Προς το περιεχόμενο

Προβλημα

giorgaras1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι αναμεσα σε δυο λαπτοπ το hp 255 g7 με ryzen 5  και το lenovo ideapad 3 με ryzen 5 δεν ξερω ποιο εχει την καλυτερη οθονη και γενικα ποιο ειναι καλο σαν μαρκα

Επεξ/σία από giorgaras1000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τα δυο ειναι χαμηλης ποιοτητας πλαστικα λαπτοπ με κακες οθονες.

Αν θες κατι πιο ποιοτικο, κοιτα σε Huawei Matebook D15 στα 599 (προσοχη σε Mediamarkt, εχουν λαθος διαθεσιμοτητες και μπορει να μπλεξεις ασχημα) και Huawei Matebook D14 στα 649 (γενικα προσοχη σε ποιον θα δωσεις τα λεφτα σου, γιατι ενδεχομενως να καθυστερησεις πολυ).

Αν δεν το βιαζεσαι θα σου ελεγα να μην παρεις λαπτοπ αυτη την εποχη. Υπαρχει μικρη προσφορα (κυριως στα πιο φτηνα), πολυ μεγαλη ζητηση και οι μεταφορικες τα χουν παιξει.

Δυστηχως ουτε εγω θελω να παρω τωρα λαπτοπ αλλα αναγκαζομαι μιας και το παλιο τπ τρεχω στο service τι λες για το HP 15s - eq0020nv απο το πλαισιο εχει λεπτα μπεζελλς και μαλλον θα ειναι καινουργιο να σου πω φοβαμαι να παρω huawei

4 λεπτά πριν, giorgaras1000 είπε

Δυστηχως ουτε εγω θελω να παρω τωρα λαπτοπ αλλα αναγκαζομαι μιας και το παλιο τπ τρεχω στο service τι λες για το HP 15s - eq0020nv απο το πλαισιο εχει λεπτα μπεζελλς και μαλλον θα ειναι καινουργιο να σου πω φοβαμαι να παρω huawei

δεν ειναι διαθεσιμο ομως, τα huawei εχουν βγει αρκετα καλα λαπτοπ, μην τα φοβασαι, παντως το hp σου και το huawei εχουν παρομοιες οθονες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...