tb1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην κοινότητα, Αρχικά δε μπορούσα να βρω κατάλληλη κατηγορία ανάρτησης οπότε παρακαλώ τους διαχειριστές να μεταφέρουν το παρόν κατάλληλα και αν δεν υπάρχει σχετική κατηγορία προτείνω να οργανωθεί μια τέτοια ώστε να συνεισφέρει η κοινότητα με αυτόν τον τρόπο στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας. Η ιστορία έχει ως εξής: Στέλνουν μηνύματα SMS με κατάλληλο κείμενο προτρέποντας τον παραλήπτη να μπει στον ebanking λογαριασμό του στην Eurobank ώστε να ενημερωθεί - λυθεί το πρόβλημα. Στο σύνδεσμο που συμπεριλαμβάνεται στο μήνυμα σε στέλνουν στο eurobank-help.com το οποίο είναι μια αντιγραφή της σελίδας https://ebanking.eurobank.gr/#/login χωρίς ενεργούς συνδέσμους αλλά με φόρμα εισόδου ώστε να υποκλέψουν προφανώς τα στοιχεία εισόδου αυτών που θα τσιμπήσουν. Δε γνωρίζω αν υπάρχει άμεση ενέργεια που μπορεί να προβεί κανείς χωρίς να χάσει πολύ χρόνο, οπότε θεώρησα καλύτερο να ενημερώσω εδώ την κοινότητα ώστε να προστατευθούν οι οικείοι των μελών που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Καλή συνέχεια
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ακολουθούμε λίνκ απο sms κλπ.Πάμε απο εκεί που μπαινουμε παντα και ελεχουμε αν υπάρχει πρόβλημα. Εχω σημερα έλαβα sms (πήγε στα σπαμ κατευθείαν αλλα απο περιέργεια το κοίταξα )και καλά απο paypal που έλεγε ότι μου έχουν περιορίσει τον λογαριασμό και λινκ για να μπω. Ενημερωσες την τράπεζα;
tb1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Όχι δεν τους ενημέρωσα γιατί δεν είμαι πελάτης τους και στο παρελθόν με ενοχλούσαν από την συγκεκριμένη τράπεζα γιατί κάποιος έδωσε το τηλέφωνό μου ως τηλέφωνο επικοινωνίας του. Το τι τράβηξα για να το αφαιρέσουν και να σταματήσουν να με ενοχλούν δε λέγεται. Δε θέλω καμία παρτίδα μαζί τους. Και δε θέλω να χάσω χρόνο γενικά. Αν υπήρχε ένα σημείο για καταγγελία-καταγραφή θα το έκανα ευχαρίστως. Αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Ακόμα και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ένα mail έχει με τα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τίποτα που να δίνει την εντύπωση δηλαδή πως κάποιος θα ασχοληθεί σοβαρά. Διαφήμιση-ενημέρωση λοιπόν από στόμα σε στόμα. Τον δικό μου κύκλο τον ενημέρωσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tb1982 είπε Όχι δεν τους ενημέρωσα γιατί δεν είμαι πελάτης τους και στο παρελθόν με ενοχλούσαν από την συγκεκριμένη τράπεζα γιατί κάποιος έδωσε το τηλέφωνό μου ως τηλέφωνο επικοινωνίας του. Το τι τράβηξα για να το αφαιρέσουν και να σταματήσουν να με ενοχλούν δε λέγεται. Δε θέλω καμία παρτίδα μαζί τους. Και δε θέλω να χάσω χρόνο γενικά. Αν υπήρχε ένα σημείο για καταγγελία-καταγραφή θα το έκανα ευχαρίστως. Αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Ακόμα και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ένα mail έχει με τα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τίποτα που να δίνει την εντύπωση δηλαδή πως κάποιος θα ασχοληθεί σοβαρά. Διαφήμιση-ενημέρωση λοιπόν από στόμα σε στόμα. Τον δικό μου κύκλο τον ενημέρωσα. Αφου σου τρώει τόσο χρόνο μην ασχολείσαι καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα