Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα θελω να κανω αναβαθμιση σε εναν  intel pentium G630 και να βαλω i5 2500 αλλα εχω 300 τροφοδοτικο θα τον σηκωσει?

CPU
    Intel Pentium G630 @ 2.70GHz   
    Sandy Bridge 32nm Technology

RAM
    8,00GB Dual-Channel DDR3 (7-7-7-19)

Motherboard
    Dell Inc. 0XR1GT

Graphics
    DELL 1908FP (1280x1024@60Hz)
    Intel HD Graphics (Dell)
    2047MB NVIDIA GeForce GT 710

Storage
    931GB TOSHIBA HDWD110

Optical Drives
    TSSTcorp DVD+-RW SH-216BB

Audio
    Συσκευή High Definition Audio

Επεξ/σία από Vagos77
Δημοσ.

Καλώς ορίσατε στη κοινότητα!

33 λεπτά πριν, Vagos77 είπε

καλημερα θελω να κανω αναβαθμιση σε εναν  intel pentium G630 και να βαλω i5 2500 αλλα εχω 300 τροφοδοτικο θα τον σηκωσει?

Ναι, κανονικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω η καλύτερη αναβάθμιση σε αυτή την πλατφόρμα είναι o XEON E3-1220 που τον βρίσκεις από Aliexpress 21,50...κάτω από 22 που ειναι το όριο για τελωνείο.

Ακόμα καλύτερα είναι ο XEON e3-1230 με 8 threads αλλά πάει 31-32 ευρώ και έχει φόβο τελωνείου.

Υπάρχουν θέματα συμβατοτητας, αν το ψάξεις μήπως κάποιος έκανε το ίδιο στο ίδιο μηχανημα.

Για 20 ευρώ ίσως αξίζει το ρίσκο

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Vagos77 είπε

τον παρηγγειλα απο aliexpress 32 ευρωκαι ο θεος βοηθος

32 πήρες τον 1230 υποθέτω ε; κινδυνευεις να δώσεις 55 αν λειτουργήσει το τελωνείο ακριβως. Ασε που δεν είναι και σίγουρο ότι θα δουλέψει γιατί δε δουλεύουν με όλες τις μητρικές, όλα τα τσιπσετ κλπ. Εγω στη θέση σου θα πήγαινα για 1220 ώστε αν δε δούλευε να μη χάσω 55 αλλά 21 ευρώ. Βέβαια αν δουλέψει και ακόμα καλύτερα αν δε φας τελωνείο θα είσαι πολύυυυυ άρχοντας. Σχεδόν 8πύρηνο μηχάνημα και για 5 χρόνια ακόμα είσαι τζετ.

Μπράβο για το κουράγιο σου να πάρεις το ρίσκο.

Ενημέρωσε για το αποτέλεσμα γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.

PS: Αν αργότερα (όταν πέσουν οι τιμές) πάρεις και μία 1050ti (ή 1650-1660) κάνεις και κανονικότατο gaming.

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.
2 ώρες πριν, niko13 είπε

Aν φας πακετο για οποιοδηποτε λογο κ εισαι αθηνα εχω ενα ι5 2400 που καθεται. Στον κανω δωρακι γαντι με γαντι😁

μεσα φιλε μου πειραια ειμαι😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Vagos77 είπε

μεσα φιλε μου πειραια ειμαι😁

Αλιμο εγω ,δεν θα κανεις κ αποσταση..ενημερωσε αν ειναι.. Αν προλαβαινεις να ακυρωσεις παραγγελια κ εισαι οκ με τον 2400 ελα παρτον κ αυριο

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, niko13 είπε

Αλιμο εγω ,δεν θα κανεις κ αποσταση..ενημερωσε αν ειναι.. Αν προλαβαινεις να ακυρωσεις παραγγελια κ εισαι οκ με τον 2400 ελα παρτον κ αυριο

εφυγε εχθες.ποσο τον δινεις το 2400?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Vagos77 είπε

εφυγε εχθες.ποσο τον δινεις το 2400?

Δωρο ειπαμε... Γιορτες ειναι.. Καλυτερα απο το να καθεται. Απλα τη βενζινη να ερθεις.. Αν εχεις 4 ram slot εχω κ 8gb ddr3 1600 να σου δωσω.. Παλι δωρο

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...