DJTaurus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 ΜΕΓΑΛΟ patch https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/kwqawc/assassins_creed_valhalla_title_update_111/ 1
jokul7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, DJTaurus είπε ΜΕΓΑΛΟ patch https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/kwqawc/assassins_creed_valhalla_title_update_111/ Addressed an issue where players could get stuck in a boss fight during A Cruel Destiny. *Ah yes, A Cruel Destiny, indeed.* Επιτέλους μπορώ να το συνεχίσω... Edit: Καμία σχέση η αντιμετώπιση του Valhalla με ένα σκασμό bugs σε quest κλπ (μέχρι και σε Boss Fight!) σε σχέση με το Cyberpunk... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από jokul7
Daredevil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, jokul7 είπε Addressed an issue where players could get stuck in a boss fight during A Cruel Destiny. *Ah yes, A Cruel Destiny, indeed.* Επιτέλους μπορώ να το συνεχίσω... Edit: Καμία σχέση η αντιμετώπιση του Valhalla με ένα σκασμό bugs σε quest κλπ (μέχρι και σε Boss Fight!) σε σχέση με το Cyberpunk... λογικό το ένα έχει bugs το άλλο είναι ένα bug/glitch με στοιχεία παιχνιδιού
jokul7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Daredevil είπε λογικό το ένα έχει bugs το άλλο είναι ένα bug/glitch με στοιχεία παιχνιδιού Ένα; Τη λίστα την είδες;
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 8:40 ΜΜ, jokul7 είπε Addressed an issue where players could get stuck in a boss fight during A Cruel Destiny. *Ah yes, A Cruel Destiny, indeed.* Επιτέλους μπορώ να το συνεχίσω... Edit: Καμία σχέση η αντιμετώπιση του Valhalla με ένα σκασμό bugs σε quest κλπ (μέχρι και σε Boss Fight!) σε σχέση με το Cyberpunk... Ευτυχως εγω εκει δεν ειχα κολησει .
flox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά εγώ έχω κολλήσει στο settling down και δεν προχωράει στο sons of Ragnar δηλαδή δεν μου εμφανίζει το επόμενο quest και απλά κάθομαι!
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μπηκα και πηρα το σφυρι του Thor αφου ειχα ολες τις προυποθεσεις με guide απο youtube προφανως γιατι εκει που ειναι δεν το βρισκεις ουτε σε 10 χρονια ...
Daredevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μπηκα και πηρα το σφυρι του Thor αφου ειχα ολες τις προυποθεσεις με guide απο youtube προφανως γιατι εκει που ειναι δεν το βρισκεις ουτε σε 10 χρονια ... ναι κι εγώ έτσι το πήρα θεωρώ πως κάπου θα υπάρχει κάποιο hint πάντως. Και για το excalibur πάντως δεν θυμάμαι αν είχε point στον χάρτη. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Daredevil
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Daredevil είπε ναι κι εγώ έτσι το πήρα θεωρώ πως κάπου θα υπάρχει κάποιο hint πάντως. Και για το excalibur πάντως δεν θυμάμαι αν είχε point στον χάρτη. Καλα αυτο και αν θελει οδηγο ,παπαδες ζηταει για να το παρεις ! 1
Imperia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Πιο είναι το καλύτερο Axe η ένα από τα καλύτερα ? Στο χάρτη πως εμφανίζονται όλα τα εικονίδια ? είμαι power 41 και βλέπω λίγα.
Daredevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Imperia είπε Πιο είναι το καλύτερο Axe η ένα από τα καλύτερα ? Στο χάρτη πως εμφανίζονται όλα τα εικονίδια ? είμαι power 41 και βλέπω λίγα. https://www.ign.com/wikis/assassins-creed-valhalla/12_Best_Weapons_to_Use_in_Assassin's_Creed_Valhalla 1
Imperia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Daredevil είπε https://www.ign.com/wikis/assassins-creed-valhalla/12_Best_Weapons_to_Use_in_Assassin's_Creed_Valhalla Το έχω το Varin's Axe,είναι από τα πρώτα που κέρδισα. Είπα μήπως έχει και αλλα όπως το Hammer του Thor που το βρίσκεις αργότερα. Για τη δεύτερη ερώτηση καμια απάντηση ? Πρέπει να ανεβώ και άλλο level για να φανούν όλα τα στοιχεία στο χάρτη ? Ευχαριστώ για την απάντηση.
Daredevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Imperia είπε Το έχω το Varin's Axe,είναι από τα πρώτα που κέρδισα. Είπα μήπως έχει και αλλα όπως το Hammer του Thor που το βρίσκεις αργότερα. Για τη δεύτερη ερώτηση καμια απάντηση ? Πρέπει να ανεβώ και άλλο level για να φανούν όλα τα στοιχεία στο χάρτη ? Ευχαριστώ για την απάντηση. όχι όσο ανοίγεις περισσότερες περιοχές και τα fast travel σημεία ανακαλύπτεις πιο πολλά, μετά βρίσκεις στον δρόμο κάποιους npcs με ερωτηματικό πάνω τους και σου πουλάνε κάποια σημεία, ο cartographer στο encampent σου σου πουλάει χάρτες για περιοχές που έχεις επισκεφτεί και τέλος μπορείς να αγοράσεις τα map boosts από το ubisoft store Το hammer του thor το ανοίγεις στο τέλος είναι άμεσα συνδεδεμένο με το main quest, το excalibur πρέπει να είσαι 300+ γιατί τα 2 τελευταία tablets που σου χρειάζονται τα έχουν high level zealots 1 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Ερχεται νεο δωρεαν περιεχομενο και season pass με 2 DLC . 1
jonilakas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Έχει κολλήσει στην αποστολή travel to luben έχει κανένας ιδέα πως την αποφεύγεις στο να μην κολλάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα