Προς το περιεχόμενο

Laptop & Refresh Rate ....

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κατάσταση έχει ως εξής :το laptop είναι Fujitsu-Siemens C-1020 @2.2G

με ProSavage8 DDR(update drivers) .Το refresh rate στα xp είναι "κλειδωμένο στα 60 hz-βέβαια έχω διαβάσει οτι δεν αντιπροσωπεύει το ίδιο με τις οθόνες crt λόγω διαφορετικού τρόπου λειτουργίας - όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έβαλα το Knoppix που το πρότεινε κάποιος φίλος για Boot Cd (Καλή φάση) to refresh rate πήγε μόνο του (το κάνει autodetect) 75 Hz!.-Μιλάμε για 1024*768 σε 15αρα πάντα ...Άλλοι χρήστες φορητών ξέρουν τπτ επί του θέματος?Στα πόσα Hz "ανανεώνεστε"?

Δημοσ.
Η κατάσταση έχει ως εξής :το laptop είναι Fujitsu-Siemens C-1020 @2.2G

με ProSavage8 DDR(update drivers) .Το refresh rate στα xp είναι "κλειδωμένο στα 60 hz-βέβαια έχω διαβάσει οτι δεν αντιπροσωπεύει το ίδιο με τις οθόνες crt λόγω διαφορετικού τρόπου λειτουργίας - όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έβαλα το Knoppix που το πρότεινε κάποιος φίλος για Boot Cd (Καλή φάση) to refresh rate πήγε μόνο του (το κάνει autodetect) 75 Hz!.-Μιλάμε για 1024*768 σε 15αρα πάντα ...Άλλοι χρήστες φορητών ξέρουν τπτ επί του θέματος?Στα πόσα Hz "ανανεώνεστε"?

Eγω έχω ΤΟSHIBA Satellite NVIDIA GeForce 420 και το refresh rate ειναι στα 100hz. Η Οθόνη ειναι 15'' TFT.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

sorry που το ξέθαψα αλλά δε βρήκα κάτι πιο σχετικό...

Dell XPS 1530M

Refresh rate 60 Hz

Δεν αλλάζει;;; η ανάλυση με live cd Linux πάει 75ΗΖ..

any idea? update σε Bios έχει γίνει κι έχω κατεβάσει τους drivers για την κάρτα γραφικών από το Dell Site της Nvidia GeForce 8400M GS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...