Groxen Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω διαβάσει όλα τα σχετικά post και πραγματικά έχω μπερδευτεί. Δυο σπίτια το ένα απέναντι απο το άλλο απόστασή περίπου 40 μέτρα (το δικό μου και της μάνας μου). Το ένα έχει σύνδεση στην cosmote, το άλλο έχει ίντερνετ μέσω μιας τοπικής υπηρεσίας μέσω κεραίας στην ταράτσα. Επειδή πραγματικά έχω ξεπουληθεί, πρέπει ένα από τα δυο να το κόψω. Τι λύση υπάρχει στο να δώσω και στα δυο σπίτια ίντερνετ απο 1 πάροχο.??? Ευχαριστώ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kostasbm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Groxen είπε Καλησπέρα, έχω διαβάσει όλα τα σχετικά post και πραγματικά έχω μπερδευτεί. Δυο σπίτια το ένα απέναντι απο το άλλο απόστασή περίπου 40 μέτρα (το δικό μου και της μάνας μου). Το ένα έχει σύνδεση στην cosmote, το άλλο έχει ίντερνετ μέσω μιας τοπικής υπηρεσίας μέσω κεραίας στην ταράτσα. Επειδή πραγματικά έχω ξεπουληθεί, πρέπει ένα από τα δυο να το κόψω. Τι λύση υπάρχει στο να δώσω και στα δυο σπίτια ίντερνετ απο 1 πάροχο.??? Ευχαριστώ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα ζευγαρακι και τελος,,,,υπαρχουν και tp link αλλα εγω αυτα εχω https://taxkapapcshop.gr/product/locom2/?skr_prm=WyIxZjU4ZjJkOS0zMTZjLTQ4M2QtOGQ2My1jN2M0Njg0NTAyNTAiLDE2MDgyMTUxNDU5NjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0
Groxen Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 αρα ενα ζευγάρι κεραίες Ubiquiti NanoStation Loco M2 και ξεμπερδεύω? και τα 2 ταράτσα ?
Finn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Ναι και τα 2 σε σημείο που δεν ενοχλείς κανέναν και κατεβάζεις καλώδια μέσα στους χώρους. Το ένα station το άλλο client κι έτοιμος.
afm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Αν έχεις οπτική επαφή ανάμεσα στα δύο σπίτια βάλε τα κάπου στα μπαλκόνια, ώστε να μην έχεις να δώσεις λόγο σε κανένα και να μην ενοχλείς κανένα. Αν δεν γίνεται τότε ταράτσα και ελπίζω να μην έχεις κανένα παράξενο συγκάτοικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα