EnigmaR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα που κλειστήκαμε σπίτι , αναγκαστήκαμε να παρακολουθούμε τηλεόραση. Μέχρι στιγμής έχω δει στο NetFlix, τις σειρές BlackList, Travellers, La Casa de Papel κλπ. Έχετε να προτείνετε κάποια νέα τηλεοπτική σειρά ?
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 12 minutes ago, EnigmaR said: Τώρα που κλειστήκαμε σπίτι , αναγκαστήκαμε να παρακολουθούμε τηλεόραση. Μέχρι στιγμής έχω δει στο NetFlix, τις σειρές BlackList, Travellers, La Casa de Papel κλπ. Έχετε να προτείνετε κάποια νέα τηλεοπτική σειρά ? black mirror? 3 1
JDROGAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Eαν μιλαμε αποκλειστικα για Νetflix εχω ξεχωρισει αυτα χωρις να γνωριζω τις προτιμησεις σου. The Sinner (Αμαρτημα) Οutlander La Mante (Ο Μαντης) Line Of Duty Grand Hotel Black Sails
giostau Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, chemkyr είπε unite 42 sorry που κάνω highjack το νήμα, αλλά μήπως έχεις καμιά ιδέα αν θα δούμε κάποια στιγμή το season 2? Έχει βγει πάνω από 1 χρόνο, αλλά δεν έχει φανεί στο Netflix... 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, EnigmaR είπε Τώρα που κλειστήκαμε σπίτι , αναγκαστήκαμε να παρακολουθούμε τηλεόραση. Μέχρι στιγμής έχω δει στο NetFlix, τις σειρές BlackList, Travellers, La Casa de Papel κλπ. Έχετε να προτείνετε κάποια νέα τηλεοπτική σειρά ? Kingdom
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 the Queen's Gambit Ethos Brooklyn Nine-Nine Ratched Mindhunter Unorthodox the Fall Locked Up When They See Us Broadchurch Unbelievable Να γράψω κι άλλες; 😛
chemkyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, giostau είπε sorry που κάνω highjack το νήμα, αλλά μήπως έχεις καμιά ιδέα αν θα δούμε κάποια στιγμή το season 2? Έχει βγει πάνω από 1 χρόνο, αλλά δεν έχει φανεί στο Netflix... οχι, δεν ξέρω... επίσης μια άλλη βέγικη σειρά, οι 13 εντολές, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
crom251 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 post και ολοι ξεχασαν να αναφερουν το Dark? 😛 Επισης δεν ξερω γενικως τι εχεις δει απο σειρες ή τι σου αρεσει, οποτε αναφερω καποιες, που αναλογως και με τα γουστα βεβαια, αξιζει να τις ψαξεις και αν σου κεντρισει το ενδιαφερον να τις αρχισεις Dark οπως προανεφερα Homeland Breaking Bad Better call saul The 100 (εχει ως τον 5ο κυκλο) 3% Colony Cobra Kai Broadchurch The OA the Queen's Gambit Narcos Spartacus Επισης αυτη τη στιγμη βλεπω Alice in borderland το οποιο φαινεται υποσχομενο. Ενω τελος αναφερω και καποιες τις οποιες δεν εχω δει, αλλα εχω στη λιστα μου Peaky Blinders Marco polo Designated survivor Better than us Snowpiercer Maniac Χαλιφατο 12 monkeys Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από crom251 1
speedy23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Mindhunter ξεκινα. Ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει τα τελευταια χρονια και η καλυτερη του Netlix μαζι με Dark imo. 8
najinblue3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, speedy23 είπε Mindhunter ξεκινα. Ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει τα τελευταια χρονια και η καλυτερη του Netlix μαζι με Dark imo. και το Kingdom να συμπληρωσω, αυτα τα 3 ειναι τα καλυτερα imho 2
speedy23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, najinblue3 είπε και το Kingdom να συμπληρωσω, αυτα τα 3 ειναι τα καλυτερα imho Πως το ξεχασα αυτο; Τρομερο ειναι.
EnigmaR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 7:03 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε the Queen's Gambit Ethos Brooklyn Nine-Nine Ratched Mindhunter Unorthodox the Fall Locked Up When They See Us Broadchurch Unbelievable Να γράψω κι άλλες; 😛 Όχι καλό μου . Αυτές είναι υπέρ αρκετές. Σε ευχαριστώ τα μάλα 😘
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα