lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω μπλέξει μια και η μητρική έχει 12 volt LED_C και πήρα ένα ανεμιστηράκι να αντικαταστήσω ένα που σφύριζε και αυτό έχει led connector 3 pin (5V-D-G) & 4 pin (5V -D-coded -G) Η μητρική είναι GIGABYTE Z370p D3 και το σημείο σύνδεσης το βάζω σε εικόνα. το ανεμιστηράκι είναι το SHARKOON SHARK BLADES RGB FAN 120MM Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον συνδέσω ώστε να ανάβει έστω και κάποιο χρώμα σταθερά; Αν όχι, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο που να δουλεύει, αν είναι δυνατόν από e-shop γιατί δεν αξίζει να πληρώσουμε μεταφορικά. 1
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω μπλέξει μια και η μητρική έχει 12 volt LED_C και πήρα ένα ανεμιστηράκι να αντικαταστήσω ένα που σφύριζε και αυτό έχει led connector 3 pin (5V-D-G) & 4 pin (5V -D-coded -G) Η μητρική είναι GIGABYTE Z370p D3 και το σημείο σύνδεσης το βάζω σε εικόνα. το ανεμιστηράκι είναι το SHARKOON SHARK BLADES RGB FAN 120MM Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον συνδέσω ώστε να ανάβει έστω και κάποιο χρώμα σταθερά; Αν όχι, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο που να δουλεύει, αν είναι δυνατόν από e-shop γιατί δεν αξίζει να πληρώσουμε μεταφορικά. Υπαρχει αυτο https://www.skroutz.gr/s/21947683/Deepcool-Rgb-Convertor.html 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ Ίσως αν έπαιρνα άλλο ανεμιστηράκι που να είναι σκέτο RGB να μου έβγαινε και φθηνότερα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από lefta_yparxoun
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Ευχαριστώ πολύ Ίσως αν έπαιρνα άλλο ανεμιστηράκι που να είναι σκέτο RGB να μου έβγαινε και φθηνότερα Σιγουρα απλα σε αυτο μπορεις να συνδεσεις 3 αν θυμαμαι καλα οποτε δεν θα εχεις αυτο το προβλημα κ στο μελλον αν θες να βαλεις κ αλλα ιδια fan. Κατα τα αλλα δεν συμφερει Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είδα μια παρουσίαση του στο youtube και λέει ότι δεν υποστηρίζει πλήρες ARGB αλλά απλό RGB με ένα χρώμα. Αν έπαιρνα πλήρη controller ARGB δεν θα είχα πιο πλήρη λειτουργικότητα; Βέβαια δεν βρίσκω σκέτο, πηγαίνουν σετ 3 ανεμιστήρες με κοντρόλερ κάπου στα 50+ ευρώ Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από lefta_yparxoun 1
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Είδα μια παρουσίαση του στο youtube και λέει ότι δεν υποστηρίζει πλήρες ARGB αλλά απλό RGB με ένα χρώμα. Αν έπαιρνα πλήρη controller ARGB δεν θα είχα πιο πλήρη λειτουργικότητα; Ναι αλλα ο controller που θα επερνες δεν θα συνδεοταν ποτε σε rgb header στη μητρικη για ελεγχο των led απο aura sync, fusion gigabyte κτλ..To header σου σε περιοριζει σε απλο rgb δυστυχως...θα ελεγχεις τα fan απο το λογισμικο του controller οπως πχ icue. Αλλα θα κερδισεις το argb των fan ετσι... Εσυ οτι προτιμας. Σου προτεινα αυτο γιατι ειδα τον τιτλο κ αυτος ειναι ο μονος τροπος που ξερω να μπουν 5v σε 12v header απευθειας στη μητρικη Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 ευχαριστώ πολύ, είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο μπερδεμένος γιατί το κουτί είναι του γιού. Νομίζω πως θα πάρω αυτό που μου πρότεινες από την αρχή 2
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε ευχαριστώ πολύ, είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο μπερδεμένος γιατί το κουτί είναι του γιού. Νομίζω πως θα πάρω αυτό που μου πρότεινες από την αρχή Με μια γρηγορη ματια οι argb controller πανε ακομα παραπανω οποτε δεν νομιζω πως σε πολυσυμφερει. Μπελα θα βαλεις. Ενω ετσι, απευθειας πανω στη μητρικη κ ελεγχος απο gigabyte fusion αν δεν το εχεις εγκαταστησει ηδη. Χρωματα κ εφε θα εχεις διαφορα. Η βασικη διαφορα των argb k απλων rgb ειναι πως τα πρωτα μπορουν να αλλαζουν το χρωμα καθε led ξεχωριστα οποτε κανουν κ περισσοτερα εφε ουρανιου τοξου. Αν ομως καποιος θελει ενα απλο στατικο χρωμα η μια απλη μεταβαση απο χρωμα σε χρωμα σαν εφε τοτε κ στα δυο ειδη θα φαινεται το ιδιο. Mακαρι να υπηρχαν διαθεσιμα αυτα στα 25 αντε 30 ευρο που ειχαν να σου ελεγα να κανεις την υπερβαση. 3fan rgb συνδεονται μεταξυ τους κ πιανουν ολα μαζι ενα rgb header στη μητρικη, ουτε controller ουτε τιποτα. https://www.skroutz.gr/s/13241820/Deepcool-RF-120-RGB-3-Pack.html?from=catspan Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 3
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, niko13 είπε Mακαρι να υπηρχαν διαθεσιμα αυτα στα 25 αντε 30 ευρο που ειχαν να σου ελεγα να κανεις την υπερβαση. 3fan rgb συνδεονται μεταξυ τους κ πιανουν ολα μαζι ενα rgb header στη μητρικη, ουτε controller ουτε τιποτα. https://www.skroutz.gr/s/13241820/Deepcool-RF-120-RGB-3-Pack.html?from=catspan Μου κάνει δηλαδή αυτό το σετ κατευθείαν στη μητρική, σωστά; Θα το προτιμήσω αν είναι έτσι κι ας περιμένουμε, θα μας δώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες με τους τρεις ανεμιστήρες. Απλά αν μπορείς επιβεβαίωσε μου ότι μου κάνει. 28,65 βγαίνει τελική με μεταφορικά 1
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Μου κάνει δηλαδή αυτό το σετ κατευθείαν στη μητρική, σωστά; Θα το προτιμήσω αν είναι έτσι κι ας περιμένουμε, θα μας δώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες με τους τρεις ανεμιστήρες. Απλά αν μπορείς επιβεβαίωσε μου ότι μου κάνει. 28,65 βγαίνει τελική με μεταφορικά Ναι, σου κανει μια χαρα. Kai θα χρειαστεις ενα fan header k ενα rgb header μονο στη μητρικη σου. Εχει οτι θα χρειαστεις μεσα. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα