Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Ο κόσμος δεν λέει να χωνέψει ότι δεν παίρνουμε ποτέ pre-order, τίποτα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν ο κόσμος απλά περίμενε τα review του παιχνιδιού για την πλατφόρμα που θέλουν. [...] Διαφωνώ. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να προπαραγγείλει κανείς. Κατ' αρχάς, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα είχαν υπάρξει χωρίς τις προπαραγγελίες. Προφανώς όχι τέτοια μεγαθήρια όπως το Cyberpunk, αλλά εγώ απαντώ στο "ποτέ" και στο "τίποτα". Κατά δεύτερον, δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να δηλώνει αιφνιδιασμένος για το ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει θέματα. Όποιος είχε παρακολουθήσει στοιχειωδώς την πορεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, ρεαλιστικά δεν μπορεί να μην υποψιαζόταν ότι θα είχε θέματα το παιχνίδι με την κυκλοφορία. Τα παραπάνω δεν αποτελούν συγχωροχάρτι για την εταιρία, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν και οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που έχουν. Προσωπικά, αν είχα μηχάνημα που να μπορεί να τρέξει το παιχνίδι (ή προοπτική να αποκτήσω άμεσα), τότε ναι θα το είχα προπαραγγείλει. Έχοντας, όμως, πλήρη συναίσθηση πως θα έπαιρνα στα χέρια μου ένα ανώριμο προϊόν. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, SilverCloak είπε Επί της ουσίας, σφοδρό κατηγορώ βλέπω από όλους, αλλά για ενημερώστε με, έχει κάποια εταιρεία κάνει παρόμοια κίνηση στο παρελθόν; Τί κίνηση εννοείς? Για τα μάτια του κόσμου χωρίς να έχει μιλήσει καν με τη Sony/Microsoft και με τους retailers να τάζει αβέρτα κουβέρτα refunds? Δηλαδή συγγνώμη, έχεις εσύ πχ ένα μαγαζάκι και πουλάς games. Με τί @@ θα έρθει να σου πει "επέστρεψε τα χρήματα" στον gamer, δεν το πιάνω ειλικρινά. Αν όντως έχουν τις μπάλες, ας πούνε μάγκες, στείλτε μας το game σας με ταχυδρομείο με έξοδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, και όταν μας έρθει πίσω σας πιστώνουμε τα χρήματα. Επειδή όμως αυτό ΔΕΝ θα δουλέψει και δεν μπορεί να δουλέψει, ούτε μπορώ να σκεφτώ πιο εξυπνοΧΑΖΟπούλι σκέφτηκε να πετάξει το ψέμα της επιστροφής χρημάτων. Παρόλο που δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο game, έχω παρακολουθήσει απτην αρχή (αρχή = κάνα χρόνο) όλες τις φάσεις και αν και περίμενα ότι θα γίνει χοντράδα, τέτοιο EXTREME fail δεν το περίμενα.. Αυτά για να βλέπουμε μερικοί ότι με ένα game (Witcher), όνομα εταιρείας δε φτιάχνεις. Θέλει ΠΟΛΛΑ ψωμιά ακόμα η εταιρεία για να αποκτήσει το βάρος μιας Blizzard (καθυστέρηση Diablo 3) ή Rockstar Games με RDR2... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Επαναλαμβάνω, δεν "τάζει αβέρτα-κουβέρτα" refunds. Η ανακοίνωση περιλαμβάνεται στο άρθρο, πουθενά δεν δίνει γενική υπόσχεση refunds. Προσφέρεται (αφελώς και ουτοπικά, ενδεχομένως) να βοηθήσει αν δεν μπορέσουν να κάνουν refund σε καταστήματα τα οποία δεν ελέγχει. Το αν είναι φρόνιμο να προσφέρεται να μεσολαβήσει θα μπορούσε να είναι ένα θέμα συζήτησης. Δεν υπόσχεται όμως βέβαιο refund σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, pictorino είπε Ακόμα και μια μεγάλη εταιρεία όπως η cdpr μπορεί να πάθει ζημιά από τέτοια λάθη. Το χειρότερο γι' αυτούς είναι το γεγονός πως έχασαν την αξιοπιστία τους. ΜΕΓΑΛΗ εταιρεία γιατί ακριβώς είναι? Επειδή έβγαλε μία σειρά από games? Ουτέ καν σενάριο δικό τους δεν είχαν φτιάξει, τα δικαιώματα αγόρασαν για το λογοτέχνημα Witcher για τα οποία δώσανε μόνο 9500$. Έγιναν μάγκες απ'το πουθενά. Όχι και μεγάλη εταιρεία, λίγο ρεαλιστές ας είμαστε... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgrivas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Απλα γινανε αχορταγοι για το χρημα ενω ξερανε οτι ειναι παιχνιδι που αφορα next gen μηχανηματα αλλα σου λεει να χασουμε το παραδακι απο τους αλλους 1 minute ago, polaki said: ΜΕΓΑΛΗ εταιρεία γιατί ακριβώς είναι? Επειδή έβγαλε μία σειρά από games? Ουτέ καν σενάριο δικό τους δεν είχαν φτιάξει, τα δικαιώματα αγόρασαν για το λογοτέχνημα Witcher για τα οποία δώσανε μόνο 9500$. Έγιναν μάγκες απ'το πουθενά. Όχι και μεγάλη εταιρεία, λίγο ρεαλιστές ας είμαστε... εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα παρολα αυτα καταφεραν φτιαξουν ενα αρτιο και ομορφο κοσμο που πολλοι αποτυγχανουν αν αναλογιστουμε το μεχρι τοτε budget και δυναμικη της εταιρειας παρολα αυτα καβαλησαν το καλαμι απ οτι φαινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, VmpB είπε Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι καλό, και δεν μετανιώνω για την αγορά του, απλά με ενοχλεί που συχνά πυκνά σκάνε θεματα (bugs/errors) που σαν χρήστη με αναγκάζουν σε παύσεις, reset κλπ κλπ. Ελπίζω με τα επόμενα patch να βελτιωθεί η εμπειρία για όλους όσους το πήραν σε οποιαδήποτε κονσόλα Ακριβώς αυτό είναι το τελικό bottom line, ας δεχτούνε οι gamers ότι έχει προβλήματα και ας το αφήσουν για 2-3-6 μήνες μετά που θα έχουν διορθωθεί. Στο κάτω κάτω και να μην έβγαινε ακόμα, πάλι θα περιμέναμε, ε ας περιμένουμε με εγκατεστημένο το game δε χάθηκε ο κόσμος, αρκεί πράγματι να φτιαχτεί. Προσωπικά μιας και το Witcher 3 το έπαιξα πριν κάνα χρόνο (λίγο πριν βγει η σειρά στο Netflix), δεν συνάντησα ΚΑΝΕΝΑ bug, γιατί πολύ απλά όλα είχαν φτιαχτεί. Διάβαζα για τόσα bugs, αλλά όλα αυτά είχαν λυθεί. 2 λεπτά πριν, jimgrivas είπε εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα παρολα αυτα καταφεραν φτιαξουν ενα αρτιο και ομορφο κοσμο που πολλοι αποτυγχανουν αν αναλογιστουμε το μεχρι τοτε budget και δυναμικη της εταιρειας παρολα αυτα καβαλησαν το καλαμι απ οτι φαινεται Σωστά, αλλά ταυτόχρονα εγώ κατάλαβα ότι δεν μάθανε απ'τα λάθη τους, γιατί το Witcher 3 είχε ένα σορο bugs που λύθηκαν όλα μέσα στο χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν τους πίεζε ο χρόνος για τα next gen consoles τώρα δεν θα μιλάγαμε καν για αυτά. Αλλά η ιστορία έγραψε. Σαφέστατα και πιστεύω πως θα ανακάμψουν, άλλωστε οι τιμές της μετοχής στο χρηματιστήριο εμένα δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Αλλά όσο να ναι φάγανε γερή σφαλιάρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Προσωπικα στη ζωη μου μια φορα εχω προπαραγγειλει τιτλο. Τιτλο που ηξερα οτι 99% θα ειναι game of the year και στη περιπτωση παλι που θα ηταν κατωτερο των προσδοκιων εγω παλι θα το ευχαριστιομουν καθοτι hardcore fan της σειρας. Το God Of War στο Ps4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Πολύς ντόρος για το Cyberpunk, ξεπέρασε και το Microsoft Flight Simulator 2020. Η PR machine της εταιρείας θα δουλεύει 24/7, σχετικοί και άσχετοι μιλάνε γιαυτό. Αλλά μπορεί κάτι να μην έχω καταλάβει, τι παραπάνω έχει το cyberpunk και που δεν έχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια? Είναι ακριβό, £49.99 amazon, 59.99€ στον ατμό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spigias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiceGuyGeorge Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Συγνωμη αλλα θυμαται κανεις σας τι προβληματα ειχε το Witcher οταν βγηκε στην αρχη; Εχει καταντησει κουραστικο με τον καθε ενα να κλαιει αρχικα επειδη δεν βγαινει το παιχνιδι στην ωρα του και μετα να τρελαινεται επειδη εχει θεματα. Ουτε το Skyrim που ειναι τιγκα στα προβληματα ακομα και σημερα δεν εχει σταυρωθει ετσι. Λιγο υπομονη δεν βλαπτει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι λεφτά πίσω μετά από μέρες/βδομάδες ρε παιδιά? αν ήταν έτσι... Αν όντως είναι τόσο buggy τότε είμαι υπέρ του να επιστραφεί ένα κομμάτι των χρημάτων. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορούν να το αποφασίσουν οι ειδικοί (δικαστήρια?) και όχι οι χρήστες. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Agony είπε Δεν ξερω ποιον να λυπηθώ αυτον που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ? Οι αυτους που τις αγοράζουν ? Αυτούς που τις αγοράζουν χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Φουλ της πιπ@ς η cdpr, έχω ζητήσει refund στο gog εδώ και 5 μέρες που είναι δικό τους μαγαζί και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. όσο καλό και αν είναι το γκειμ σε κάποιους τομεις στη παρούσα φάση και με το τρόπο που χειρίζονται την κατάσταση δεν αξίζουν τα 60 ευρώ. Περιττό να πούμε ότι όσοι το πήραν retail δεν έχουν καμία ελπίδα,κάνουν προπόνηση στη κοροϊδία με το embargo άλλωστε από τα review copies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, θα ζητήσει ο κόσμος refund από την Sony για digital αγορά μη γνωρίζοντας πως θα φάει ban και θα πέσει κλάμα. Η θα πάει με το cd στο κατάστημα να παραπονεθεί πως δεν τρέχει σωστά το παιχνίδι. "Θα είναι σαν παίζετε optimized παιχνίδι αλλά το παιχνίδι δεν θα παίζεται". "Θα νομίζετε πως θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας αλλά δεν θα τα πάρετε". Εντάξει, σε κανά χρόνο θα παίζει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Ο κόσμος δεν λέει να χωνέψει ότι δεν παίρνουμε ποτέ pre-order, τίποτα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν ο κόσμος απλά περίμενε τα review του παιχνιδιού για την πλατφόρμα που θέλουν. Έχουν βρει το κολπάκι για να αποσπούν pre-orders από τον μέσο gamer: Βγάζουν τις pre-order κόπιες με αποκλειστικά in-game items και ίσως λίγα physical σουβενίρ και ο κόσμος τσιμπάει... Σου λέει ο μέσος gamer "και άμα είναι καλό και μετανιώσω που δεν έχω κάνει pre-order επειδή θα έχω χάσει τα δωράκια;" Οι τύποι έχουν κάνει την πώληση ημιτελών τίτλων επιστήμη. Τώρα με τις ψηφιακές πωλήσεις που η Sony δε δίνει refund ποιος τους πιάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα