nikolas1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Έχω τα παρακάτω στοιχεία στο router μου. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς την βλέπει γιατί έχω αρχίσει και έχω προβλήματα? Νομίζω ότι έχει μεγάλο θόρυβο η γραμμή ενώ είμαι πολύ κοντά στο κέντρο. Επίσης βλέπω πολλά error στο download. router zxhn h168n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nikolas1982 είπε Έχω τα παρακάτω στοιχεία στο router μου. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς την βλέπει γιατί έχω αρχίσει και έχω προβλήματα? Νομίζω ότι έχει μεγάλο θόρυβο η γραμμή ενώ είμαι πολύ κοντά στο κέντρο. Επίσης βλέπω πολλά error στο download. router zxhn h168n τα error ειναι FEC. Δεν υπάρχει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Η γραμμή σου είναι εξαιρετική, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για να παρεις τα μεγιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Το πρόβλημα είναι ότι έχω αυξομειώσεις στην ταχύτητα και πολλές φορές καθόλου wifi. θέλει συνεχώς επανεκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 ξεχασα να γραψω.πετα το 168 και παρε κανα σοβαρο dual band modem router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα