Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την gigabyte gtx 1650 4gb oc gddr6. Παρατήρησα μετά από μια διακοπή ρεύματος που έγινε κι έκλεισε το pc τσεκαροντας τον υπολογιστή για να δω μήπως λόγω της διακοπές μου έγινε καμία ζημιά, ότι τα δύο φουρφουρια της κάρτας γραφικών δεν γυρίζουν καθόλου όταν το pc είναι ανοιχτό. Όταν το bootarw αρχίζουν και γυρίζουν και μετά σταματάνε όταν ανοίξει. Όταν μπαίνω σε κάποιο παιχνίδι κι η θερμοκρασία του gpu αρχίζει κι ανεβαίνει πάνω από τους 50 βαθμούς αρχίζουν και γυρνάνε κανονικά, αλλά όταν τη ρίξουν εκεί γύρω στους 47 ξανασταματανε και με το που αρχίσει και ανεβαίνει, πάλι ξαναρχίζουν δουλειά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό, το σταμάτα ξεκινά δηλαδή, κι αν το έκανε έτσι και πριν τη διακοπή ρεύματος και απλά δεν το είχα παρατηρήσει στον ένα μήνα και κάτι που έχω το pc. Επίσης, διάβασα κάτι στο site της κάρτας γραφικών ότι έχει η κάρτα μια λειτουργία 3d fans που τα κάνει να παραμένουν iddle μέχρι κάποιες θερμοκρασίες ή κάτι τέτοιο, δεν το κατάλαβα καλά απλά το αναφέρω. Η ερώτηση είναι, μου έβγαλαν κάποιο πρόβλημα τα fans λόγω της διακοπής ή είναι φυσιολογικό αυτό που σταματάνε ξεκινάνε κι απλά εγώ δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Δεν έπαθε κάτι η κάρτα. Έτσι λειτουργεί. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται ''3D ACTIVE FAN'' και κάνει αυτό που αναφέρετε. Μέχρι τους 60 (ή και λιγότερο) είναι απενεργοποιημένα τα φανάκια και όταν πιάσει τη θερμοκρασία των 60 βαθμών και πάνω αρχίζουν και δουλεύουν.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγινε, ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση, γιατί είχα αγχωθεί λίγο γιατί είναι και καινούργιο το μηχάνημα και στο παλιό με την gtx 650 λειτουργούσε το φουρφουρι όλη την ώρα και μου φάνηκε περίεργο που σε αυτήν έμεναν απενεργοποιημενα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...