Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Εχω βρει 32αρα jvc στα 149€ για τους γονεις μου.Αξιζει;Στο σκρουτζ δεν διαβαζω και τις καλυτερες αξιολογησεις για την μαρκα..Επισης εχει βρεθει με 169€ και 28αρα lg μηπως ειναι προτιμοτερη αυτη;

Και ενα δευτερο ερωτημα.Εχω πολυ χαμηλη ταχυτητα ιντερνετ (2,2-2,4)...Μια smart tv θα δουλευει η θα εχω προβληματα;Η τηλεοραση που εχω τωρα ειναι samsung 32 και δεν ειναι smart.Αξιζει η αλλαγη της;Αντ αυτου μηπως ενα snart stick ειναι καλυτερο;

Δημοσ.

jvc, toshiba , sharp,thompson f&u είναι όλες τούρκικες. Προτίμησε καλύτερα κινέζικες (Hisense - Tcl) που είναι ανώτερες σε ποιότητα και απόδοση.

Ότι πρόβλημα θα έχεις με την ταχύτητα του ιντερνέτ στην τηλεόραση θα έχεις και με το smart stick.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω.....Δε με πειραζει που κατασκευαζονται.Αλλα τα σχολια που διαβασα για την jvc με παρεξενεψαν.Στην οικογενεια υπαρχει μια toshiba  32 και ειμαστε ευχαρθστημενοι εως τωρα.Θα τις δω και τις υπολοιπες που μου λες.

Δημοσ.

Ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει λίγο το ότι κατασκευάζονται στην τουρκία, με όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, northjohn είπε

Ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει λίγο το ότι κατασκευάζονται στην τουρκία, με όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες...

Δε νομιζω.....μολις το καλοκαιρι αγορασα Ρενο Κλιο το οποιο κατασκευαζεται Τουρκια....Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα αρκετα μεγαλη....

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, northjohn είπε

o.k. Νομίζω ότι η 32αρα jvc στα 149€ είναι πού καλή ευκαιρία !!!

Παλαιοτερα ηξερα οτι η jvc ηταν καλη εταιρια,τα σχολια στο σκρουτζ με παρεξενεψαν......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η JVC ειναι μια μεγαλη και πολυ σοβαρη εταιρια. Δυστηχως το τμημα TV Division εχει εξαγοραστεί και δεν ανήκει πλέων σε αυτη (οπως και με την Philips, Hitachi, Telefunken κτλ). Οι JVC σχεδιάζονται κατα βαση στην Κινα αλλα κατα πλειοψηφία Στην Τουρκική Vestel. 

Οι Τουρκοι δεν ειναι άκακοι σε αυτο που φτιαχνουν. Η vestel υλοποιήσεις ειναι μετριες. Αλλωστε δεδόμενου της τιμης ειναι και επομενο. Εχουν μετρια προς αποδεκτή εικονα και σχεδον τα παντα απο συνδέσεις και εξοπλισμο.

Η smart πλατφόρμα κανει απλα την δουλεια της. Απλα για ποσο καιρο άγνωστον, καθως οι φθηνες και τριτες εταιριες δεν εχουν drm διακιοματα για netflix - youtube για μεγαλα χρονικα διαστήματα οπως επωνυμοι κατασκευαστες. (που και αυτοι πολλες φορες μας εχουν απογοητεσει ).

Για TV εξοχικου, καφενεια - καφετεριες για TV σε ξενώνα η δωματιο υπηρεσίας η ακόμα και για τα ηλικιωμένα μελη της οικογενείας μας ειναι μια χαρα.

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...