Προς το περιεχόμενο

TELESTET ---- kolosima

Gpsyco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορει να μου πει καποιος γιατι η Telestet εχει τοσο πολυ κολοσήμα? Στα περρισοτερα υπόγεια δεν πιανει, αλλα και οταν πιανει καπου ακουγεται σκατΑ. Μηπως φταιει το κινητο μου? Εχει κανενας τετοιο προβλημα με TELESTET? Εγω μένω θεσσαλονικη. confused.gif

Δημοσ.

'Ως γνωστόν η TELESTET πλασματικό σήμα.Μπορεί δηλαδή να σου δείχνει 4 μπάρες το σήμα της κεραίας, και να είναι δεν είναι ικανό να λάβει η να εκτελέσει μία κλήση.Καλύτερα να αλλάξεις εταιρία.Εδώ στην Πάτρα , και επειδή έχω και PANAFON και TELESTET σου λέω πώς η δεύτερη έχει τα μαύρα της τα χάλια.PANAFON μπορεί να είναι κατα τι πιο αλκριβή αλλά είναι σίγουρη!

Δημοσ.

Koita na deis, ego tis eixa kai tis treis tis etareis kai ayti pou mou afise tis kalliteres ediposeis itan i COSMOTE kai me to parapano malista (apo oles tis apopseis)!<BR>Telestet pira, sxetika prosfata, prin dio mines, gia na paro to A100 (poli kalo kinito).<BR>Den eixa skopo na tin balo tin karta tis TELESTET alla efoson den eixa pio prin, eipa na tin dokimaso. Den ixera oti tha mou ebgene tetia pikra! I plaka einai oti tin sindesi stin COSMOTE tin ekopsa, kai exo dosei se olous tous gnostous ton arithmo apo TELESTET. TELESTET i allios sima tetelestet! mad.gif

Δημοσ.

Βρε antaptora άν είσαι στην Αθήνα καλή είναι η COSMOTE ...αλλά βγές και πιο έξω να δείς τι παίζεται.Το καλύτερο σήμα γενικά το έχει η PANAFON.Oπου και να πάω στην Ελλάδα, είναι ασυναγώνιστη.<p>[This message has been edited by passenger57 (edited 18-12-2000).]

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αφού όλοι οι χρήστες κινητών στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι η μία εταιρεία καλύπτει την άλλη. Εκεί που δεν έχει σήμα η Telestet έχει η Panafon ή η Cosmote και το ανάποδο.<P>Συμφωνώ ωστόσο ότι η Cosmote έχει καλό σήμα στις πόλεις και στις περιοχές γύρω από αυτές αλλά σε περιοχές του χάρτη που έχουν δύσκολη κάλυψη, δεν ανταποκρίνεται....

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by passenger57:<BR><B>H PANAFON καρατσεκαρισμένο.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Simfono, parolo pou exo cosmote, i panafon panta eixe kai 8a exei gamato sima!<P><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...