Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. έχω ένα θέμα με την εγγραφή προγράμματος τηλεόρασης. Γιατί ο δίσκος σταματάει να γραφεί απο μόνος του στα καλά καθούμενα την έγγραφη ενω ο αποδικοποιητης mpeg4 ειναι ανοιχτός στο κανάλι που έγραφε ??? Και ενω ειχε ξεκίνησει κανονικά η εγγραφη στην ωρα της να γραφεί μετα για κάποιο λογο δεν διατηρήθηκε  η εγγραφή  μεχρι την ληξη που της ειχα ορίσει  και σταμάτησε να γραφεί μετα .. γτ συμβαίνει αυτο ??

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Σταματά η εγγραφή ή ακούγεται ένα ''στινγκ'' και αποσυνδέεται στιγμιαία ο δίσκος;

Δεν ξέρω για "στινγκ" και αν αποσυνδέεται στιγμιαία ο δίσκος το μόνο που ξέρω είναι ότι σταματάει η εγγραφή από μόνη της για κάποιο λογο και πρέπει να είμαι από από των αποδικοποιητη συνέχεια να δω αν γράφει η όχι αυτό που του ζήτησα γτ δεν ξερω πότε θα το ξανα κάνει αυτό.. και να πατήσω το ρεκ χειροκίνητα αμέσως για ξεκινήσει να γραφεί παλι ο δισκος για να μην χάσω κάτι σημαντικό και  όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται για πόλους λόγους γτ έχω και άλλες δουλειές να κανω τι παθαίνει ώρες ώρες ήθελα να ήξερα και μου το κάνει αυτό το πράγμα τι φταίει? Ενώ άλλες φορές μου τα γράφει όλα και άλλες φορές μου κάνει αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε

Δεν ξέρω για "στινγκ" και αν αποσυνδέεται στιγμιαία ο δίσκος

Παραχωρώ τη θέση μου στον επόμενο. (Αν το κάνει πάντως οφείλεται σε ανεπαρκή τροφοδοσία).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2020 στις 6:43 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

(Αν το κάνει πάντως οφείλεται σε ανεπαρκή τροφοδοσία).

Και τι πρέπει να κάνω εγώ για αυτό τώρα;; Τι να βάζω να γράφει; Γράφω πολλές ώρες.... Και της αφήνω της εγγραφές στο δίσκο πού βάζω να γράφει στον δέκτη mpeg4  δεν της περνάω συνήθως στον υπολογιστή  μόνο όταν βλέπω ότι  αρχίζει και γεμίζει ο δίσκος που γράφω για πολλούς λόγους.  έχω βάλει έναν 2.5 αρη HDD 1tb Toshiba Canvio Basics (2018) 1TB  να γράφει χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και το καλώδιο του είναι μεγάλο δεν ξέρω αν φταίει και αυτό.

http://www.imagebam.com/gallery/yvbhby93t362k9tbxkeyei23gh5kti8s

http://www.imagebam.com/gallery/ilzvp21gi4hi78xdtkint8xaiyev00gj

Επεξ/σία από Vasilis T 92
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...