Προς το περιεχόμενο

Δύσκολη η επιστροφή χρημάτων που υπόσχεται η CD Projekt για το Cyberpunk

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
36 λεπτά πριν, mjaros είπε

Ακόμα να βρεις έναν λόγο;

Ούτε ανάγνωση...

Εντάξει, αρχικά ήταν παράξενο, πλέον καταντάει θλιβερό.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 16/12/2020 στις 3:39 ΜΜ, Abudi είπε

Γενικά δε διαφωνώ. Συμφωνώ. Εγώ όμως σίγουρα ρίχνω μεγαλύτερο βάρος στην CDPR που προσέφερε ένα "ημιτελές" παιχνίδι.

Δε θα συζητούσαμε όλα αυτά τώρα αν η CDPR έλεγε πολύ απλά "out when ready". Και τέλος. Νομίζω αυτό που έγινε ήταν μια άνιση μάχη με τις δικές τους υποσχέσεις για την κυκλοφορία στην οποία μάχη μόνοι τους μπήκαν βέβαια. Καθώς επίσης, απορώ και για την κυκλοφορία σε PS4-XBOX, ενώ έχουμε ήδη τη νέα γενιά κονσολών. Το παιχνίδι έχει next-gen γραφικά σε δυνατά συστήματα απ'όσο έχω δει και είτε έπρεπε να βγει μόνο PC-PS5-XBOX ή να βγάλει σε ύστερο χρόνο ένα Cyberpunk 2017 για τις απερχόμενες κονσόλες

Πάντως ΝΟΜΙΖΩ πως για τα είδη που η αγορά τους γίνεται μέσω ψηφιακών και όχι φυσικών καταστημάτων, τουλάχιστον εντός Ε.Ε. πρέπει να δίνεται περιθώριο υπαναχώρησης 14 ημερών. Μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχω διαβάσει

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημιτελές το παιχνίδι. 40 ώρες έχω γράψει και ακόμα είμαι δεν είμαι στα μισά, τι ημιτελές. 

Επίσης, το να μην το κυκλοφορήσει στις old gen κονσόλες θα ήταν καταστροφή, για τον απλούστατο λίγο ότι δεν βρίσκεις τις νέες. 

1 ώρα πριν, mjaros είπε

Ακόμα να βρεις έναν λόγο;

Τώρα σοβαρά, αυτό είναι το comeback σου? Με συγχωρείς αλλά τα θέλει ο τέτοιος σου, διανοητικές ικανότητες κάτω από τη βάση. Μια χαρά σου ανέφερε τους λόγους. 

7 ώρες πριν, Herald είπε

1) Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημιτελές το παιχνίδι. 40 ώρες έχω γράψει και ακόμα είμαι δεν είμαι στα μισά, τι ημιτελές

2) Επίσης, το να μην το κυκλοφορήσει στις old gen κονσόλες θα ήταν καταστροφή, για τον απλούστατο λίγο ότι δεν βρίσκεις τις νέες. 

[...]

1) - Πες "ατελές" κι όχι "ημιτελές". Ή πες κάτι ανίθετο του "αρτιότατο"

2) - Αν κυκλοφορούσε αργότερα altogether ίσως να μην υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...