focusopoulos2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Θα ετοιμάζει καμία αλλαγή καλωδίου και πριν πέσει το σύστημα όπως έγινε πρόσφατα δίνει bonus....
iliasmach Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Το ενεργοποίησα κανονικά σε φοιτητικό cu.
4four Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 παιδια δεν ξερω για σας προσφατα μου δωσαν μια φοιτητικη CU και λεω ας δοκιμασω.. αισχος το σημα και η ταχυτητες της CU σε σχεση με cosmote πραγματικα ειναι αισχος.. και δεν μενω σε κανα χωριουδακι θεσσαλονικη ειμαι! Δεν παει να δινουν καθε μηνα απεριορηστα για 10 μερες Vodafone σιμ δεν ξαναμπαινει στο κινητο μου 1 1
Doubt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Τελευταία μέρα σήμερα για την ενεργοποίηση, σε περίπτωση που κάποιος το έχει ξεχάσει. 3 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Και μιας και το εφερες ψηλα, να πω για να μην ξεχαστει κανεις και την πατησει: Τελευταια ημερα ΙΣΧΥΟΣ σημερα για το αντιστοιχο της WIND. Απο αυριο χρεωνονται (ή "χρεωνονται") τα data.
koooleeek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Doubt είπε Τελευταία μέρα σήμερα για την ενεργοποίηση, σε περίπτωση που κάποιος το έχει ξεχάσει. Το είχα ξεχάσει τελείως. Ευχαριστώ. Μόλις μπήκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα