Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω διαβάσει όλα τα σχετικά post και πραγματικά έχω μπερδευτεί.

Δυο σπίτια το ένα απέναντι απο το άλλο απόστασή περίπου 40 μέτρα (το δικό μου και της μάνας μου).

Το ένα έχει σύνδεση στην cosmote,  το άλλο έχει ίντερνετ μέσω μιας τοπικής υπηρεσίας  μέσω κεραίας στην ταράτσα.

Επειδή πραγματικά έχω ξεπουληθεί, πρέπει ένα από τα δυο να το κόψω. Τι λύση υπάρχει στο να δώσω και στα δυο σπίτια ίντερνετ απο 1 πάροχο.???

Ευχαριστώ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Groxen είπε

Καλησπέρα, έχω διαβάσει όλα τα σχετικά post και πραγματικά έχω μπερδευτεί.

Δυο σπίτια το ένα απέναντι απο το άλλο απόστασή περίπου 40 μέτρα (το δικό μου και της μάνας μου).

Το ένα έχει σύνδεση στην cosmote,  το άλλο έχει ίντερνετ μέσω μιας τοπικής υπηρεσίας  μέσω κεραίας στην ταράτσα.

Επειδή πραγματικά έχω ξεπουληθεί, πρέπει ένα από τα δυο να το κόψω. Τι λύση υπάρχει στο να δώσω και στα δυο σπίτια ίντερνετ απο 1 πάροχο.???

Ευχαριστώ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα ζευγαρακι και τελος,,,,υπαρχουν και tp link αλλα εγω αυτα εχω

https://taxkapapcshop.gr/product/locom2/?skr_prm=WyIxZjU4ZjJkOS0zMTZjLTQ4M2QtOGQ2My1jN2M0Njg0NTAyNTAiLDE2MDgyMTUxNDU5NjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.

Ναι και τα 2 σε σημείο που δεν ενοχλείς κανέναν και κατεβάζεις καλώδια μέσα στους χώρους. Το ένα station το άλλο client κι έτοιμος.

Δημοσ.

Αν έχεις οπτική επαφή ανάμεσα στα δύο σπίτια βάλε τα κάπου στα μπαλκόνια, ώστε να μην έχεις να δώσεις λόγο σε κανένα και να μην ενοχλείς κανένα. Αν δεν γίνεται τότε ταράτσα και ελπίζω να μην έχεις κανένα παράξενο συγκάτοικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...