Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι

Θέλω να νοικιάσω ή να αγοράσω μεσω ίντερνετ ( αν γίνεται αυτό), μια σειρά που έπαιζε στον alpha αλλά τελείωσε και θέλω να ξανααρχίσω να βλέπω τα επεισόδια. Είναι αμερικάνικης παραγωγής , 4 seasons. 

Προτιμω να τα νοικιάσω ή να τα αγοράσω, γιατί με τα torrent κλπ δεν το έχω και πολύ.

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο site, να πληκτρολογήσω εκεί τη σειρά, και αφού τη βρω να την αγοράσω ή να τη νοκιάσω?

Δημοσ.

Το πληκτρολογείς στο google και ότι σου βγάλει. Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα βρεις να το ενοικιάσεις η να το αγοράσεις όμως, εκτός αν ήδη κυκλοφορεί προς αγορά ή ενοικίαση επίσημα. 

Δημοσ.

δες αν υπάρχει διαθέσιμο σε netflix και vodafone tv , δεν λες και ποια είναι , να ρίξω μια ματιά

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SchinasN είπε

δες αν υπάρχει διαθέσιμο σε netflix και vodafone tv , δεν λες και ποια είναι , να ρίξω μια ματιά

Beauty and the beast series 2012-2016

Δημοσ.

στη Vodafone υπήρχε, δεν υπάρχει , στο netflix δεν έχω λογαριασμό , δεν μπορώ να δω τώρα , πάντως στο ψαχτήρι βγάζει αποτέλεσμα ότι υπάρχει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SchinasN είπε

στη Vodafone υπήρχε, δεν υπάρχει , στο netflix δεν έχω λογαριασμό , δεν μπορώ να δω τώρα , πάντως στο ψαχτήρι βγάζει αποτέλεσμα ότι υπάρχει

Δίνει για ένα μήνα δωρεάν δόκιμη στο Netflix 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...