Tzimmys Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους.... Πώς μπορώ να συνδεθ'ω απομακρησμένη σε βάση και να πάρω τις πληροφορίες που θέλω? Μου έχουν δώσει διεύθυνση server, user name, password, τα ονόματα των βάσεων και έχουν βάλει την στατική ip μου στις εξερέσεις τους... Εγώ τι πρόγραμμα πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα? Υποθέτω sql manager? Και μετ'α, πού στα κομμάτια βάζω όλα αυτά τα δεδομένα?
isim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα κατεβασεις το SQL Server management studio. Θα βαλεις την IP στο server name, αν σου εχουν δωσει και συγκεκριμενη πορτα πρεπει να βαλεις IP, πορτα Στο Authentication βαζεις SQL Server Authentication, και απο κατω τα credentials και εισαι ετοιμος! EDIT: Μολις ειδα οτι δεν προσδιοριζεις ποιο ειναι το RDBMS που θες να συνδεθεις, οποτε το απο πανω σε καλυπτει για SQL Server. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από isim 1
Tzimmys Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ναι αγαπητέ, δούλεψε κανονικά... Σε ευχαριστώ, καλές γιορτές!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα