infini Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μου συμβαίνει το εξής παράξενο πρόβλημα σε Windows XP. Tα Ελληνικά δουλεύον σε όλες τις εφαρμογές χωρίς πρόβλημα αλλά όταν μπω σε μια οποιαδήποτε search engine με τον internet explorer, και προσπαθήσω να γράψω να μου βρει μια ελληνική λέξη αυτό γράφει ότι θέλει. Τα πλήκτρα δεν αντιστοιχούν στα σωστά γράμματα, δηλαδή όταν για παράδειγμα πατάω το Α εμφανίζεται το +. Έχω Windows XP Αγγλικά και έχω κάνει τις ρυθμίσεις για την Ελληνική γλώσσα στο control panel
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Σε notepad και άλλα προγράμματα τι κάνει όταν γράφεις ελληνικά;
infini Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Τα γράφει κανονικά. Μόνο στο πεδίο "search" του search engine εμφανίζεται το πρόβλημα
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Πραγαμματικά αν δεν σου κάνει κανένα άλλο πρόβλημα καλύτερα να αλλάξεις και να δοκιμάσεις τον firefox γιατί μπορεί να λυγίσουν τα νεύρα σου μέχρι να βρεις την λύση του προβλήματος!
mikaha Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δοκίμασε αυτό: Start, Settings, Control Panel, Add/Remove Programs. Double click Microsoft Internet Explorer 6 and Internet Tools. Select Repair Internet Explorer & hit Ok ή δες εδώ http://support.microsoft.com/?kbid=318378 και ακολούθησε κάποια από τις 2 μεθόδους που προτείνει η Microsoft.
metatron Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 gia koita kai ayto : start/control panel/regional & language options/stin kartela poy leei advanced-exeis ellinika??? eixa kanei mia fora egkatastasi kai den eixa se aytin tin kartela ellinika kai eixa to provlima poy perigrafeis! elpizo na voithisa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.