Dakonblackblade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Έσπασε επιτέλους το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που είχα αγοράσει με 120 ευρώ πριν από 10 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Αξίζει να πάω σε κάτι σε μασίφ ξύλο (αν υπάρχει γύρω στα 400-500) ή να μείνω στη μελαμίνη και νοβοπάν στα 150-250? Μιλάμε για διπλό με τη γυναίκα για 160χ200 στρώμα , με αντοχή γύρω στα 250 κιλά (δεν είμαστε τόσα αλλά να αντέχει ρε παιδάκι μου). Έχει κανείς καμία εμπειρία? Δερματίνη δε την θέλω με τίποτα γιατί ξεφτίζει και το μεταλλικό είναι λίγο για τον μουσαφίρη. Έχουμε δει κάποια σχέδια στο skroutz αλλά τα μαγαζιά δεν είναι όλα εκεί
DimosthenisG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγοράσαμε ένα μόνο κρεβάτι πριν κάνα μηνα, 450 το κρεβάτι μαζί με κεφαλάρι και ανοιγομενο ντουλάπι (σηκώνεται το στρώμα με 2 άξονες) , και άλλα 450 το στρώμα. Όλο ντυμένο με ύφασμα. Φυσικά και δεν μιλάμε για μασιφ, εκεί οι τιμές είναι 2000+++ Ελληνικής κατασκευής από Σίνδο Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Έσπασε επιτέλους το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που είχα αγοράσει με 120 ευρώ πριν από 10 χρόνια. Τα έβγαλε τα λεφτά του. Αξίζει να πάω σε κάτι σε μασίφ ξύλο (αν υπάρχει γύρω στα 400-500) ή να μείνω στη μελαμίνη και νοβοπάν στα 150-250? Μιλάμε για διπλό με τη γυναίκα για 160χ200 στρώμα , με αντοχή γύρω στα 250 κιλά (δεν είμαστε τόσα αλλά να αντέχει ρε παιδάκι μου). Έχει κανείς καμία εμπειρία? Δερματίνη δε την θέλω με τίποτα γιατί ξεφτίζει και το μεταλλικό είναι λίγο για τον μουσαφίρη. Έχουμε δει κάποια σχέδια στο skroutz αλλά τα μαγαζιά δεν είναι όλα εκεί Σε ξυλο υπαρχει 1)νοβοπαν με μελαμινη. 2) ποδια οξια και τα υπολοιπα mdf-λουστρο. 3)μασιφ-σουηδικο που πλεον το εχουν αναβαθμιση ..εχει καποιο φινίρισμα.. Το πιο ακριβο ειναι το 2ο. Χρυση τομη σουηδικο και σε μια καλη τιμη θα σου βγει κοντα στα 200ευρω! Αθηνα εισαι?
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Σε ξυλο υπαρχει 1)νοβοπαν με μελαμινη. 2) ποδια οξια και τα υπολοιπα mdf-λουστρο. 3)μασιφ-σουηδικο που πλεον το εχουν αναβαθμιση ..εχει καποιο φινίρισμα.. Το πιο ακριβο ειναι το 2ο. Χρυση τομη σουηδικο και σε μια καλη τιμη θα σου βγει κοντα στα 200ευρω! Αθηνα εισαι? Αθήνα είμαι, έχεις καμία πρόταση τουλάχιστον να έχω ένα μπούσουλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα