@ngelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε το ότι μερικοι παραπονιέστε για τα δωρεαν παιχνίδια..έλεος ρε μάγκες.. Να δεις που θα ζητήσουν και τα λεφτά τους πίσω...
beez Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, @ngelos είπε Να δεις που θα ζητήσουν και τα λεφτά τους πίσω... μπορείτε να στείλετε ευχαριστήριο email στην epic αν θέλετε. ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. όταν κάτι χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο marketing πρέπει να πληρεί και κάποιες προϋποθέσεις. οι απαιτήσεις σχετίζονται και με το τι έχει δώσει στο παρελθόν. 7 1
coyote2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Έχω κατεβάσει τόσα πολλά που τα παιδιά πλέον λένε ευχαριστώ στον παππού που τους αγοράζει ένα το χρόνο και σε μένα τίποτα
fagoura Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, sexymwro7 είπε Αρα μην το ψαχνετε αλλο. Η λιστα ειναι αυτη που διερρευσε. Ετσι. Επαναληψη για να μην ψαχνετε: Cities: Skylines Oddworld: new n tasty The Long Dark Defense Grid 1 Alien: Isolation Metro 2033 Tropico 5 Inside Darkest Dungeon My time in Portia Night in the woods Stranded Deep Solitairica Torchlight 2 Jurassic World Evolution 1
sexymwro7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, fagoura είπε Ετσι. Εξαλλου για το αυριανο, οπως παρατηρησε ενας φιλος, εχει teaser ενα κρανος αστροναυτη, αρα Alien: Isolation.
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Alien Isolation Inside Metro 2033 Night in the woods Jurssic world evolution ολα παιχνιδαρες. Τι περιμενατε να δωσει witcher 3 evil within horizon zero dawn? Αγοραστε και τιποτα δεν γινεται ολα μια ζωη να μας τα δινουν τσαμπα. 13
metropontikas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 εγώ θυμάμαι πάντως όταν είχε παιχνίδια δώρο το pc master έκανα τεμενάδες να το πάρω. Και αφού τα έπαιζα, έπαιρνα ύφος τσουρινάκη και τα αξιολογούσα. xD Εντάξει, κάποια παιχνίδια δεν είναι καινούργια, ή δεν είναι ΑΑΑ, αλλά δε χρειάζεται να ξινίζουμε. Μην ξεχνάμε ότι κάθε βδομάδα σου χαρίζουν 1-2 παιχνίδια (κι ας απευθυνονται σε συγκεκριμένο κοινό ή είναι μικρότερες παραγωγές κάποιες φορές), και κάθε τόσο και ΑΑΑ τίτλους. Συν τα 10ευρα κουπόνια που συμφέρουν αρκετά. Και λες και έχουμε χρόνο πια να τα παίξουμε όλα, ακόμα και τα ΑΑΑ. Εγώ τώρα ξεκίνησα το witcher 2 σκεφτείτε. xD 3
Mifune Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, beez είπε μπορείτε να στείλετε ευχαριστήριο email στην epic αν θέλετε. ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. όταν κάτι χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο marketing πρέπει να πληρεί και κάποιες προϋποθέσεις. οι απαιτήσεις σχετίζονται και με το τι έχει δώσει στο παρελθόν. Τις προυποθέσεις εσύ θα τις θέσεις? Πολλοί gamers υπάρχουν με ποικίλα γούστα. Προσωπικά μου άρεσε το συγκεκριμένο. Έχει καλή ποικιλία απο games η λίστα. Αν οι απαιτήσεις σου είναι οτι πρέπει να δίνει μόνο ΑΑΑ titles επειδή έδωσε και στο παρελθόν τότε συγνώμη αλλά δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Παιχνίδια όπως The Long Dark, Alien: Isolation, Metro 2033, Darkest Dungeon, Night in the woods etc.... φιάσκο? Really? 11
snips Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, beez είπε μπορείτε να στείλετε ευχαριστήριο email στην epic αν θέλετε. ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. όταν κάτι χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο marketing πρέπει να πληρεί και κάποιες προϋποθέσεις. οι απαιτήσεις σχετίζονται και με το τι έχει δώσει στο παρελθόν. Ο tempora! O mores! που λέγανε και οι Ρωμαίοι.... 2
iliasmach Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, rsttls είπε Alien: Isolation Πολύ καλό παιχνίδι, είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι με διαφορά από αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα (αυτά που έδωσε αυτές τις μέρες). 1
koukis hlias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλο παιχνιδάκι σημερα ορμάτε τζαμπατζήδες μου 😂
basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, koukis hlias είπε Καλο παιχνιδάκι σημερα ορμάτε τζαμπατζήδες μου 😂 δεν δουλευει το app εχει κολλησει λεει απο το πολύ κοσμο...
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, koukis hlias είπε Καλο παιχνιδάκι σημερα ορμάτε τζαμπατζήδες μου 😂 Ορμίσανε όλοι και βγάζει error 500 πλέον.
Miracle Worker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω, ως ολίγον άσχετος, αυτό είναι σαν το Steam και έχει εκδόσεις για Linux; (σε κάποια από τη λίστα έχω δει ότι υπάρχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις