Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Δεν νομιζω οτι επιτρεποταν να πας σουπερ μαρκετ ή για αθληση 15 χιλιομετρα μακρυα απο την μονιμη κατοικια σου

Ποιος το λεει αυτο, μπορεις αρκει να εισαι εντος νομου

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Αρα "νομιμα" δεν μπορω να παω;

«Νόμιμα» όλοι μαζί στο αμάξι εκτός του δήμου νομίζω πως όχι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ποιος το λεει αυτο, μπορεις αρκει να εισαι εντος νομου

Μπορω να εχω την αντιστοιχη νομοθεσια παρακαλω ? Γτ δεν νομιζω αν στειλω να παω σουπερ μαρκετ και βρεθω 15 χιλιομετρα μακρυα σε ελεγχο, πως δεν θα φαω προστιμο

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Μπορω να εχω την αντιστοιχη νομοθεσια παρακαλω ? Γτ δεν νομιζω αν στειλω να παω σουπερ μαρκετ και βρεθω 15 χιλιομετρα μακρυα σε ελεγχο, πως δεν θα φαω προστιμο

Εγώ πάντα σε μάρκετ 15 χιλιόμετρα μακριά πάω.

Βεβαια μένω σε χωριό, οποτε είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα...

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι που πας, το θέμα είναι αν σε σταμάτησε κανείς και τι σου είπε.

Γιατί κι ένας τρελός φίλος μου πέρασε τόσα διόδια αλλά ήταν τόσο κωλόφαρδος που δε τον σταματήσανε. Είχε μπλόκο αλλά είχαν σταματήσει άλλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις διπλή χάρτινη βεβαίωση.

Χρησιμοποιείς την πρώτη μέχρι τα όρια της περιφέρειας και τη δεύτερη αφού γράψεις άλλο τόπο κατοικίας στην επόμενη μέχρι να φτάσεις. Δεν ελέγχει κανείς τόπο κατοικίας ούτε νοιάζεται σώνει και καλά να κάνει μέσα στο κρύο και στη βροχή ουσιαστικό έλεγχο. Τυπικό κάνουν και σε διώχνουν.:D

Η πλάκα είναι μετά από 10 μήνες κανείς μας δεν ξέρει που κυκλοφορεί και που απαγορεύεται. Και την Αστυνομία να πάρεις δεν ξέρουν.

Μπάχαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε

στο https://covid19.gov.gr που υποτίθεται είναι η πύλη ενημέρωσης του κοινού γράφει:

Απαγορεύονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων, με εξαίρεση:

• λόγοι υγείας
  • επαγγελματικοί λόγοι
  • επιστροφή στη μόνιμη κατοικία
  • επανένωση οικογενειών

άρα απαγορεύεται να μετακινείσαι εκτός του χρώματος στην περιοχή που μένεις

ΟΜΩΣ το φεκ που αυτό μετρά γράφει:

1. Απαγορεύεται η μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, εκτός των ορίων της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εκτός των ορίων της Περιφέρειας,

άρα επιτρέπεται να μετακινείσαι εκτός του χρώματος της περιοχής που μένεις, πχ αυτό είναι νόμιμο.

Ενημερωτικά μεσώ του εργάνη οι βεβαιώσεις επιτρέπουν ακόμα και στην αττική μετακίνηση μόνο σε δυο περιφερειακές ενότητες (όπως σε όλη την ελλάδα ) που διαλέγεις. Άρα σύμφωνα με τον νόμο μπορείς να μετακινείσαι σε όλη την αττική εκτός αν έχεις βεβαίωση μετακίνησης για δουλειά οπότε δεν μπορείς να μετακινείσαι. Ελπίζω να καταλάβατε τι συμβαίνει.

Επεξ/σία από nvel
Δημοσ.

Όχι και πάλι τίποτε δεν κατάλαβα και να ρωτήσω. Απλά και καθαρά. Μπορώ από Γέρακα π. χ. να κατέβω Αθήνα κέντρο στην αγορά (κρέατα - λαχανικά) που είναι άλλη περιφέρεια;;; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα 100%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...