chrisbets Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Γεια χαρά σε όλους! Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σχετικά. Το λαπτοπ παρουσίαζε κάποιες δυσλειτουργίες κατά το bootάρισμα και δόθηκε μία λύση από τα bios, εγκαθιστώντας εκ νέου τα windows 10. Όμως μετά ανακάλυψα ότι με αυτό που έκανα έχασα το office (το οποίο μου το είχε περάσει αρκετά παλιότερα ένας τεχνικός υπολογιστών που του είχα δώσει το λαπτοπ για επισκευή)! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefanosA99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ηταν γνησιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbets Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα σε γελάσω... Μου το εγκατέστησε τεχνικός που έχει κατάστημα με η/υ κτλ. Πάντως δεν έχω κάποιον σειριακό αριθμό ή κάτι άλλο σχετικό στα χέρια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, StefanosA99 είπε Ηταν γνησιο; Όχι... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patclo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχει το δωρεάν libre office που είναι σε μεγάλο βαθμό συμβατό με το microsoft office, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης δωρεάν των online εφαρμογών office της microsoft που τρεχουν στον browser. Η οδηγίες για σπασμένα προγράμματα, εκτος του ότι μπορούν να μπλέξουν το σαιτ, δεν είναι και ιδιαίτερα ασφαλής πρακτική για την ιδιωτικοτητα των δεδομένων του υπολογιστή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, chrisbets είπε εγκαθιστώντας εκ νέου τα windows 10. Όμως μετά ανακάλυψα ότι με αυτό που έκανα έχασα το office Μα format δεν έκανες ;; Τι περίμενες ; Τα αρχεία σου είναι όλα στην θέση τους ; Εύκολη λύση όπως είπε και ο προλαλήσαν είναι να βάλεις Libre και εγώ αυτό έχω κάνει στα περισσότερα PC μου Αν τόσο πολύ θες office πήγαινε ebay η στο allkeyshop και πάρε ένα κλειδί, κάνε όμως μια ερώτηση πρώτα ή κοιτα στην περιγραφή αν μπορείς να το κατεβάσεις απ το επίσημο site της microsfoft https://setup.office.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, chrisbets είπε Γεια χαρά σε όλους! Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σχετικά. Το λαπτοπ παρουσίαζε κάποιες δυσλειτουργίες κατά το bootάρισμα και δόθηκε μία λύση από τα bios, εγκαθιστώντας εκ νέου τα windows 10. Όμως μετά ανακάλυψα ότι με αυτό που έκανα έχασα το office (το οποίο μου το είχε περάσει αρκετά παλιότερα ένας τεχνικός υπολογιστών που του είχα δώσει το λαπτοπ για επισκευή)! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω; Ευχαριστώ! Ο μόνος τρόπος είναι να έρθεις σε επαφή με τον τεχνικό που στο είχε περάσει πάλι για να το εγκαταστήσει. Εναλλακτικά βλέπεις κάποια δωρεάν αντίστοιχη σουίτα (πχ OpenOffice) ή τα αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, manolis940 είπε Μα format δεν έκανες ;; Τι περίμενες ; Τα αρχεία σου είναι όλα στην θέση τους ; Μα τι λες;;; Το office δεν είναι τζάμπα και δώρο μαζί με τα windows όπως το photoshop και το corel;;; 😲 (πραγματική απορία πελάτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, micos000 είπε Μα τι λες;;; Το office δεν είναι τζάμπα και δώρο μαζί με τα windows όπως το photoshop και το corel;;; 😲 (πραγματική απορία πελάτη) ίσως η συνηθέστερη απορία πελάτη τα 90s 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 καλα κρασια.... ! ολα τσαμπα τα θελουμε και ενσωματωμενα.......Παρακαλω πολυ........!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_nkl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Είχα υπολογιστή με γνήσιο windows 11 και office αλλά τα διέγραψα καταλαθος χωρίς επαναφορά αλλά δεν ξέρω πως να τα ξανά βρω έχετε κάποια λύση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, dimitris_nkl είπε Είχα υπολογιστή με γνήσιο windows 11 και office αλλά τα διέγραψα καταλαθος χωρίς επαναφορά αλλά δεν ξέρω πως να τα ξανά βρω έχετε κάποια λύση?? Απ το επίσημο site ; https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows11 Παρόμοια με τα office αλλά δεν ξέρω πια έκδοση έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Έχουν συνηθίσει να πληρώνουν μόνο ότι βλέπουν δλδ το hardware τι ιδέες το στήσιμο και το software που το οδηγεί ψηλά γράμματα Ακριβοί στις κότες φθηνοί στα πίτουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 24/8/2023 στις 2:00 ΠΜ, dimitris_nkl είπε Είχα υπολογιστή με γνήσιο windows 11 και office αλλά τα διέγραψα καταλαθος χωρίς επαναφορά αλλά δεν ξέρω πως να τα ξανά βρω έχετε κάποια λύση?? καλημέρα αν ο ΗΥ είναι επώνυμος θα έχει το κλειδί των windows "φυτεμένο" στη μητρική. Κατεβάζεις από τη microsoft κ φτιάχνεις ένα usb για να τα στήσεις με το δικό της tool. Στήνεις την ίδια έκδοση (pro ή home) με αυτή που είχες αγορασμένη κ θα ενεργοποιηθούν μια χαρά. ms office : ΑΝ το αγόρασες κ υπάρχει παραστατικό και αν το είχες συνδέσει με microsoft λογαριασμό σου, μπες εκεί, θα το βρεις μαζί με το κλειδί το εγκαθιστάς κ όλα μέλι γάλα. ΑΝ ήταν σπασμένο.... βάλε libre office ή αγόρασε κλειδί για όποιο office σε βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clampro Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Ή μπορείς να φτιάξεις έναν λογαριασμό Microsoft και να χρησιμοποιείς το Office δωρεάν (με κάποιες περιορισμένες δυνατότητες) από τον browser σου. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, μια χαρά θα σε βολέψει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα