Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .είχα διαβάσει κάπου ότι καλό είναι μετά από κάθε αναβάθμιση λογισμικου στο smartphone καλό είναι να κάνουμε hardreset . ισχύει;

και γενικά ανά καιρο χρειάζεται να κάνουμε hardreset.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Μετά από κάθε αναβάθμιση αν κάναμε επαναφορά, κάθε μήνα θα ήθελα να στήνω το τηλέφωνο, δεν ισχύει αυτό, μετά από αναβάθμιση android  π.χ από 9 σε 10 ,11 εγώ εκεί κάνω προληπτικά όχι ότι είναι κανόνας .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες φορές υπάρχουν κωλύματα μετά από updates τύπου από android 9 σε 10. Για να φτιάξουν η συνηθέστερη λύση είναι το reset, δεν υπάρχει άλλος λόγος για να κάνετε reset μετά από αναβάθμιση.

Όσο για το reset "ανά καιρό", κατά την γνώμη μου θα χρειαστεί μόνο όταν αρχίστε να παρατηρείτε ενοχλητικά κωλύματα που δεν είχατε πριν.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2020 στις 6:17 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Κάποιες φορές υπάρχουν κωλύματα μετά από updates τύπου από android 9 σε 10. Για να φτιάξουν η συνηθέστερη λύση είναι το reset, δεν υπάρχει άλλος λόγος για να κάνετε reset μετά από αναβάθμιση.

Όσο για το reset "ανά καιρό", κατά την γνώμη μου θα χρειαστεί μόνο όταν αρχίστε να παρατηρείτε ενοχλητικά κωλύματα που δεν είχατε πριν.

Ok ευχαριστώ για την πληροφορία

Στις 17/12/2020 στις 6:17 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...