Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο δείχνει,αλλά δεν μας λέει κάτι που δεν ξέραμε,για το βασικό που φαίνεται να είναι οι τούμπανες 2 κάμερες και για το Ultrashot που πετάνε στο λογότυπο,δεν μας λένε τίποτα...😎

Δημοσ.

Ενώ οπτικά οι κάμερες στο κέντρο όπως είναι στο 8 pro είναι πιο ωραίο, είναι πιο βολικά να είναι ψηλά στην γωνία γιατί στο κέντρο βρίσκει συνέχεια το δάχτυλο (το δικό μου τουλάχιστον). Βέβαια θα προτιμούσα ένα πιο διακριτικό module και όχι αυτό το τερατούργημα που μοιάζει κάπως με το τερατούργημα που μάλλον θα βάλει στο s21 η samsung. Δηλαδή αν είναι μάπα οι φακοί θα το σώσει το design; και το αντίθετο.

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής είναι μονόδρομος στο android η 1+. Αν έβαζε και τις κάμερες της huawei θα ήταν η κορυφαία όλων. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα γιατί τους βλέπω ότι θέλουν να μοιάσουν στην samsung όχι μόνο στο design αλλά και σε μάρκετινγκ.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με την συγκεκριμένη άποψη. Όμως Αλλά μήπως τελικά παίζει ρόλο το πολυκατάστημα και η δυναμική του π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ που προωθεί τα Honor -  Realme - Cat - TCL - Vtec - Xiaomi.  Τα περισσότερα μου είναι άγνωστα. Aυτά είναι καλύτερα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ναι αλλά εκεί που έμπαινα όλη μέρα και ήμουν ενεργός σε όλα τα τοπικς, τώρα μπαίνω μια φορά την εβδομάδα και δεν ασχολούμαι πάρα μόνο για να κραξω.

Αναρωτήθηκα δημόσια για το λόγο που σβήστηκαν σχόλια χρηστών σε ένα τόπικ.

Ναι όντως. 

Καταλαβα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Makatsoras είπε

μηπως γιατι δεν αφηνουν κερδος.

λεω εγω μια αποψη. Διοτι μου φαινεται δυσκολο να πουλαει κατι και να αφηνει λεφτα και απο αποψη να το σνομπαρει ο επιχειρηματικος κοσμος.

μια χαρα πουλιούνται και απο wind και cosmote φετος.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Charis kor είπε

Αληθεια τι συνεβη και σε εκαναν ban?

Λογικά θα τόλμησε να υπενιχθει οτι η Apple δεν ειναι δωρο στην ανθρωποτητα που πρεπει να ευχαριστουμε τους θεους που υπαρχει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχ αυτές οι "διαρροές"... Οι 9 στις 10 φωτογραφίες που κυκλοφορούν για τα κινητά στο ιντερνετ είναι "διαρροές"... Ισως δεν πληρώνουν και έξοδα διαφήμισης οι εταιρίες... Αντί για 1 μήνα καμπάνια στα media ίσως κάνουν 1 εβδομάδα (ο φερετζές) όταν θα έρθει η ώρα της κυκλοφορίας... Πρώτον κανείς δεν θα νοιάζεται και δεύτερον όλοι είναι ήδη ενημερωμένοι απο τις "διαρροές"... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zx1234r είπε

Μπήκα μετά από ban πολλών εβδομάδων, και εκτός από το ότι το site είναι επιεικώς απαράδεκτο πλέον, είναι και πάρα πάρα πολύ αργό. Αλλά αποτι φαίνεται και τα άρθρα αργά ανεβαίνουν γιατί οι φωτός του κινητού έχουν διαρρεύσει εδώ και 4 μέρες. Νωρίς το ανεβάσατε. Insomnia για την καθημερινή μας ενημέρωση.

Πεθαίνω να μάθω τον λόγο που έφαγες Ban....:)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, sterios1989 είπε

Αυτά τα τετραγωνάκια στις φωτογραφίες τι φάση ;

Τα βλέπεται κι εσείς ή έχω καμιά περίεργη παρενέργεια 😛 ;

Μήπως έκανες το εμβόλιο της Pfizer ή έχεις κινητό 5G; 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Λογικά θα τόλμησε να υπενιχθει οτι η Apple δεν ειναι δωρο στην ανθρωποτητα που πρεπει να ευχαριστουμε τους θεους που υπαρχει

Xaxaxaxaxa

Δημοσ.

ενταξει, το να μη εχουν κερδος στην ελλαδα ειναι οτι οι περισσοτεροι το αγοραζουν σαν global από εξωτερικά (е.x. - banggood, ali κ.τ.λ.) 
τώρα στο πίσω μέρος του oneplus... λίγο copy από s21?
γενικά, πολλές περιπλοκίες ανάμεσα στη 1plus τώρα στα τελευταία του

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kostas106gti είπε

Μήπως έκανες το εμβόλιο της Pfizer ή έχεις κινητό 5G😂

Λες ;

Παίζει ρόλο ακόμη κι αν δεν υπάρχει δίκτυο :D ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...