψη πανελλαδικα που εχει οπου εκει ειναι μονοδρομος για καποιον που ταξιδευει συχνα στην επαρχια . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, basilis_k6 said: αυτο ειναι τεραστιο σκανδαλο που δεν θα αποδειχτεί ποτε δυστυχως. κάθε χρονο μας έκοβαν και 1mbps απο τοτε που φεραν το vdsl. οταν ρωτησα μου ειπαν αποκλείετε, δεν θυμαστε καλα... Ειχα 20 το 2010 και τωρα εχω 12... Ναι διότι ίδιο πλήθος συνδρομητών είχαν οι πάροχοι το 2010 με το 2020... 1
Pipimix Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Εδώ δεν έχει google play services , θες και 5g.. (Εντωμεταξύ στο πρώτο ποστ λέει για ποιες συσκευές είναι διαθέσιμη η υπηρεσία .) Εσύ το παίζει έξυπνος δηλαδή...μπράβο σου...και συσκευη έχεις εσύ;;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Εμαθα ότι αν βάλεις την κάρτα sim σου σε υποστηριζόμενη 5g συσκευή και μετα την ξανά βάλεις στο δικό σου smartphone (εννοείται να υποστηρίζει 5g) έχεις ενεργοποιημένο το 5g....... Θα το δοκιμάσω σε ένα Xiaomi mi10 ενως φίλου και μετά θα βάλω την sim στο oneplus 8 μου και θα σας πω αν ισχύει...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, tontorikos είπε Οι 5G ταχυτητες προς το παρον κακιστες! Αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα ακομα και αυτες οι ταχυτητες... ειναι πιο γρηγορες απο το 90% των συνδρομητων σταθερης! Μην σ πω και με κλτερο ping...για κλαματα ειμαστε! Τι γκρινια ειναι αυτη ρε φιλε? Πααααπαπαπα.... Τραγικο.
azuli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 11 hours ago, PaNtErAz said: Δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα, δεν χει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με τους Ελληνικούς παρόχους για 5G οπότε για αρχή δεν θα υποστηριχθεί. δεν λειτουργει ετσι η φαση νομιζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 8 minutes ago, dream21 said: Ταχύτητες 4G με Logo 5G 4G+ για την ακρίβεια. 1
cubilone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, mariosCS είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, πώς γίνεται 1 μέρα μετά τη δημοπρασία να είναι σε λειτουργία (έστω πιλοτικά)? Είχαν από πριν την υποδομή, σε περίπτωση που κερδίσουν τη δημοπρασία δηλαδή; (χωρίς σαρκασμό η ερώτηση) Κι εγω το αναρωτιεμαι αυτο
azuli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 hours ago, basilis_k6 said: αυτο ειναι τεραστιο σκανδαλο που δεν θα αποδειχτεί ποτε δυστυχως. κάθε χρονο μας έκοβαν και 1mbps απο τοτε που φεραν το vdsl. οταν ρωτησα μου ειπαν αποκλείετε, δεν θυμαστε καλα... Ειχα 20 το 2010 και τωρα εχω 12... γι αυτο ευτυχως με το νεο νομο υποχρεουνται να σου πουν την πραγματικη ταχυτητα που μπορεις να εχεις πριν συνδεθεις. Εμενα που για 10+ χρονια μου λεγαν οτι εχουν προβλημα οι καλωδιωσεις της πολυκατοικιας και δεν μπορουσαν να δεχθουν πανω απο 8 απο τα 24 και μετα μολις πηγα 50αρα ξαφνικα τα καλωδια μου ειναι σε άριστη κατασταση και κλειδωνω 54.999?? Στη φυλακα θα πρεπε να ειναι ολοι αυτοι αν δεν ζουσαμε στην Κολομβια των βαλκανιων.
Fotis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, azuli είπε γι αυτο ευτυχως με το νεο νομο υποχρεουνται να σου πουν την πραγματικη ταχυτητα που μπορεις να εχεις πριν συνδεθεις. Εμενα που για 10+ χρονια μου λεγαν οτι εχουν προβλημα οι καλωδιωσεις της πολυκατοικιας και δεν μπορουσαν να δεχθουν πανω απο 8 απο τα 24 και μετα μολις πηγα 50αρα ξαφνικα τα καλωδια μου ειναι σε άριστη κατασταση και κλειδωνω 54.999?? Στη φυλακα θα πρεπε να ειναι ολοι αυτοι αν δεν ζουσαμε στην Κολομβια των βαλκανιων. Δλδ πριν που σου ερχοταν απο 3 χιλιομετρα που ηταν το κεντρο του ΟΤΕ μεσα απο το σαπιο χαλκινο δικτυο με τα χιλια μπαλωματα και τους περιορισμους που by default εχει η adsl .Ενω τωρα η καμπινα ειναι εξω απο το σπιτι σου και η διαδρομη του χαλκινου δικτυου πλεον ειναι ελαχιστη καθως μεσολαβουν οπτικες λες να μην παιζει κανενα ρολο ? Δλδ τοσα χρονια σε κοροιδευαν ?Μπορουσες να εχεις 24αρα ταχυτητα αλλα το εκαναν επιτηδες σε κρατουσαν με 8 για να πουλησουν τις vdsl οταν θα ερθουν γιατι υπηρχε ενα υποχθονιο σχεδιο εξαπατησης ? Για τον κορονοιο τι γνωμη εχεις ?:P Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από Fotis13 4
ktsak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Θα μας τρελλανει η Cosmote, άκου δεν είναι το Oneplus 8 συμβατό με 5G..... Μου θυμίζει την ιστορία με τις eSIM που είχε βγάλει και έλεγε ότι είναι μονο για συσκευές συμβατές και ανέφερε μονο τα iPads, ενώ οι μισοί τουλάχιστον χρηστες iPhone XS είχαν ήδη βάλει και τη λειτουργούσαν. Και αν τους έπαιρνες τηλ και τους έλεγες ότι έχεις iPhone XS σειράς, σου έλεγαν η συσκευή σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ !!!!!! Για κλάματα 😪 😪
tontorikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaskor είπε Τι γκρινια ειναι αυτη ρε φιλε? Πααααπαπαπα.... Τραγικο. Γκρινια και τραγικος??🤣 Η πραγματικοτητα ειναι αδερφε! Τραγικο ειναι οτι με δεδομενα εχουμε μεγαλυτερες ταχυτητες....και βλεπεις σε χωρια ακομα και κεντρικα μεγαλων πολεων να μην μπορουν οι ανθρωποι να εχουν νορμαλ ταχυτητες σταθερης! Αυτο ειναι τραγικο! Εκτος αν δουλευεις σε καναν παροχο και θες και κανεις τα στραβα ματια απο την πραγματικοτητα! 🙂 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από tontorikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα