Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω πως θα πρέπει να κινηθώ στο πρόβλημα που περιγράφει ο τίτλος. Εδώ και 2 μήνες έχω καταβάλει το ποσό των 42 ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να μου εγκαταστήσει νυχτερινό μετρητή και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο της περιοχής που ανήκω δεν το σηκώνουν σχεδόν ποτέ και όταν το κάνουν είναι ένας από το τηλεφωνικό κέντρο ο οποίος λέει πως θα το μεταφέρει στους υπεύθυνους και προφανώς έπειτα δεν λαμβάνω καμία ενημέρωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να απευθυνθώ στην προστασία του καταναλωτή; Υπάρχει και άλλος φορέας για να κάνω καταγγελία; Όλη αυτήν την περίοδο εγώ χάνω λεφτά εξαιτίας των λογαριασμών του ρεύματος και δεν θέλω να το αφήσω έτσι διότι η κατάσταση θα διαιωνίζεται αν μένουμε όλοι απαθείς. Αν γνωρίζει κάποιος και έχει την καλή διάθεση να μου προτείνει πως να κινηθώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από Gatoskylo8
fredd0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 εξαρταται απο τη διαθεσιμοτητα των μετρητων ... μια φιλη περιμενε κοντα ενα χρονο για 3φ με νυχτερινο, μια αλλη της βαλανε 1φ με νυχτερινο σε λιγοτερο απο δυο εβδομαδες, και οι δυο στην περιοχη ευθυνης της Μεταμορφωσης. Και δε νομιζω οτι και καταγγελια να κανεις θα πετυχεις τπτ ... αν δεν υπαρχουν μετρητες ... δεν υπαρχουν
Dantε Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μιλα με ΡΑΕ να σε κατευθυνουν. Ετσι ειχα κανει και εγω μετα απο θεματα δικτυου που ειχα.Οταν δε ,πηγε η καταγγελια της ΡΑΕ στο ΔΕΔΔΗΕ τσακιστηκαν να το φτιαξουν. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Dantε είπε Μιλα με ΡΑΕ να σε κατευθυνουν. Ετσι ειχα κανει και εγω μετα απο θεματα δικτυου που ειχα.Οταν δε ,πηγε η καταγγελια της ΡΑΕ στο ΔΕΔΔΗΕ τσακιστηκαν να το φτιαξουν. Σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι να βγάλω άκρη.
GREGORYMO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω πως θα πρέπει να κινηθώ στο πρόβλημα που περιγράφει ο τίτλος. Εδώ και 2 μήνες έχω καταβάλει το ποσό των 42 ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να μου εγκαταστήσει νυχτερινό μετρητή και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο της περιοχής που ανήκω δεν το σηκώνουν σχεδόν ποτέ και όταν το κάνουν είναι ένας από το τηλεφωνικό κέντρο ο οποίος λέει πως θα το μεταφέρει στους υπεύθυνους και προφανώς έπειτα δεν λαμβάνω καμία ενημέρωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να απευθυνθώ στην προστασία του καταναλωτή; Υπάρχει και άλλος φορέας για να κάνω καταγγελία; Όλη αυτήν την περίοδο εγώ χάνω λεφτά εξαιτίας των λογαριασμών του ρεύματος και δεν θέλω να το αφήσω έτσι διότι η κατάσταση θα διαιωνίζεται αν μένουμε όλοι απαθείς. Αν γνωρίζει κάποιος και έχει την καλή διάθεση να μου προτείνει πως να κινηθώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. Όταν πληρώσες, ΠΟΤΕ σου είπαν περίπου ότι θα μπει ?
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Όταν πληρώσες, ΠΟΤΕ σου είπαν περίπου ότι θα μπει ? Εξαρχής τα μασάνε και δεν σου λένε. Στο τηλεφωνικό κέντρο είπαν πως η διαδικασία παίρνει τουλάχιστον 1 μήνα, την κατάθεση την κάνεις αφού σου στείλουν γράμμα οπότε δεν έχεις κάποια άμεση επικοινωνία μαζί τους (που ούτως ή άλλως δεν τους βρίσκεις στα κατά τόπους καταστήματα) και το τηλεφωνικό κέντρο σου λέει πάρε σε αυτά δεν είναι δικό μας θέμα.
GREGORYMO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Εξαρχής τα μασάνε και δεν σου λένε. Στο τηλεφωνικό κέντρο είπαν πως η διαδικασία παίρνει τουλάχιστον 1 μήνα, την κατάθεση την κάνεις αφού σου στείλουν γράμμα οπότε δεν έχεις κάποια άμεση επικοινωνία μαζί τους (που ούτως ή άλλως δεν τους βρίσκεις στα κατά τόπους καταστήματα) και το τηλεφωνικό κέντρο σου λέει πάρε σε αυτά δεν είναι δικό μας θέμα. ΑΡΑ, δεν έχουν αργήσει... 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΑΡΑ, δεν έχουν αργήσει... Το τουλάχιστον ένα μήνα δεν είναι απάντηση σε καταναλωτή που πληρώνει για μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν είναι έτσι μπορεί να περιμένω και μια δεκαετία με τη ''λογική'' σου. Επίσης αν δεν έχεις σκοπό να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στο θέμα παύω να ασχολούμαι μαζί σου. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Οταν πληρωσες υπεγραψες και καποια χαρτια .Δεν μπορει να μην λενε ποτε ειναι το μεγιστο χρονικο διαστημα που θα μπει νυχτερινο. Τωρα πια σε τετοιες περιπτωσεις αλαζουν τον μετρητη με ηλεκτρονικο χωρις αλλο κοστος. 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Το τουλάχιστον ένα μήνα δεν είναι απάντηση σε καταναλωτή που πληρώνει για μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν είναι έτσι μπορεί να περιμένω και μια δεκαετία με τη ''λογική'' σου. Επίσης αν δεν έχεις σκοπό να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στο θέμα παύω να ασχολούμαι μαζί σου. Προσπαθώ να σου πω ότι λόγω covid ΟΛΑ καθυστερούν. Εγώ έκανα αλλαγή ονόματος ηλεκτρονικα και χρειάστηκαν 85 ημέρες !!! 1
takoulou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω πως θα πρέπει να κινηθώ στο πρόβλημα που περιγράφει ο τίτλος. Εδώ και 2 μήνες έχω καταβάλει το ποσό των 42 ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να μου εγκαταστήσει νυχτερινό μετρητή και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο της περιοχής που ανήκω δεν το σηκώνουν σχεδόν ποτέ και όταν το κάνουν είναι ένας από το τηλεφωνικό κέντρο ο οποίος λέει πως θα το μεταφέρει στους υπεύθυνους και προφανώς έπειτα δεν λαμβάνω καμία ενημέρωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να απευθυνθώ στην προστασία του καταναλωτή; Υπάρχει και άλλος φορέας για να κάνω καταγγελία; Όλη αυτήν την περίοδο εγώ χάνω λεφτά εξαιτίας των λογαριασμών του ρεύματος και δεν θέλω να το αφήσω έτσι διότι η κατάσταση θα διαιωνίζεται αν μένουμε όλοι απαθείς. Αν γνωρίζει κάποιος και έχει την καλή διάθεση να μου προτείνει πως να κινηθώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. Καλημερα... Σε ποια περιοχη του Δεδδηε εκανες την αιτηση...Δεν σου ειπαν ποσο καιρο θα μπει ο νεος μετρητης... Σε μερικες περιοχες υπαρχει ελειψη αλλα και καθυστερηση γιατι υπαρχουν και πολλες αιτησεις για να μπουν νεοι μετρητες..
Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Σε ποια περιοχη του Δεδδηε εκανες την αιτηση...Δεν σου ειπαν ποσο καιρο θα μπει ο νεος μετρητης... Σε μερικες περιοχες υπαρχει ελειψη αλλα και καθυστερηση γιατι υπαρχουν και πολλες αιτησεις για να μπουν νεοι μετρητες.. Φιλοθέης-Κηφισίας. Όπως προανέφερα δεν έδωσαν εξαρχής κάποια ημερομηνία από το τηλεφωνικό τους κέντρο. 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν πληρωσες υπεγραψες και καποια χαρτια .Δεν μπορει να μην λενε ποτε ειναι το μεγιστο χρονικο διαστημα που θα μπει νυχτερινο. Τωρα πια σε τετοιες περιπτωσεις αλαζουν τον μετρητη με ηλεκτρονικο χωρις αλλο κοστος. Ξαναλέω πως πλήρωσα διαδικτυακά με κατάθεση, δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο αφού εξαρχής η αίτηση που έκανα τον Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά. Η μόνη ενημέρωση που είχα ήταν όταν κάλεσα και μου είπαν πως έχει φανεί η πληρωμή και να περιμένω τηλέφωνο από τους ιδιώτες συνεργάτες για την εγκατάσταση. Αυτό έγινε αρχές Νοέμβρη και ακόμα περιμένω.
cb_papi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ στο Ν. Κόσμο πήρα τηλέφωνο πριν 4 μήνες περίπου για να αιτηθώ νυχτερινό ρεύμα. Μετά από 2 ημέρες με πήρε τηλέφωνο κάποιος από την ΔΕΔΔΗΕ και μου έδωσε τον κωδικό πληρωμής, και 3 εβδομάδες αφού πλήρωσα ήρθε το συνεργείο και εγκατέστησε τον καινούργιο (ψηφιακό) μετρητή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Φιλοθέης-Κηφισίας. Εχεις προσωπικο μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα