Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ενα μπρίκι που είχαμε μας επεσε στο πάτωμα και έσπασε το χερούλι του. Έχει κάποιο νόημα να ψάξω να βρω νέο χερούλι να του βάλω αντί να το πετάξω; Έχω βρει ορισμένα χερούλια που τα πουλάνε σε μαγαζιά μετά από αναζήτηση, το θέμα είναι αν ταιριάζουν με το μπρίκι.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασε άλλο,δεν κάνει τα χίλια γρόσια !!
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είναι το θεμα μου η τιμή. Αν είναι να το πετάξω θα το βάλω στην ανακύκλωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν είναι το θεμα μου η τιμή. Αν είναι να το πετάξω θα το βάλω στην ανακύκλωση. Τι το ψαχνεις τότε;
JohnnySilverhand Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν είναι το θεμα μου η τιμή. Αν είναι να το πετάξω θα το βάλω στην ανακύκλωση. Επειδη εχω αναρωτηθει πολλες φορες οταν λες να βαλεις το μπρικι στην ανακυκλωση εννοεις τους μπλε καδους η κατι αλλο; και γενικα πως ανακυκλωνουμε/που πεταμε κουζινικα σκευη παλιες κατσαρολες ταψια μαχαιροπηρουνα; οταν ψαχνω για πληροφοριες ανακυκλωσης για τετοια αντικειμενα δε βρισκω κατι
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τι το ψαχνεις τότε; Απλα αντί να το πετάξω και να γεμίσει με άλλο ένα σκουπίδι το περιβάλλον ας βρω τρόπο να το κρατήσω και να αλλάξω χερούλι. 33 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε Επειδη εχω αναρωτηθει πολλες φορες οταν λες να βαλεις το μπρικι στην ανακυκλωση εννοεις τους μπλε καδους η κατι αλλο; και γενικα πως ανακυκλωνουμε/που πεταμε κουζινικα σκευη παλιες κατσαρολες ταψια μαχαιροπηρουνα; οταν ψαχνω για πληροφοριες ανακυκλωσης για τετοια αντικειμενα δε βρισκω κατι Και εγώ το ψάχνω αυτο. Δεν νομίζω ότι το δέχονται στους μπλε κάδους. Μόνο εταιρείες για σκραπ αλλά σε μεγάλες ποσότητες.
basilis_k6 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Απλα αντί να το πετάξω και να γεμίσει με άλλο ένα σκουπίδι το περιβάλλον ας βρω τρόπο να το κρατήσω και να αλλάξω χερούλι. Και εγώ το ψάχνω αυτο. Δεν νομίζω ότι το δέχονται στους μπλε κάδους. Μόνο εταιρείες για σκραπ αλλά σε μεγάλες ποσότητες. λιμαρε το κομματι που έμεινε και καντο ενα ωραιο γλαστρακι. η απλα αστο διπλα στον καδο οι γυφτοι τα πανε σκραπ. μεταλλο στον καδο εξω απο το σπιτι μου δεν μενει πανω απο 5 λεπτα. κυριολεκτικα νιωθω οτι εχουν βαλει καμερες στους καδους δεν εξηγείτε τετοια ταχυτητα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Απλα αντί να το πετάξω και να γεμίσει με άλλο ένα σκουπίδι το περιβάλλον ας βρω τρόπο να το κρατήσω και να αλλάξω χερούλι. Και εγώ το ψάχνω αυτο. Δεν νομίζω ότι το δέχονται στους μπλε κάδους. Μόνο εταιρείες για σκραπ αλλά σε μεγάλες ποσότητες. Ανακύκλωση λέμε,τι σκουπίδι στο περιβάλλον;Στον μπλε καδο όπως και τα κουτακια αναψυκτικου και τις κονσέρβες. 1
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Εννοείται να μην πετάξεις το μπρικι. Ενα ευρω κανουν τα χερουλια, μια βιδα ειναι και σχεδόν ολα ταιριάζουν μεταξυ τους. Το ίδιο ισχυει και για τα χερουλια στις κατσαρολες, ειδικα σε σομπες που λιώνουν η σπάνε τα χερουλια καθε φορα θα πετιέται η κατσαρολα? 3
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ενα μπρίκι που είχαμε μας επεσε στο πάτωμα και έσπασε το χερούλι του. Έχει κάποιο νόημα να ψάξω να βρω νέο χερούλι να του βάλω αντί να το πετάξω; Έχω βρει ορισμένα χερούλια που τα πουλάνε σε μαγαζιά μετά από αναζήτηση, το θέμα είναι αν ταιριάζουν με το μπρίκι. Βασίλη άστους να λένε. Υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε χερούλια από μπρίκια και κατσαρόλες αλλά πρέπει να πας με το κομμάτι που βιδώνει στο μπρίκι να δεις αν ταιριάζει. Αν είναι ατσάλινο και μάλιστα παλιάς βαριάς κατασκευής και όχι τα τελευταία τα τούρκικα που κυκλοφοράνε με 7-8 ευρώ , είναι κρίμα να το πετάξεις. Δεν παθαίνουν τίποτε και με ένα γιάλισμα με ψιλό γυαλόχαρτο νερού γίνονται καινούργια. 1
thant Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Σου βρήκα ανέξοδη λύση!!! Ένα σύρμα γύρω από το μπρίκι και στο σημείο που θα το πιάνεις μονωτική ταινία για να μην καίγεσαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα