Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μετά από 5 χρόνια εντατικής χρήσης το μικρόφωνο των HyperX Cloud μου σταμάτησε να δουλεύει. Επίσης, λόγω φθοράς, έχω αντικαταστήσει τα earcups το τελευταίο 6μηνο με τα δεύτερα (όχι αυτά με τη δερματίνη) αλλά δεν έχουν τόσο καλή ηχομόνωση και γενικά το headset έχει αρκετή φθορά και στη στέκα και στα πλαστικά του οπότε λέω να πάω σε καινούργιο. Συγκεκριμένο budget δεν υπάρχει, ας βάλουμε όριο τα 150 ευρώ αλλά θέλω κάτι value for money.

Τα HyperX Cloud II μου έχουν γυαλίσει διότι θα είναι το ίδιο βολικά με αυτά που έχω και αν κρίνω από την αξιοπιστία και την αντοχή της σειράς αυτής βλέπω να τα κρατάω άλλα τόσα χρόνια. Το θέμα είναι υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει το ίδιο ή περισσότερο σε αυτά τα χρήματα; Μου φαίνεται καλή επιλογή και τα Creative SXFI Gamer.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ψάξει πολύ τα ακουστικά σε αυτήν την τιμή, κατέληξα ανάμεσα στα      logitech g pro x και τα hyperx alpha s. Και ανάμεσα στα 2 κατέληξα στα alpha s επειδή κανένας δεν είχε παράπονο από και υπήρχαν αρκετά παράπονα για τα logitech. Αν είσαι ανάμεσα στα Hyperx cloud 2 και τα Hyperx cloud alpha s τότε με κλειστά μάτια δώσε τα παραπάνω χρήματα και πάρε τα alpha s όλοι στο διαδίκτυο λένε πόσο καλύτερα είναι πόσο πιο γεμάτο ήχο έχουν, πιο μεγάλο soundstage, πολύ καλύτερα για μουσική και για gaming. Εγώ κατέληξα στα Hyperx cloud alpha s και είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη επιλογή μετά από πολλές ώρες έρευνας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...