Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η wind και η vodafone ουσιαστικά αγοράστηκαν από ένα δίκτυο κοινής χρήσης που κρίνεται από πίσω η μαμά vodafone αλλά δεν βλέπω να καλύψουν ποτέ αυτά που καλύπτει η cosmote γεωγραφικά.

Εδώ η ,vodafone δεν πιάνει στο κέντρο της Αθήνας και της Αττικής . Αν δεν βάλει σταθμούς βάσης και εξοπλισμό πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνει όπως και με το 4G.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

έρχετε η αύξηση στα καρτοκινητά δηλαδη... 15 ευρω το μινιμουμ για να βγουν τα λεφτα. ευτυχως θα δίνουν δώρο 100mb για την ανανέωση να απολαύσω 5g για κάνα δεκάλεπτο...

ε, προφανως αυτη η υπηρεσια δεν ειναι φτιαγμενη για καρτοκινητα, αλλα για flat συνδενσεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, anax111 είπε

Μάλιστα. Δώσανε 2 μηνιάτικα δικά τους σε βάθος 12ετίας (η Cosmote είχε καθαρά κέρδη 623 εκ,. ευρώ το 2018) και πήραν φάσμα για εκμετάλλευση σε βάθος δεκαετίας και βάλε. Σαν πολύ φτηνά να το πήρανε.

Και εγώ της ίδιας γνώμης είμαι. Το τίμημα έπρεπε να ήταν 3 φορές απάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, pcos είπε

φοβερο timing μαζι με το τσιπακι στο εμbολιο που ειναι ετοιμο και το btc που περασε τα 20Κ.

iluminati

Ακουσα οτι σε περιβάλλον 5G, το τσιπάκι του εμβολίου όταν φτάνει στο ασταθές ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον του εγκέφαλου, εκρήγνυται... Το νού σας... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
10 ώρες πριν, petasis είπε

Και εγώ της ίδιας γνώμης είμαι. Το τίμημα έπρεπε να ήταν 3 φορές απάνω.

Θεωρείς ότι αυτό θα μείωνε τα κέρδη τους η ότι θα πλήρωνες 3 φορές επάνω;

16 ώρες πριν, anax111 είπε

Μάλιστα. Δώσανε 2 μηνιάτικα δικά τους σε βάθος 12ετίας (η Cosmote είχε καθαρά κέρδη 623 εκ,. ευρώ το 2018) και πήραν φάσμα για εκμετάλλευση σε βάθος δεκαετίας και βάλε. Σαν πολύ φτηνά να το πήρανε.

Μόνο η Wind ενδέχεται να πληρώσει σε βάθος 12 ετιας και αυτό δεν είναι σίγουρο. Οι άλλοι 2 εντός 10 ημερών. 

10 ώρες πριν, cmvrgr είπε

Η wind και η vodafone ουσιαστικά αγοράστηκαν από ένα δίκτυο κοινής χρήσης που κρίνεται από πίσω η μαμά vodafone αλλά δεν βλέπω να καλύψουν ποτέ αυτά που καλύπτει η cosmote γεωγραφικά.

Εδώ η ,vodafone δεν πιάνει στο κέντρο της Αθήνας και της Αττικής . Αν δεν βάλει σταθμούς βάσης και εξοπλισμό πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνει όπως και με το 4G.

Η πλέον άκυρη τοποθέτηση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ATG είπε

Θεωρείς ότι αυτό θα μείωνε τα κέρδη τους η ότι θα πλήρωνες 3 φορές επάνω;

Δεν το λέω καθόλου σε σχέση με το τι θα πληρώσει ο πολίτης, είναι εντελώς άλλο θέμα (το ότι είμαστε από τους ακριβότερους στην ευρώπη, και ότι ο οτε είναι η πιο κερδοφόρα θυγατρική της DT κάτι λένε).

Το βλέπω ξεκάθαρα από την πλευρά του δημοσίου συμφέροντος. Σε σχέση με την τηλεόραση για παράδειγμα, το συνολικό κόστος για φάσμα και άδεια λειτουργίας έφτασε περίπου τα 260 εκ., σε μια αγορά που έχει τζίρους (όχι κέρδη) κάπου στα 250 εκ. το χρόνο (αν θυμάμαι καλά με βάση τις αστειότητες από την Φλωρεντία). Σε αντίθεση, εδώ καταλαβαίνω ότι έχουμε μια αγορά με ετήσιους τζίρους αρκετών δις, δίνεται μεγαλύτερο φάσμα, αλλά 400 εκ. τίμημα.

Κάτι δεν μου κολλάει.

Δημοσ.

Το δημόσιο συμφέρον είναι τα 13 δις σε προστιθέμενη αξία για την οικονομία την επόμενη δεκαετία, όχι τα 400 εκατ. της δημοπρασίας. Τουλάχιστον θα πάνε στο χρέος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...