Μάκαρος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα σε ολους. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, εχω βρει ενα προιον μεσω σκρουτζ που θελω να αγορασω. Αν εγω μενω Αργυρουπολη και το καταστημα ειναι στο Περιστερι, μπορω να παω ? Να προσθεσω οτι σιγουρα το προιον μπορω να το βρω και σε πιο κοντινη περιοχη, αλλα η τιμη ειναι αισθητα πιο χαμηλη. Ευχαριστω!!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Οι εντός νόμου μετακινήσεις επιτρέπονται, δεν απαγορευτικαν ποτέ
nvel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 οι εντός νομού μετακινήσεις εκτός για συγκεκριμένες αίτιες απαγορεύονται, δεν επιτράπηκαν πότε κατά τα lockdown. Οι εντός περιφερειακής ενότητας μετακινήσεις επιτρέπονται, δεν απαγορευτήκαν ποτέ Πόσα lockdown χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει την διαφορά νομού-περιφερειακής ενότητας;
Bitbit Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, nvel είπε οι εντός νομού μετακινήσεις εκτός για συγκεκριμένες αίτιες απαγορεύονται, δεν επιτράπηκαν πότε κατά τα lockdown. Οι εντός περιφερειακής ενότητας μετακινήσεις επιτρέπονται, δεν απαγορευτήκαν ποτέ Πόσα lockdown χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει την διαφορά νομού-περιφερειακής ενότητας; ο νομός δεν είναι το ίδιο με την περιφερειακή ενότητα; Εκτός κάποιων εξαιρέσεων. μη βαράτε, μπορεί να κάνω και λάθος
vforvaggelis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Εγω που θελω να παρω την γυναικα και το παιδι και απλα να περασουμε βολτα με το αμαξι στο κεντρο να δουν λιγο τον στολισμο, μπορω; Τι μηνυμα θα στειλω;
HALF EVIL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Καλημερα σε ολους. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, εχω βρει ενα προιον μεσω σκρουτζ που θελω να αγορασω. Αν εγω μενω Αργυρουπολη και το καταστημα ειναι στο Περιστερι, μπορω να παω ? Να προσθεσω οτι σιγουρα το προιον μπορω να το βρω και σε πιο κοντινη περιοχη, αλλα η τιμη ειναι αισθητα πιο χαμηλη. Ευχαριστω!! Αν το καταστημα πωλει μέσω click away, κανένα πρόβλημα.
nvel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 έκανα ΛΑΘΟΣ, στην αττική ο περιορισμός αφορά την περιφέρεια και όχι τις περιφερειακές ενότητες όπως στην υπόλοιπη ελλάδα. Αλλά στις βεβαιώσεις μετακίνησης υπάρχει ο περιορισμός των περιφερειακών ενοτήτων και όχι της περιφέρειας που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει.
Bitbit Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 παράδειγμα τυχαίο. Η Θεσσαλία είναι περιφέρεια. Τα Τρίκαλα (όλος ο νομός) είναι περιφερειακή ενότητα. Η περιφερειακή ενότητα (πχ τα Τρίκαλα) αποτελούνται από δήμους Στην αττική νομίζω ορίζονται κάπως διαφορετικά 5 λεπτά πριν, nvel είπε έκανα ΛΑΘΟΣ, στην αττική ο περιορισμός αφορά την περιφέρεια και όχι τις περιφερειακές ενότητες όπως στην υπόλοιπη ελλάδα. Αλλά στις βεβαιώσεις μετακίνησης υπάρχει ο περιορισμός των περιφερειακών ενοτήτων και όχι της περιφέρειας που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει. άρα κάποιος στην επαρχία πάει όπου θέλει μέσα στο νομό του. σωστά; Spoiler αυτό προσπαθώ να μάθω και δε μπορώ
nvel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 εκτός αττικής που η περιφερειακή ενότητα ταυτίζεται με τον νομό, μπορεί.
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Καλημερα σε ολους. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, εχω βρει ενα προιον μεσω σκρουτζ που θελω να αγορασω. Αν εγω μενω Αργυρουπολη και το καταστημα ειναι στο Περιστερι, μπορω να παω ? Να προσθεσω οτι σιγουρα το προιον μπορω να το βρω και σε πιο κοντινη περιοχη, αλλα η τιμη ειναι αισθητα πιο χαμηλη. Ευχαριστω!! Εγω γνωριζω αν εχεις μηνυμα απο το μαγαζι και εχεις στειλει μηνυμα με τον κωδικο 2 εισαι οκ! 1
eu@ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Εγω που θελω να παρω την γυναικα και το παιδι και απλα να περασουμε βολτα με το αμαξι στο κεντρο να δουν λιγο τον στολισμο, μπορω; Τι μηνυμα θα στειλω; Μπορείς να πας με μια δικαιολογία ισως. Δλδ με το 4,ότι πάτε σε καποιον συγγενή για βοήθεια κ η γυναίκα δεν οδηγεί κ δεν έχεις που να αφήσεις το παιδί. Εγώ το έχω κάνει, αλλά δεν έτυχε να με σταματήσουν για να σου πω!
BrocasHelm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Κανονικά δεν επιτρέπεται αφού είναι σε άλλη περιφερειακή ενότητα. Βέβαια αν πας με ποδήλατο, πες πως είσαι στον δρόμο για Πάρνηθα (ή πας Αιγάλεω ή σε κάποιο βουνό προς τα εκεί).
vforvaggelis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, eu@ είπε Μπορείς να πας με μια δικαιολογία ισως. Δλδ με το 4,ότι πάτε σε καποιον συγγενή για βοήθεια κ η γυναίκα δεν οδηγεί κ δεν έχεις που να αφήσεις το παιδί. Εγώ το έχω κάνει, αλλά δεν έτυχε να με σταματήσουν για να σου πω! Αρα "νομιμα" δεν μπορω να παω;
Μάκαρος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οι εντός νόμου μετακινήσεις επιτρέπονται, δεν απαγορευτικαν ποτέ Δεν νομιζω οτι επιτρεποταν να πας σουπερ μαρκετ ή για αθληση 15 χιλιομετρα μακρυα απο την μονιμη κατοικια σου
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Αρα "νομιμα" δεν μπορω να παω; Nope. Δεν μπορείς. Και γενικά θεωρώ πως είναι άκυρο ότι έγινε στολισμός ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις