CrazyGreekMeLi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 καλησπέρα σας , πρόσφατα δέχτηκα τηλεφώνημα οπου πωλήτης μου είπε οτι θα αναβάθμιζαν την 24αρα γραμμή μου χωρίς έξτρα χρέωση σε 50αρα , ύστερα απο 3 μέρες η γραμμή έγινε 50 και μου στάλθηκε νεο συμβολαίο στο ο οποιο η χρέωση ηταν μάλιστα μεγαλύτερη απο οτι αναγράφεται στο site . Προφανώς απαίτησα να ακούσουν την καταγεγραμμένη κλήση και να ακυρώσουν το συμβόλαιο , όμως μέχρι να γίνει αυτο θα περάσουν 10-15 μερες, και με την "αναβάθμιση" πλέον αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα. Καταρχάς , έχω το modem του οτε , πάνω στο οποίο έχω βάλει ενα router xiaomi , στο xiaomi εχω βάλει ενα powerline adapter(TL-PA411KIT - AV600) το οποίο το έχω βάλει στον σταθερο μου . Οσο είχα την 24αρα γραμμή δεν ειχα κανένα απολύτως προβλημα , μόλις μου έκανα την αναβαθμιση στην 50αρα , ο σταθερος στα speedtest δεν πάει πάνω απο 5 mbps και πριν τελείωσε το test "ριχνει" το modem και κάνει restart , αυτό γίνεται συνέχεια , μονο 1-2 φορες ξεμπλόκαρε και έπιασε όλη την ταχύτητα που δίνει το router . Μάλιστα απο το tpPLC utility app βλέπω οτι δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα, ένω βλέπω απο το site του οτέ οτι οι μετρικές ειναι καλές και μιλώντας με το τεχνικό τμήμα μου είπαν προφανώς οτι μάλλον το router ειναι ελλατωματικό και να το αλλάξω όμως για να γίνει αυτο θα πρέπει να μεσολαβήσει κουρίερ οπότε ειναι απαγορευτικό ολο αυτο. Έχει συναντήσει κανεί σας παρόμοιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 καλεσε να ερθει τεχνικος τζαμπα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Σε κάποιες περιπτώσεις, τα PLC δημιουργούν προβλήματα στο VDSL. Δες στις ρυθμίσεις αν υπάρχει επιλογή για VDSL Interference ή αποσυνέδεσε τα εντελώς και κάνε δοκιμή της ταχύτητάς σου. Έχεις ελέγξει επίσης τα στατιστικά της γραμμής σου για να δεις σε τι ταχύτητα κλειδώνει το ρούτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Γενικότερα μη ωμικά φορτία, κλιματιστικά inverter, LED, δημιουργούν παρεμβολές και θόρυβο στο δίκτυο του ρεύματος Θα σου πρότεινα αν μπορείς να τροφοδοτήσεις το ρούτερ πίσω από κάποιο ποιοτικό πολύπριζο με προστασία από υπερτάσεις/θόρυβο, ίσως να κάνει διαφορά.. Φυσικά τα PLC θα μπουν "εκτός/πριν" από τέτοιες συσκευές καθώς αυτές εμποδίζουν τη λειτουργία τους (το αναγράφουν και τα PLC στις οδηγίες εγκατάστασης τους) Προσωπικά έχω πάρει ένα τέτοιο, που από αυτό έχω δώσει σε ρούτερ, σταθερό τηλέφωνο και Access Point, ίσως σε βοηθήσει Αλλιώς θα μπορούσες να πάρεις ένα ποιοτικό πολύπριζο (πχ Legrand, APC) με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και για τυχόν άλλες συσκευές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα