Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Θέλω να νοικιάσω ή να αγοράσω μεσω ίντερνετ ( αν γίνεται αυτό), μια σειρά που έπαιζε στον alpha αλλά τελείωσε και θέλω να ξανααρχίσω να βλέπω τα επεισόδια. Είναι αμερικάνικης παραγωγής , 4 seasons. Προτιμω να τα νοικιάσω ή να τα αγοράσω, γιατί με τα torrent κλπ δεν το έχω και πολύ. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο site, να πληκτρολογήσω εκεί τη σειρά, και αφού τη βρω να την αγοράσω ή να τη νοκιάσω?
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Το πληκτρολογείς στο google και ότι σου βγάλει. Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα βρεις να το ενοικιάσεις η να το αγοράσεις όμως, εκτός αν ήδη κυκλοφορεί προς αγορά ή ενοικίαση επίσημα.
Kostasspil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Google το ονομα της σειρας και θα σ βγαλει αποτελεσματα, αν υπαρχει διαθεσιμη
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 δες αν υπάρχει διαθέσιμο σε netflix και vodafone tv , δεν λες και ποια είναι , να ρίξω μια ματιά
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, SchinasN είπε δες αν υπάρχει διαθέσιμο σε netflix και vodafone tv , δεν λες και ποια είναι , να ρίξω μια ματιά Beauty and the beast series 2012-2016
StamTheMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, m.gial είπε Beauty and the beast series 2012-2016 Αν θες στειλε μου μηνυμα,εχω τις 4 σαιζον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 στη Vodafone υπήρχε, δεν υπάρχει , στο netflix δεν έχω λογαριασμό , δεν μπορώ να δω τώρα , πάντως στο ψαχτήρι βγάζει αποτέλεσμα ότι υπάρχει
salvador_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, SchinasN είπε στη Vodafone υπήρχε, δεν υπάρχει , στο netflix δεν έχω λογαριασμό , δεν μπορώ να δω τώρα , πάντως στο ψαχτήρι βγάζει αποτέλεσμα ότι υπάρχει Δίνει για ένα μήνα δωρεάν δόκιμη στο Netflix
fredd0 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στο Αμερικανικο netflix υπαρχει ... στο ελληνικο οχι (αρα δεν παιζουν υποτιτλοι αν αυτο σε ενδιαφερει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα