Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά 

Μετά από παρά πολύ καιρό στην ανεργία και κυριολεκτικά χωρίς χρήματα στην τσέπη,έχοντας στείλει άπειρα βιογραφικά χωρίς να με πάρει κανείς μου απάντησαν από την Vodafone να δουλέψω στο τηλεφωνικό τους κέντρο αφού γίνει πρώτα η σχετική εκπαίδευση.Έχω ακούσει ότι δεν κάθεται πολύ ο κόσμος που πάει εκεί και θα ήθελα αν κάποιος από εσάς ή γνωστός σας έχει εργαστεί εκεί να πει εμπειριες του πριν πάω εκεί  

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από nikoletaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς λεφτά στην τσέπη λες, και παρά πολύ καιρό στην ανεργία. Έχει καμία σημασία λοιπόν; Δεν θα πας και σε ορυχεία στην Αφρική, ούτε σε φάμπρικα, σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα πας... Ότι και να σου πούνε δηλαδή εδώ, θα το σκεφτόσουν να μην δεχτείς; 

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.

Όχι ακριβώς για αυτό τ λόγο επειδή έχω ανάγκη τα χρήματα αυτά 

απλα θα ήθελα πιο πολύ εμπειριες ατόμων που έχουν εργαστεί εκεί για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για ποιο λόγο αδειάζουν έτσι εύκολα οι θέσεις σε αυτή τ θέση εκεί 

Δημοσ.

Από το τίποτα εννοείται ότι είναι μια καλή ευκαιρία. Τουλάχιστον θα έχεις κάτι να κάνεις μέχρι να κατασταλάξεις που θες να πας γενικότερα στην ζωή σου.

Ο κόσμος που φεύγει προφανώς και βρίσκει κάτι καλύτερο. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που προτιμά την ανεργία από μια ζόρικη δουλειά.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Από το τίποτα εννοείται ότι είναι μια καλή ευκαιρία. Τουλάχιστον θα έχεις κάτι να κάνεις μέχρι να κατασταλάξεις που θες να πας γενικότερα στην ζωή σου.

Ο κόσμος που φεύγει προφανώς και βρίσκει κάτι καλύτερο. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που προτιμά την ανεργία από μια ζόρικη δουλειά.

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Υπαρχει σχετικο θεμα (evalue/cosmote)οποτε διαβασε εκει να μη τα ξαναγραφουμε

Επειδη ομως αναφερες "τηλεφωνικο κεντρο" ευχομαι να μη πλασαρεις πακετα (πωλησεις). Δεν εχει να κανει με τα προσοντα σου ή τα λεφτα αλλα με τη ψυχικη υγεια.

Οτιναναι ωραρια μιας και τα κεντρα δουλευουν 24/7 καθε μερα και σ/κ και ειναι περιβοητες οι γκρινιες και οι μαχες μεταξυ υπαλληλων ακομα και για μια βαρδια.

Παραλληλα μη ξεχναμε την επικοινωνια με το κοσμο που δεν ειναι οτι καλυτερο μιας και θα εχεις να διαχειριστεις σε πολυ λιγο χρονο τα νευρα, την ασεβεια αλλα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις του καθε τυχαιου.

Αν καταφερεις μετα απο καθε βαρδια να πηγαινεις σπιτι χωρις νευρα, ψυχικη καταπλακωση τοτε θα εχεις καποιους μηνες ή χρονια μεροκαματο να ζησεις. Φανταζομαι μιας και κινητρο σου ειναι τα χρηματα αυτο να σκεφτεσαι (και μονο) οταν ανεβαινουν τα αιματα στη δουλεια...και αστους αλλους να χτυπιουνται (υπαλληλοι/πελατες)

Εγω προσωπικα επειδη οχι μονο ειχα αναγκη απο χρηματα αλλα και πιεση για να πληρωσω λογαριασμους, δε χτυπησα πορτα ποτε τηλ κεντρου/πωλησεις/πυραμιδο μαρκετιν

Καλυτερα να δουλεψω σεκιουριτας/μοιραζω φυλλαδια\οικοδομη/γραφειο κηδειων και οτι αλλο (χωρις αγχος και σκεψη) μπορεις να φανταστεις

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμα έτσι είναι στη Vodafone. Άλλοι φεύγουν στη μέση της εκπαίδευσης, άλλοι μετά κι όσους κλείσουν δίμηνο τους απολύουν. Αν παραμείνει κανείς μετά από χρόνια παραιτείται. Γενικά ο χώρος μέσα είναι όμορφος ωστόσο.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Azzarro48 είπε

Ακόμα έτσι είναι στη Vodafone. Άλλοι φεύγουν στη μέση της εκπαίδευσης, άλλοι μετά κι όσους κλείσουν δίμηνο τους απολύουν. Αν παραμείνει κανείς μετά από χρόνια παραιτείται. Γενικά ο χώρος μέσα είναι όμορφος ωστόσο.

Ναι ισχύει αυτό, και εγώ που έχω περάσει απο τηλ. κέντρο ειναι πανέμορφα μέσα.

Τι κρίμα που είναι αδιάφορο μιας και εισαι 8 ώρες με τα ακουστικά στο κεφάλι σαν "λουράκι"...Οι δικοί μας είχαν και μπιλιάρδα, φλιπεράκια κτλ. Που προφανώς κανένας δεν έπαιζε γιατί πολύ απλά δεν είχε χρόνο.

Δημοσ.

Από κοντινό μου πρόσωπο που δούλεψε σε τηλεφωνικό κέντρο επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνω. Είναι δύσκολη και άκρως ψυχοφθορα δουλειά, ουσιαστικά είναι λύση μόνο σε περίπτωση που έχεις άμεση ανάγκη από χρήματα (τα οποία μάλλον θα είναι ο κατώτατος μισθός BTW).

Δημοσ.

ότι έχει σχέση με επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες η πελάτες είναι ψυχοφθόρο είτε δουλεύεις στη Βοντά η κοσμοτε είτε σε τράπεζα είτε σε δικηγορικό γραφείο(ειπσρακτικη εταιρεία)....

αν ξεπεράσεις το αρχικό στάδιο και δε δουλεύεις με ποσοστά μπορεί να αντέξεις όσο η τσέπη είναι άδεια.....μετά κοιτάς για κάτι άλλο...

Δημοσ.

στην Teleperformance Greece έχω ακούσει ειναι καλά και μάλιστα δίνουν κάτι παραπάνω στα ξενόγλωσσα τμηματα  

αλλά να ξέρεις δεν ειναι για όλους αυτή η δουλεία , βέβαια ειναι ανάλογα και σε ποιο προιόν θα σε βάλουν συνήθως τους αρχάριους τους βάζουν σε soft προιόντα 

ήμουν χρόνια σε εισπρακτική και ξέρω , σαν ΙΤ βέβαια αλλα έβλεπα τα παιδία , όχι που εμείς περνούσαμε καλύτερα αλλά τεσπα 
υπήρχαν κάποιοι που απλώς ξεχειμωνιάζαν και εφευγαν για σεζόν το καλοκαίρι αλλά και κάποιοι που ειναι χρόνια - δεκατίες ολόκληρες εκεί και μάλιστα έχουν γίνει μανατζερ πλέον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...