v0rtex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα την οθόνη και απ την πρώτη στιγμή μου εμφάνισε μια κάθετη γραμμή tearing στο κέντρο της οθόνης όταν την είχα πάνω στο Xbox one S σε 1080p και 120hz. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν ενεργοποιώ το 1ms Motion Blur Reduction σε συνδυασμό με το Freesync, φαίνεται και στα μενού της οθόνης και εαν δεν σβήσει η οθόνη δεν φεύγει. Την έστειλα για DOA κατευθείαν αλλά ο τεχνικός του MGmanager δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα και μου την επιστρέψανε. Την ξαναδοκίμασα, ξαναέβγαλε το πρόβλημα, την πήγα πίσω, την στείλανε στην LG η οποία δεν βρήκε ούτε αυτή πρόβλημα με την οθόνη και μου την δώσαν πίσω. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια HDMI, μπορείτε να δείτε το πρόβλημα στο παρακάτω βίντεο: https://www.dropbox.com/s/59k2vsz00srl15x/IMG_0569.MOV Εάν έχει κάποιος την οθόνη σε xbox θα παρακαλούσα να κάνει αυτή τη δοκιμή να δούμε αν του το βγάζει .. δε ξέρω πως να κινηθώ σε αυτή τη φάση, την γυρνάω πίσω και χάνω 20% λόγω ανοιχτής συσκευασίας ή την κρατάω ? Για προβληματική πάντως δε την δέχονται πίσω. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από v0rtex
Sakiz105 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο θέμα λόγο του ότι το xbs δεν υποστηρίζει freesync και προκαλεί scan lines (πρακτικά σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος με τις ρυθμίσεις )
v0rtex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το xbox υποστηρίζει Freesync 2 και είναι ενεργοποιημένο 😕 (+ μια φωτό με το πρόβλημα να παρουσιάζεται και στο μενού της οθόνης) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από v0rtex
Sakiz105 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δεν υποστηρίζει καθώς είναι limited στα 40-60 hz. Βάλε λειτουργεία 1080π 60hz και λογικά δεν θα έχεις την γραμμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα