Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσφατα αποφάσισα να παρω αυτοκίνητο ωστε να κινουμαι θεσσαλονικη οπου σπουδαζω. κινουμε σε κατι σχετικά μικρό όπως toyota yaris ή παρόμοια μη όντας ωστόσο σίγουρος για το αν πρέπει να κοιτάξω για βενζίνη, πετρέλαιο ή αέριο ( μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο ως 6.500 ευρώ). οι μετακινήσεις μου θα είναι κυ΄ριως εντός πόλης και εκτός υπολογίζω μέσο όρο 600χλμ τον χρόνο. όπως και δεν ξέρω και ποια αυτοκίνητα είναι πιο αξιόπιστα για νέους οδηγούς αλλά και γενικότερα οικονομικά

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Thomas5498771233 είπε

πρόσφατα αποφάσισα να παρω αυτοκίνητο ωστε να κινουμαι θεσσαλονικη οπου σπουδαζω. κινουμε σε κατι σχετικά μικρό όπως toyota yaris ή παρόμοια μη όντας ωστόσο σίγουρος για το αν πρέπει να κοιτάξω για βενζίνη, πετρέλαιο ή αέριο ( μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο ως 6.500 ευρώ). οι μετακινήσεις μου θα είναι κυ΄ριως εντός πόλης και εκτός υπολογίζω μέσο όρο 600χλμ τον χρόνο. όπως και δεν ξέρω και ποια αυτοκίνητα είναι πιο αξιόπιστα για νέους οδηγούς αλλά και γενικότερα οικονομικά

Με ενα 1000αρικο ηλεκτρικο πατινι για 600χλμ...Δηλαδη λιγοτερα απο 2 χλμ την ημερα? Μηπως ειναι λαθος και ηθελες να γραψεις 6000?

Δημοσ.

Αν δεν εκανες λαθος και εχεις σκοπο τα 600 χιλιομετρα το χρονο, δεν παιρνεις αμαξι για τετοια αποσταση.

Απο εκει και περα, βρισκεις εναν εμπιστο μηχανικο να ελεγξει το αυτοκινητο. Σιγουρα δες σε τι κατασταση ειναι τα λαστιχα/φρενα, οπως και επισης σιγουρα θα αλλαξεις ιμαντες (δυναμο, εκκεντροφορου τκλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1oν να μη κάνεις νέο θέμα για κάθε απορία σου 

2ον όταν γράφεις κάτι, γράψε το διατυπωμένο σωστά ώστε να καταλαβαίνουν αυτοί που σε διαβάζουν 

3ον στο προηγούμενο θέμα σου έγραψες μέχρι 5000€ για αμάξι , στο παρόν γράφεις έως 6500€

4ον μην υπολογίζεις τα χλμ που θα έκανες με τα σημερινά δεδομένα σου , αλλά αυτά που θα κάνεις!  θα πάρεις όχημα και θα κάνεις μετακινήσεις, μια βόλτα στη Χαλκιδική το καλοκαίρι για μπάνιο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα την πας... 

Επεξ/σία από terry308

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...