Sonia98 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Εχω εναν γνωστό και ανακαλυψα οτι πριν απο 10+ χρόνια παντρευτηκε,η κοπελα ηταν κατοικος εξωτερικου,απο χωρα της ΕΕ και ηταν εδω με erasmus.στην συνεχεια αυτος πηγε στο εξωτερικο (οχι στην χωρα της κοπελας).Οταν επεστρεψε η συζυγος του ειχε επιστρεψει στην χωρα της. Και πριν λιγα χρόνια αυτος ξαναπαντρευτηκε με πολιτικο γαμο.Υποψιαζομαι οτι δεν χωρισε με την πρωτη του συζυγο αφου δεν ηταν εδω για να υπογραψει διαζυγιο και επειδη αυτος εχει 2 επιθετα χρησιμοποιησε μονο το ενα για να μην τον ανακαλυψουν. Είναι δυνατο να υπογραψει κανεις διαζυγιο χωρις να ερθει στην Ελλαδα;με εξουσιοδοτηση πχ Επισης,σε περιπτωση διγαμιας τι κυρωσεις υπαρχουν;
zoupous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Υπαρχουν συνεπειες αλλα φυλακη δεν προκειται να τον δεις ποτε.Εδω αλλοι κανουν φονους και σε 2-3 χρονια ειναι εξω.Για την διγαμια θα τον βαλουν μεσα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 23 minutes ago, Sonia98 said: Εχω εναν γνωστό και ανακαλυψα οτι πριν απο 10+ χρόνια παντρευτηκε,η κοπελα ηταν κατοικος εξωτερικου,απο χωρα της ΕΕ και ηταν εδω με erasmus.στην συνεχεια αυτος πηγε στο εξωτερικο (οχι στην χωρα της κοπελας).Οταν επεστρεψε η συζυγος του ειχε επιστρεψει στην χωρα της. Και πριν λιγα χρόνια αυτος ξαναπαντρευτηκε με πολιτικο γαμο.Υποψιαζομαι οτι δεν χωρισε με την πρωτη του συζυγο αφου δεν ηταν εδω για να υπογραψει διαζυγιο και επειδη αυτος εχει 2 επιθετα χρησιμοποιησε μονο το ενα για να μην τον ανακαλυψουν. Είναι δυνατο να υπογραψει κανεις διαζυγιο χωρις να ερθει στην Ελλαδα;με εξουσιοδοτηση πχ Επισης,σε περιπτωση διγαμιας τι κυρωσεις υπαρχουν; Αυτό το θέμα φαντάζομαι πως θα έπρεπε να απασχολεί τις αρμόδιες αρχές και όχι εμάς. Εκτός κι αν είσαι η δεύτερη σύζυγος... 😛
Sonia98 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Οχι,δεν είμαι ευτυχως.Εγω θελω να μαθω αν οντως χωρισε την πρωτη γιατί μου φαινεται πολύ περιεργο που δεν τον ανακαλυψαν,ειδικα τωρα που είναι ολα ηλεκτρονικα
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Sonia98 είπε Εχω εναν γνωστό και ανακαλυψα οτι πριν απο 10+ χρόνια παντρευτηκε,η κοπελα ηταν κατοικος εξωτερικου,απο χωρα της ΕΕ και ηταν εδω με erasmus.στην συνεχεια αυτος πηγε στο εξωτερικο (οχι στην χωρα της κοπελας).Οταν επεστρεψε η συζυγος του ειχε επιστρεψει στην χωρα της. Και πριν λιγα χρόνια αυτος ξαναπαντρευτηκε με πολιτικο γαμο.Υποψιαζομαι οτι δεν χωρισε με την πρωτη του συζυγο αφου δεν ηταν εδω για να υπογραψει διαζυγιο και επειδη αυτος εχει 2 επιθετα χρησιμοποιησε μονο το ενα για να μην τον ανακαλυψουν. Είναι δυνατο να υπογραψει κανεις διαζυγιο χωρις να ερθει στην Ελλαδα;με εξουσιοδοτηση πχ Επισης,σε περιπτωση διγαμιας τι κυρωσεις υπαρχουν; Εάν αυτός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε Ελληνικό δικαστήριο κλητεύθηκε κανονικά η πρώτη σύζυγος αλλά δεν προσήλθε στο δικαστήριο ή έστειλε δικηγόρο για ποιο λόγο να μην βγει το διαζύγιο;;;; Δεν απαιτείται στο δικαστήριο αυτοπρόσωπη παρουσία. Κάλιστα μπορεί να γίνει και από διορισμένο δικηγόρο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δεν σε αφορα το τι κάνει αυτός στην ζωή του, ούτε μπορείς να κάνεις κάτι πέραν από το να κινηθείς νομικά εναντίον του και έχεις έννομο συμφέρον, δεν φαντάζομαι να έχεις όρεξη να μπλέκεις με δικαστήρια η και άλλα χειρότερα πράγματα. 1
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 36 minutes ago, Βασίλης_29 said: Δεν σε αφορα το τι κάνει αυτός στην ζωή του, ούτε μπορείς να κάνεις κάτι πέραν από το να κινηθείς νομικά εναντίον του και έχεις έννομο συμφέρον, δεν φαντάζομαι να έχεις όρεξη να μπλέκεις με δικαστήρια η και άλλα χειρότερα πράγματα. ειναι η τριτη στην σειρα για να παντρευτει. 😛 1 hour ago, Sonia98 said: Εχω εναν γνωστό και ανακαλυψα οτι πριν απο 10+ χρόνια παντρευτηκε,η κοπελα ηταν κατοικος εξωτερικου,απο χωρα της ΕΕ και ηταν εδω με erasmus.στην συνεχεια αυτος πηγε στο εξωτερικο (οχι στην χωρα της κοπελας).Οταν επεστρεψε η συζυγος του ειχε επιστρεψει στην χωρα της. Και πριν λιγα χρόνια αυτος ξαναπαντρευτηκε με πολιτικο γαμο.Υποψιαζομαι οτι δεν χωρισε με την πρωτη του συζυγο αφου δεν ηταν εδω για να υπογραψει διαζυγιο και επειδη αυτος εχει 2 επιθετα χρησιμοποιησε μονο το ενα για να μην τον ανακαλυψουν. Είναι δυνατο να υπογραψει κανεις διαζυγιο χωρις να ερθει στην Ελλαδα;με εξουσιοδοτηση πχ Επισης,σε περιπτωση διγαμιας τι κυρωσεις υπαρχουν; λογικα αμα εκπροσωπειτε απο δικηγορο δεν βλεπω λογο να μην γινεται. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.lawspot.gr/node/37100&ved=2ahUKEwjd0rCz-NTtAhXSCRAIHTGDARoQFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw0xnRvkFZr_IMTLooxLXi6N 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτό το θέμα φαντάζομαι πως θα έπρεπε να απασχολεί τις αρμόδιες αρχές και όχι εμάς. Εκτός κι αν είσαι η δεύτερη σύζυγος... 😛 Ελπιζει να γινει η 3η μαλλον..... (με προλαβαν τωρα το ειδα ). Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από Salvation81
tigergreg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Απ τις μεγαλυτερες κοινωνικες αυταπατες ο γαμος... Πανε και ορκιζονται ενωπιον θεου κι ανθρωπων ορκους αιωνιας πιστης κι αφοσιωσης και μετα ψαχνουν τον κουγια να τους χωρισει....🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις