Stavmitsos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Πριν 4 μήνες, πήρα από τους απατεώνες του τίτλου ένα coolermaster 550w gold+ το οποίο τα έπαιξε. Η coolermaster δεν μπορεί να βοηθήσει με το θέμα, μου λένε να απευθυνθώ στο κατάστημα αγοράς από το οποίο όλως τυχαίως είχα παραγγείλει στις 4/12 μια RTX 3070. Την κάρτα την έστειλαν κάπου στη Γερμανία αντί στη διεύθυνση μου βάση του tracking και δεν απάντησαν ποτέ σε κανένα από τα τηλέφωνα και e-mails. Aφού άνοιξα case στο PayPal, έκαναν refund την παραγγελία και τώρα δεν απαντάνε στο e-mail για το τροφοδοτικό. έχει κανείς ιδέα πως θα βγάλω άκρη, ή απλά να φάω το 50ρι για ένα καινούργιο τροφοδοτικό και πάμε παρακάτω;
jgeorgiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε Που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Πριν 4 μήνες, πήρα από τους απατεώνες του τίτλου ένα coolermaster 550w gold+ το οποίο τα έπαιξε. Η coolermaster δεν μπορεί να βοηθήσει με το θέμα, μου λένε να απευθυνθώ στο κατάστημα αγοράς από το οποίο όλως τυχαίως είχα παραγγείλει στις 4/12 μια RTX 3070. Την κάρτα την έστειλαν κάπου στη Γερμανία αντί στη διεύθυνση μου βάση του tracking και δεν απάντησαν ποτέ σε κανένα από τα τηλέφωνα και e-mails. Aφού άνοιξα case στο PayPal, έκαναν refund την παραγγελία και τώρα δεν απαντάνε στο e-mail για το τροφοδοτικό. έχει κανείς ιδέα πως θα βγάλω άκρη, ή απλά να φάω το 50ρι για ένα καινούργιο τροφοδοτικό και πάμε παρακάτω; αν έχει στο site rma-form και στείλτο βέβαια στοιχίζει κανένα 20αρικο να τους το στείλεις. ΥΓ αν μπεις στην βαθμολογία του Computeruniverse δεν είναι καλή , απορώ πως έκανες αγορά από ένα "μαγαζί" με τόσο χαμηλή βαθμολογία. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από jgeorgiou
christos4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 μιας και το μαγαζί βρίσκεται στη Γερμανία, δοκίμασε να υποβάλλεις από εδώ: https://www.eccgreece.gr/el/european-consumer-center-greece/ μια αναφορά. δρουν ως διαμεσολαβητές επίλυσης διαφορών. να είσαι πιο ψύχραιμος και να μην αναφέρεις απατεώνες κλπ, απλά τα γεγονότα (τι πήρες, πότε το πήρες, πότε χάλασε/τι έπαθε, τι προσπάθεια επικοινωνίας έχεις κάνει με το μαγαζί, τι απαντήσεις έχεις πάρει (αν έχεις πάρει). το 2015 είχα ένα πρόβλημα με την ASUS και η υπόθεση έληξε υπέρ μου. δεν έχω πιο πρόσφατη εμπειρία, αλλά επειδή φέρει τη σφραγίδα της ΕΕ ίσως είναι καλό να το παλέψεις μέσω αυτών 1
Stavmitsos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε αν έχει στο site rma-form και στείλτο βέβαια στοιχίζει κανένα 20αρικο να τους το στείλεις. ΥΓ αν μπεις στην βαθμολογία του Computeruniverse δεν είναι καλή , απορώ πως έκανες αγορά από ένα "μαγαζί" με τόσο χαμηλή βαθμολογία. Είδα να το προτείνουν πολύ τα παιδιά στο thread με τα λάπτοπ, και πως αρκετός κόσμος είχε αγοράσει από εκεί. Δεν έλεγξα τη βαθμολογία τους, και μικρότερες παραγγελίες ανά περιόδους ήρθαν χωρίς πρόβλημα. Απλά έτυχε να μην έχω χρειαστεί ποτέ το σέρβις τους.
Aris_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 γενικη γραματεια καταναλωτη όλα γραπτος δεν υπάρχει λογος να πας σε ευρωπαικο οργανισμο εφόσον το πηρες απο Ελλάδα εδω πρέπει να στραφείς πρώτα μου αρεσει ο αλλος εσυ φταις που δεν διαβάζεις τα reviews οχι οτι εχει παρελθον και επρεπε να εχει κλείσει απο τα πρόστιμα μονο κανα καστανά τσακίζουν μικροπωλητή
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Stavmitsos είπε Που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Πριν 4 μήνες, πήρα από τους απατεώνες του τίτλου ένα coolermaster 550w gold+ το οποίο τα έπαιξε. Η coolermaster δεν μπορεί να βοηθήσει με το θέμα, μου λένε να απευθυνθώ στο κατάστημα αγοράς από το οποίο όλως τυχαίως είχα παραγγείλει στις 4/12 μια RTX 3070. Την κάρτα την έστειλαν κάπου στη Γερμανία αντί στη διεύθυνση μου βάση του tracking και δεν απάντησαν ποτέ σε κανένα από τα τηλέφωνα και e-mails. Aφού άνοιξα case στο PayPal, έκαναν refund την παραγγελία και τώρα δεν απαντάνε στο e-mail για το τροφοδοτικό. έχει κανείς ιδέα πως θα βγάλω άκρη, ή απλά να φάω το 50ρι για ένα καινούργιο τροφοδοτικό και πάμε παρακάτω; Δηλαδη καποιος χαίρεται μια 3070 τωρα στο τσάμπα;
Sakiz105 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δηλαδη καποιος χαίρεται μια 3070 τωρα στο τσάμπα; Το πιο πιθανό να έστειλαν το τράκινγκ μονο και μονο για να τραβήξουν τα λεφτά από το paypal (χωρίς tracking είναι "γκρι" η χρέωση, δλδ δεν μπορούν να τα πάρουν) 1
Stavmitsos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα λεφτά του PayPal τα έβαλαν πίσω την επόμενη μέρα που άνοιξα case. Ακυρωτικό και γεια σας τα 'παμε. Με το τροφοδοτικό να δω τώρα τι θα κάνουν, που έχουν γίνει και διπλές οι τιμές τους. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από Stavmitsos
Kiriakos-GR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Για δες εδώ έχει δυο κομμάτια με εγγύηση = Hardware / τροφοδοτικά https://www.e-shop.gr/stockhouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα