dfragos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Γράφω αρκετά έως πολύ τσαντισμένος πάλι με την αγαπητή μου Otenet. Πάω σήμερα το πρωί να στείλω μαιλ σε κάτι φίλους και μου έρχονται πίσω τα μισά. Ρε πο@@@ λέω κάτι βλακεία θα έκανα. Κοιτάζω τις πληροφορίες και βλέπω..... The following addresses had permanent fatal errors ----- <[email protected]> (reason: 554 5.7.1 <s@@@@ieee.org>... User unknown) <[email protected]> (reason: 550 5.7.1 Rejected: 195.170.0.13 listed at bl.spamcop.net) <el@@@@mail.ntua.gr> (reason: 550 5.7.1 Rejected: 195.170.0.13 listed at bl.spamcop.net) <el@@@@mail.ntua.gr> (reason: 550 5.7.1 Rejected: 195.170.0.13 listed at bl.spamcop.net) <xr@@@@otenet.gr> (reason: 550 5.1.1 <[email protected]>... User unknown) οι δύο όπως βλέπετε δεν υπάρχουν, οι άλλοι όμως ...................... Στο παρακάτω link θα δείτε γιατί γίνεται αυτό http://www.spamcop.net/w3m?action=checkblock&ip=195.170.0.13 Πήρα λοιπόν την Otenet να τους πω πολύ άπλά ότι εγώ έχω πληρώσει για κάποιες υπηρεσίες και ότι τελικά μο προσφέρονται μισές. Βγαίνει μια κυρία λοιπόν και με τα πολλά μου είπε ότι μπορώ να στείλω μέσω webmail και αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα είναι όλα μέλι γάλα. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι, σε περίπτωση που με ενοχλεί αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι η Otenet και πρέπει να επικοινωνήσω εγώ με την συγκεκριμένη εταιρεία. Έχω ψηθεί άγρια να πάρω το μαγικό τηλέφωνο του ΙΝΚΑ.........
ba_eas Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 dfragos, ase to inka...... tha kanoun tous kinezous.......den prokeitai na vgaleis akrh me auta... oti kaneis monos sou......(i me visma....)
capthookb Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 dfragos' date=' ase to inka......tha kanoun tous kinezous.......den prokeitai na vgaleis akrh me auta... oti kaneis monos sou......(i me visma....)[/quote'] Gi'auto omos de douleuei tipota sosta stin ellada. Giati kanenas de milaei kai prospathei na vrei lisi gia tin parti tou me visma! dfragos, fantazomai anaferese sto pop email tis Otenet. Idia provlimata exo kata kairous ki ego kai alloi me to mail tis mycosmos. Stelno kai mou gyrizoun piso. Se ena dokimastiko pou esteila s'emena omos (se alli dieuthinsi) to email pige kanonika ston proorismo tou, alla mou irthe to minima oti den evriske ton paralipti, sto email tis mycosmos.
wert Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 capthookb, Gi'auto omos de douleuei tipota sosta stin ellada. Γιατί μήπως το INKA δουλεύει; Και αν δουλεύει πως δουλεύει. Πάντος αν και μόλις μπεί κανείς στο site του θα το κλείσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είμαστε φοβεροί. Ούτε ένα site της προκοπής δεν μπορούν φτιάξουν. Και τι να το κάνουν άλλωστε; Αποτελέσματα ενός search: WEB PAGES - ABOUTNew Page 1 Λόγω εργασιών συντήρησης η ιστοσελίδα του ΙΝΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμη για λίγες ημέρες http://www.inka.gr Σε κάνα χρόνο τα ξαναλέμε :? Eχει όμως πολύ καλό φόρουμ. Μόνος ρωτάς μόνος πάλι απαντάς για να λύσεις τυχόν πρόβλημα σου όπως είδα. Μην χρησιμοποιείτε βύσμα παιδιά. Χρησιμοποιείστε courier για να κάνετε σίγουρα τη δουλειά σας.
dfragos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ρε παιδιά, και τι να κάνεις; Δεν είναι κατάσταση αυτή..... Πρέπει να ντρέπονται. Μου "την είπε" κιόλας η γκόμενα στ τηλέφωνο ότι λέει η υπηρεσία δουλεύει αφού μπορώ να στείλω μέσω webmail(χρησιμοποιεί άλλον server).
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ότι κάνεις να το κάνεις εγγράφος και αν δεν σου δώσουν σημασία ν ακάνεις και εγγράφως μαι καταγγελία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.