dr_giwrgos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχήν δεν γνωρίζω αν έκανα λάθος που άνοιξα το θέμα εδώ ή έπρεπε να το τοποθετήσω για laptop.... Διαθέτω το laptop lenovo g500 με οθόνη LG Philips LP156WH4-TLN1 με ανάλυση HD. Θέλω να την αλλάξω σε FHD. Βρήκα το μοντέλο LG LP156WF1-TLC1 Glossy και την ιδια σε matte LG LP156WF1-TLC1 matte ώστε να κάνω αναβάθμιση. Επίσης διαθέτει 40pin απο τα αριστερά. 1ο) Θα ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος διαθέτει εμειρία να μου πεί αν μπορώ να προβώ σε τέτοιου είδους αναβάθμιση ως προς την συμβατότητα. 2ο)Ενα ακόμη θέμα που με απασχολεί ειναι αν η οθόνη που ηδη εχω ειναι Glossy ή matte....και πώς μπορώ να το ξεχωρίσω...! Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αντικαταστήσω με matte ή με glossy. Δεν ξέρω τι ειναι καλύτερο προσωπικά. Αυτό που έχω ακούσει ειναι οτι η glossy εχει πιο ζωντανά χρώματα αλλά στο περιβάλλον έχει ανακλάσεις εντονες. Η matte ειναι το αντίθετο... Ευχαριστώ εκ τω προτέρων Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από dr_giwrgos
ksessalonikios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, dr_giwrgos είπε 2ο)Ενα ακόμη θέμα που με απασχολεί ειναι αν η οθόνη που ηδη εχω ειναι Glossy ή matte....και πώς μπορώ να το ξεχωρίσω...! Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αντικαταστήσω με matte ή με glossy. Δεν ξέρω τι ειναι καλύτερο προσωπικά. ο απλός τροπος για να καταλαβεις τι τυπο οθονης εχεις ειναι οταν ειναι κλειστή να δεις αν βλεπεις το είδωλό σου. Αν το βλεπεις καθαρά (σαν σε καθρεφτη) τοτε εχεις glossy, αν βλεπεις μια σκιά-θαμπάδα τοτε εχεις matte. Οι glossy εχουν πιο ζωηρά χρωματα αλλά φαινονται οι αντηλιές ενώ στις matte το αντιθετο. Τι ειναι καλυτερο δεν υπαρχει, ειναι καθαρά προσωπικο γουστο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα