Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές !!! , έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα εδώ και ένα μηνα περίπου και όταν καλώ κάποιον και όταν με καλούνε , πάντα τι πρώτη φορα η επικοινωνία δεν ολοκληρώνεται . δηλαδή δεν με ακούνε η δεν τους ακούω . όταν με περνούνε στο καπάκι δεύτερη φορα η περνώ εγώ όλα μια χαρά . δεν είναι θέμα συσκευής γιατί το έχω συζητήσει με άλλους 30 και έχουνε το ίδιο θεμα ακριβώς . το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι το εξής  , κάθε φορα που γίνετε η κλίση και ένα δευτερόλεπτο να το σηκώσει ο άλλος άσχετα αν μιλάς η ακούγεσαι η όχι χάνεις 3 λεπτά από τον χρόνο ομιλίας σου , οποτε αυτό το μηνα έχω χάσει τολάχιστον τις μισές μονάδες για το τίποτα , και αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο πρόβλημα γενικό με τα δίκτυα η είναι κάποια απάτη για να βγάλουνε τα σπασμένα του κορονοϊού , αν υπάρχει κάποιος άλλος που έχει παρόμιο πρόβλημα να δούμε τι θα κάνουμε

Επεξ/σία από MTX
Δημοσ.

Και το απέδιδα ότι φταίει η συσκευή μου... Ευτυχώς βρέθηκες φίλε και το έγραψες κι εσύ γιατί θα το έσπαγα το μπρίκι μου. 

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. 

Δημοσ.

Το ίδιο παθαίνω με το ασύρματο τηλέφωνο στο σταθερό μου. Το ίδιο συμβαινει και με το ασύρματο τηλέφωνο στο σταθερό της μάνας μου. 
Πιστευω πως σε κάποιες περιπτώσεις ίσως φταίει το σταθερό τηλέφωνο.

Στο κινητό (vodafone) δεν μου συμβαίνει πια.

Δημοσ.
10 hours ago, MTX said:

καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές !!! , έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα εδώ και ένα μηνα περίπου και όταν καλώ κάποιον και όταν με καλούνε , πάντα τι πρώτη φορα η επικοινωνία δεν ολοκληρώνεται . δηλαδή δεν με ακούνε η δεν τους ακούω . όταν με περνούνε στο καπάκι δεύτερη φορα η περνώ εγώ όλα μια χαρά . δεν είναι θέμα συσκευής γιατί το έχω συζητήσει με άλλους 30 και έχουνε το ίδιο θεμα ακριβώς . το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι το εξής  , κάθε φορα που γίνετε η κλίση και ένα δευτερόλεπτο να το σηκώσει ο άλλος άσχετα αν μιλάς η ακούγεσαι η όχι χάνεις 3 λεπτά από τον χρόνο ομιλίας σου , οποτε αυτό το μηνα έχω χάσει τολάχιστον τις μισές μονάδες για το τίποτα , και αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο πρόβλημα γενικό με τα δίκτυα η είναι κάποια απάτη για να βγάλουνε τα σπασμένα του κορονοϊού , αν υπάρχει κάποιος άλλος που έχει παρόμιο πρόβλημα να δούμε τι θα κάνουμε

Αρχικά ελέγχεις (εφόσον είναι εφικτό) αν είναι πρόβλημα της sim. Αλλιώς κλήση στον πάροχο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, l337 είπε

Αρχικά ελέγχεις (εφόσον είναι εφικτό) αν είναι πρόβλημα της sim. Αλλιώς κλήση στον πάροχο.

τι sim να ελέγξω , αφού το ίδιο συμβαίνει σε 30 άτομα που μιλάω με διαφορετικά sim και συσκευές . αν το θέμα δεν ήταν στο μπλα μπλα και ήταν κεντρικά στο forum είμαι σίγουρος αλλα 500 άτομα θα έχουνε το ίδιο πρόβλημα , πιστεύω γίνετε καθαρά για λόγους χρέωσης να βγάλουνε τα σπασμένα από το internet , γιατί είμαστε λόγο καραντίνας όλοι μέσα και δεν καταναλώνουμε δεδομένα αφού παίρνουμε από wifi

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, MTX said:

τι sim να ελέγξω , αφού το ίδιο συμβαίνει σε 30 άτομα που μιλάω με διαφορετικά sim και συσκευές . αν το θέμα δεν ήταν στο μπλα μπλα και ήταν κεντρικά στο forum είμαι σίγουρος αλλα 500 άτομα θα έχουνε το ίδιο πρόβλημα , πιστεύω γίνετε καθαρά για λόγους χρέωσης να βγάλουνε τα σπασμένα από το internet , γιατί είμαστε λόγο καραντίνας όλοι μέσα και δεν καταναλώνουμε δεδομένα αφού παίρνουμε από wifi

:bird::bird::bird::sitting:
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι ψεκασμένο θέλει βέβαια, αυτό να λέγεται.

(εγώ και άλλοι που δεν έχουμε πρόβλημα μάλλον είμαστε οι 501, 502 και πάει λέγοντας)

14 hours ago, Ukforthemoment said:

Και σε εμένα όταν καλώ Ελλάδα στην πρωτη κληση δεν ακούγεται ο άλλος.Είναι  wind αν θυμάμαι καλα

Αν συμβαίνει συχνά μπιάζει για πρόβλημα στην κυψέλη ή στην sim του. Επίσης το δίκτυο το έχει να το παίρνει αυτόματα ή χειροκίνητα;

18 hours ago, SilentVoice said:

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το νήμα.

Με το 5G θα λυθούν όλα τα προβλήματα του δικτύου.

Το πρόβλημα θα είναι μετά στις συσκευές μας.

Αυτό -σε έναν βαθμό- θα λυθεί με το SA 5G το οποίο θα καθυστερήσει αρκετά χρόνια ακόμη.
Με το non-SA 5G δεν θα δεις τις διαφορές που λες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

:bird::bird::bird::sitting:
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι ψεκασμένο θέλει βέβαια, αυτό να λέγεται.

(εγώ και άλλοι που δεν έχουμε πρόβλημα μάλλον είμαστε οι 501, 502 και πάει λέγοντας)

Αν συμβαίνει συχνά μπιάζει για πρόβλημα στην κυψέλη ή στην sim του. Επίσης το δίκτυο το έχει να το παίρνει αυτόματα ή χειροκίνητα;

Αυτό -σε έναν βαθμό- θα λυθεί με το SA 5G το οποίο θα καθυστερήσει αρκετά χρόνια ακόμη.
Με το non-SA 5G δεν θα δεις τις διαφορές που λες.

Καλά τα λες εσύ , θεωρία συνωμοσίας η όχι λίγο έχει σημασία , αυτό που έχει σημασία είναι ότι το γεγονός είναι πραγματικο και μου έχει φάει της μονάδες , άμα δεν ολοκληρώνεται η σύνδεση να μην χρεώνουν τότε 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, l337 είπε

:

Εχω αφήσει στην Ελλάδα σιμ της Ο2 που συνδέεται αυτόματα στο δίκτυο ,roaming φυσiκά.Εγω καλώ απο Αγγλία με three και καθώς έχω απεριόριστα δεν με νοιάζει αν χάνονται μονάδες.Οσο ήμουν Ελλάδα και  καλούσα δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Σερνονται γενικα τα δικτυα αναλογα την περιοχη .Και νεα sim να εχεις ,και απεριοριστη ομιλια να εχεις ,κοβεται  και ξανακαλεις  ..Mια λυση το γυρνας σε 3G...

H φαση ειναι αρχισαν να μας διαφημιζουν 5G χωρις υποδομη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...