Racerr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 καιρος ηταν τι λετε? μονο για ολυμπια οδο? 1
BritishKnight Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Κάποιος να τους ενημερώσει για την Αττική Οδό...
KoreanW Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 0:40 «Μόνο με το ΟΛΥΜΠΙΑ PASS!» https://www.olympiaodos.gr/news/Press-Releases/302/ Quote Το νέο χιλιομετρικό σύστημα διοδίων Hybrid, που λειτουργεί αποκλειστικά με τον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS της Ολυμπίας Οδού Το σχόλιο λοιπόν είναι πως πρόκειται για μια πρώτη συνέπεια της εφαρμογής του ενιαίου συστήματος e-pass σε όλα τα διόδια της χώρας. Όταν λέγαμε κάποιοι πως οι εταιρείες θα μπουν πλέον στη λογική του ανταγωνισμού των e-pass, και κάποιοι άλλοι γελούσαν και δεν καταλάβαιναν. Η Ολυμπία Οδός προσφέρει εδώ το συγκεκριμένο «προϊόν-υπηρεσία» μόνο στους δικούς της συνδρομητές για να εξωθήσει τους χρήστες στην χρήση του Ολυμπία Pass. Προφανώς οι χρήστες των ανταγωνιστικών e-pass που θα θεωρήσουν ότι αξίζει τον κόπο, θα έχουν τώρα ένα λόγο για να προμηθευτούν και το Ολυμπία Pass και να το χρησιμοποιούν έναντι των άλλων. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από KoreanW
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 ...και στην τελική τι πιστευεται θα χασουν οι εταιρειες και θα κερδίσουμε εμεις? 1 1
KoreanW Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 ...προς το παρόν χάνει η Ολυμπία που εκεί που θα εισέπραττε ολόκληρο αντίτιμο για μισή διαδρομή τώρα θα εισπράττει το μισό.
Bitbit Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ...και στην τελική τι πιστευεται θα χασουν οι εταιρειες και θα κερδίσουμε εμεις? 7 λεπτά πριν, KoreanW είπε ...προς το παρόν χάνει η Ολυμπία που εκεί που θα εισέπραττε ολόκληρο αντίτιμο για μισή διαδρομή τώρα θα εισπράττει το μισό. κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το κράτος θα αποζημιώσει τους αυτοκινητοδρόμους για τη μειωμένη κίνηση. Ή έχουν ζητήσει να αποζημιωθούν, κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα, αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει. Δηλαδή έχουν δεν έχουν κίνηση αυτοί θα το τσιμπάνε το παραδάκι. Αλήθεια θα αποζημιώσει και όλους τους άλλους; Ρητορική η ερώτηση, μην απαντάτε. Τι πιστεύετε λοιπόν ότι θα γίνει διαβάζοντας τα παραπάνω; Νομίζω τζάμπα χαίρεστε. Να σας πως εγώ τι πιστεύω. Το σύστημα που θα εφαρμοστεί θα είναι το παρακάτω: Τι έσοδα έχουν τώρα όλοι αυτοί; τόσα...€. Ωραία, τόσα... € θα έχουν και μετά. Κάποιοι οδηγοί μπορεί να κερδίσουν, κάποιοι όμως θα χάσουν. Συνολικά αμφιβάλλω αν θα βγούμε κερδισμένοι. Γιατί μπορεί κάποιος να πλήρωνε πχ 2,6€ και να διέσχιζε τη μισή διαδρομή και τώρα να πληρώσει 1,3€, αλλά κάποιος που τη διέσχιζε όλη από 2,6€ πολύ πιθανό να πληρώνει πλέον 3€. Όπως έχετε δει την κατάσταση χρόνια τώρα, τους κόβετε να κάνουν κάποια υποχώρηση; Εδώ ρε έχουν εξασφαλιστεί από 1000 μεριές με αποζημιώσεις σε περίπτωση που δεν έχουν τα απαιτούμενα έσοδα. τι συζητάμε τώρα. Ποιος έχει επιχείρηση και το κράτος βρέξει χιονίσει του εξασφαλίζει στανταρ έσοδα; 3
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, KoreanW είπε ...προς το παρόν χάνει η Ολυμπία που εκεί που θα εισέπραττε ολόκληρο αντίτιμο για μισή διαδρομή τώρα θα εισπράττει το μισό. Το μέλλον θα τα πει ολα, ο χρόνος ειναι ο καλύτερος σύμμαχος του κεφαλαίου 1
KoreanW Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 13 minutes ago, Bitbit said: κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το κράτος θα αποζημιώσει τους αυτοκινητοδρόμους για τη μειωμένη κίνηση. Ή έχουν ζητήσει να αποζημιωθούν, κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα, αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει. Δηλαδή έχουν δεν έχουν κίνηση αυτοί θα το τσιμπάνε το παραδάκι. Αλήθεια θα αποζημιώσει και όλους τους άλλους; Ρητορική η ερώτηση, μην απαντάτε. Τι πιστεύετε λοιπόν ότι θα γίνει διαβάζοντας τα παραπάνω; Νομίζω τζάμπα χαίρεστε. Να σας πως εγώ τι πιστεύω. Το σύστημα που θα εφαρμοστεί θα είναι το παρακάτω: Τι έσοδα έχουν τώρα όλοι αυτοί; τόσα...€. Ωραία, τόσα... € θα έχουν και μετά. Κάποιοι οδηγοί μπορεί να κερδίσουν, κάποιοι όμως θα χάσουν. Συνολικά αμφιβάλλω αν θα βγούμε κερδισμένοι. Γιατί μπορεί κάποιος να πλήρωνε πχ 2,6€ και να διέσχιζε τη μισή διαδρομή και τώρα να πληρώσει 1,3€, αλλά κάποιος που τη διέσχιζε όλη από 2,6€ πολύ πιθανό να πληρώνει πλέον 3€. Όπως έχετε δει την κατάσταση χρόνια τώρα, τους κόβετε να κάνουν κάποια υποχώρηση; Εδώ ρε έχουν εξασφαλιστεί από 1000 μεριές με αποζημιώσεις σε περίπτωση που δεν έχουν τα απαιτούμενα έσοδα. τι συζητάμε τώρα. Ποιος έχει επιχείρηση και το κράτος βρέξει χιονίσει του εξασφαλίζει στανταρ έσοδα; Προφανώς δε συμφωνώ με το να χαρίζει το κράτος λεφτά γενικώς. Ούτε όταν χαρίζει σπίτια και κόκκινα δάνεια δε συμφωνώ βρέξει χιονίσει να μοιράζουν περιουσίες από τον κρατικό κουμπαρά, αλλά από ό,τι φαίνεται συμφωνεί η κοινωνία να μοιράζει το κράτος λεφτά. 10 minutes ago, NikosKallithea said: Το μέλλον θα τα πει ολα, ο χρόνος ειναι ο καλύτερος σύμμαχος του κεφαλαίου Ξέρεις γιατί ομως; Αφού το θες ιδεολογικά, θέλει λίγο χρόνο για να χρεωκοπήσουν οι μαρξιστικές ουτοπίες μόλις φαγωθούν τα λεφτά του κεφαλαίου. LOL 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, KoreanW είπε μόλις φαγωθούν τα λεφτά του κεφαλαίου. Αναμένω
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Το πιο πιθανό θα διεκδικήσουν χοντρή αποζημίωση από το κράτος και θα την πάρουν γιατί αυτοί έχουν τη δύναμη σε αντίθεση με τον τύπο που έχει ένα κατάστημα και πουλάει παπούτσια , ρούχα ή καφέδες. Σου λέει τα δικά σου μέτρα απαγόρευσης μείωσαν την κίνηση κατά τόσο της εκατό. Και αν δεν πάρουν την αποζημίωση σε χρήμα θα την πάρουν σε άλλες παροχές όπως γίνεται πάντα. Τώρα αν εμείς θα βγούμε κερδισμένοι ή χαμένοι;;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί δεν θα χάσουν γιατί αν ήταν να χάσουν δεν θα το έκαναν.
KoreanW Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 22 minutes ago, NikosKallithea said: Αναμένω και γω αναμένω ...αρκεί να μην είμαι εκεί όταν γίνει το μπαμ! LOL 1
BritishKnight Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς πόσο είναι η χρέωση ανά χιλιόμετρο;
Jason13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 9 hours ago, BritishKnight said: Ξέρει κανείς πόσο είναι η χρέωση ανά χιλιόμετρο; https://www.olympiaodos.gr/images/user/hybrid/Εκπτώσεις-HYBRID-2021-WEB.pdf εδω δειχνει τις τιμες και τα χρηματα που σου επιστρεφουν αν βγεις νωριτερα.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Πως τα σκέφτονται ολα αυτα τα περίεργα αδυνατώ να καταλαβω Δηλαδή χρεώνουν ολο το ποσο και μετά το αφαιρούν, γιατι να μην χρεώνουν τίποτα και οταν βγεις να σε χρεώσουν οτι είναι να σε χρεώσουν, ειμαι παράξενος μαλλον
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πως τα σκέφτονται ολα αυτα τα περίεργα αδυνατώ να καταλαβω Δηλαδή χρεώνουν ολο το ποσο και μετά το αφαιρούν, γιατι να μην χρεώνουν τίποτα και οταν βγεις να σε χρεώσουν οτι είναι να σε χρεώσουν, ειμαι παράξενος μαλλον Λογική έχει, άλλο αν δεν μπορείς να την σκεφτείς. Με το να σε χρεώνουν όλο το ποσό στην είσοδο εξασφαλίζουν ότι το account σου (ή πομποδέκτης/whateva) έχει αρκετό χρηματικό υπόλοιπο μέχρι και το τέλος της ζώνης, αλλιώς θα έπρεπε να έχουν μονίμως εισπράκτορα σε κάθε έξοδο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα