Paulos1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα στην ομαδα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την οθονη του αμαξιου πριν 10 μηνες αγορασα απο το ali express επεζε τελεια μεχρι προχτες που ξαφνηκα αρχισε και μου κανε νουμερα για αρχη ενω οδηγουσα και εβλεπα video clip ξαφνηκα εκλεισε κλεινω και ανοιγω τον διακοπτη δουλεψε η συσκευη κανονικα μετα απο 45 λεπτα παλι τα ιδια μιλαω με ενα τεχνικο μου λεει δοκιμασε να βγαλεις τον πολο της μπαταριας η κανε reset στο multimedia εβγαλα τον πολο και τον ξαναβαλα δουλεψε αλλα μετα απο λιγο ξανακλεισε η τελευταια προσπαθεια ηταν να βγαλω το ρευμα του ραδιοφωνου απο πισω και το canbus οσο για την ασφαλεια του ραδιοφωνου ειδα πως ειναι οκ το κανω και αυτο δουλεψε μετα απο καμια ωρα ομως εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα το ραδιοφωνο γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση και τι μπορει να φτεει η εταιρια που το αγορασα λεγετε xonrich ευχαριστω για την κατανοηση... Μόλις τώρα, Paulos1988 είπε Καλησπερα στην ομαδα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την οθονη του αμαξιου πριν 10 μηνες αγορασα απο το ali express επεζε τελεια μεχρι προχτες που ξαφνηκα αρχισε και μου κανε νουμερα για αρχη ενω οδηγουσα και εβλεπα video clip ξαφνηκα εκλεισε κλεινω και ανοιγω τον διακοπτη δουλεψε η συσκευη κανονικα μετα απο 45 λεπτα παλι τα ιδια μιλαω με ενα τεχνικο μου λεει δοκιμασε να βγαλεις τον πολο της μπαταριας η κανε reset στο multimedia εβγαλα τον πολο και τον ξαναβαλα δουλεψε αλλα μετα απο λιγο ξανακλεισε η τελευταια προσπαθεια ηταν να βγαλω το ρευμα του ραδιοφωνου απο πισω και το canbus οσο για την ασφαλεια του ραδιοφωνου ειδα πως ειναι οκ το κανω και αυτο δουλεψε μετα απο καμια ωρα ομως εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα το ραδιοφωνο γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση και τι μπορει να φτεει η εταιρια που το αγορασα λεγετε xonrich ευχαριστω για την κατανοηση... Ξεχασα να τονισω ειναι απο bmw 316 E-46
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Εντάξει, στο software δεν πατάει το πρόβλημα σου αλλά τέλος πάντων. Δεν ξέρω πολλά από συστήματα αυτοκινήτου αλλά μήπως όταν κλείνει έχεις αναμμένο το καλοριφέρ; Εννοώ μήπως ζεσταίνεται; Όσο για εγγύηση από το ali... Good Luck.
Paulos1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Εντάξει, στο software δεν πατάει το πρόβλημα σου αλλά τέλος πάντων. Δεν ξέρω πολλά από συστήματα αυτοκινήτου αλλά μήπως όταν κλείνει έχεις αναμμένο το καλοριφέρ; Εννοώ μήπως ζεσταίνεται; Όσο για εγγύηση από το ali... Good Luck. Δεν νομιζω γιατι δεν το χω ανοιχτο πολλες ωρες τωρα κανω καμια βολτα που και που αλλα το πολυ κανα 2ωρο λογο καραντινας και το καλοριφερ το χω παντα στους 20 βαθμους...
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Τότε, δυστυχώς, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή (αν υπάρχει ακόμα) και να δεις μήπως σου δώσει κανένα discount για να πάρεις άλλο.
1kost1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Τώρα είδα το μήνυμα σου κ ως παθών κ εγώ θα σου πω τα εξής. Πριν από 2 χρόνια είχα πάρει από τον alli ένα παρόμοιο με 4 ραμ κλπ…. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδία αντιμετώπιζα. Κολλούσε κ πολλές φορές δεν υπάκουε καμία εντολή. Έσβηνα το αμάξι κ έφτιαχνε… Δυστυχώς φίλε δεν γίνεται τίποτα. Η το στέλνεις πίσω στην κίνα με ότι αυτό συνεπάγετε η το έχεις το πρόβλημα προίκα!! Εγώ έβαλα ένα μπουτον στο ντουλαπάκι του αμαξιού για να κλείνω το ρεύμα από τον πόλο κ να μην αναγκάζομαι να βγάζω τον πόλο από την μπαταρία…. Ξέρω σε απογοητεύω, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει λύση….. Όταν αγοράζουμε από Κίνα, υπάρχουν κ αυτά που μας ξενερώνουν!! Βαλε κ εσύ κάποιο μπουτον στο ντουλαπάκι του αμαξιού για να κλείνει από τον πόλο κ…..οπλισου με υπομονή!!! Η μαζεύεις χρήματα κ βάζεις από εδώ κ έχεις κ πλήρη εγγύηση…. Την έχω πατήσει όπως βλέπεις κ εγώ…… Είχα ρωτήσει σε πολλά φόρουμ κ φυσικά κ στην Honda που είναι κ το αμάξι μου κ…..λιγο πολύ το ίδιο έχουν πει! Πρόβλημα στο λειτουργικό κ λίγα ραμ (βλέπεις είναι σαν ένα μεγάλο κινητό κ πρέπει να υπάρχουν πολλά ραμ για να σηκώσουν όλα αυτά τα προγράμματα βίντεο κλπ Βγάλε εφαρμογές κ ΜΟΝΟ όσες αυστηρά θέλεις για να ελαφρύνει κ φυσικά ΥΠΟΜΟΝΗ . δεν υπάρχει γιατριά!!!
Paulos1988 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σου φιλε μου μολις ειδα το μηνυμα σου δεν ξερω γιατι δεν μου ρθε καποια ειδοποιηση...και ομως καταφερα να το φτιαξω με ενα φιλο μου τεχνικο απο κινα μην περιμενεις να το στειλεις και να σου φερουν αλλο εδω δεν σου απαντανε καλα καλα αλλα λογικο εφοσων το περνεις μιση τιμη απο οτι στο δινουν εδω στην ελλαδα εδω παλι με aftermarker κανεις δεν ασχολειτε τουλαχιστον στην κρητη μονο αθηνα βρηκα εναν στα σεπολια και δεν με συμφερε με μεταφορικα και για να το κοιταξει πηγενε ενα 50 αρικο οποτε πειραματιστηκαμε και βγαλαμε ακρη απλα βαζει καλες παστες και βγαζεις τις δικες του σε επεξεργαστη και ενισχητη που ειναι μπροστα και μετα βαζεις απ εξω παστα επιπλεων εκει που ειναι διπλα στην τροφοδοσια του ραδιου και εκει που θα την βαλεις λοιπον κουμπωνεις ενα ανεμιστηρακι με ψυχτρα απο καρτα γραφικων το κολλας στην πλακετα amp/ant που ειναι 5 volt για να κλεινει και να ανοιγει το ανεμηστητακι μαζι με το ραδιο και εισαι πενα προς το παρρον ενα 1 μηνα τωρα δεν μου χει κανει νουμερα ολα αυτα τα εκανε γιατι σηκωνε θερμοκρασια ο επεξεργαστης... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Paulos1988 1
tarantules Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Τελικά απότι φαίνεται είναι συχνό φαινόμενο το συγκεκριμένο πρόβλημα και νόμιζα οτι μόνο σε μένα εμφανίστηκε. Πριν 2-3 χρόνια είχε πάρει ένας φίλος από ali ένα 2DIN android το οποίο μετά από 2-3 εβδομάδες άρχισε να του σβήνει η οθόνη στα καλά καθούμενα. Ψάχνοντας να βρούμε το πρόβλημα , τυχαία παρατήρησα οτι όταν το είχα στα χέρια μου με συνδεδεμένη την τροφοδοσία , όταν πίεζα το εξωτερικό μεταλλικό πλαίσιο η οθόνη έδειχνε κανονικά ενώ όταν δεν τον πίεζα έσβηνε.Υποψιάστηκα για θέμα με θερμοκρασίες και λύνοντάς το είδα οτι η ψύκτρα του επεξεργαστή δεν πάταγε ομοιόμορφα με τις διαστολές θερμοκρασίας.Μην έχοντας κάτι να τη στηρίξω , έφτοιαξα μια πρόχειρη ντίζα που πίεζε προς τα κάτω την ψύκτρα με κόντρα να έχει το μεταλλικό πλαίσιο.Ξέρω προχειροδουλειά αλλά μέχρι τώρα μετά από 3 χρόνια δεν του ξαναπαρουσίασε ξανά το πρόβλημα.Το σωστό βέβαια είναι να του βάλεις ένα ανεμηστηράκι όπως ειπώθηκε παραπάνω. Επίσης ένα μικρό τιπ για το καλοκαίρι που το ταπλό ζεματάει και έχει άμεσο αντίκτυπο στις θερμοκρασίες στο εσωτερικό του που φιλοξενεί το ηχοσύστημα : Καλύψτε το ταμπλό με μια πετσέτα θαλάσσης όταν το αφήνετε για ώρα στον ήλιο , ή ακόμα καλύτερα αγοράστε ένα κάλυμα ταμπλό να φαίνεται και ωραίο αισθητικά.Μειώνει πάρα πολύ τις θερμοκρασίες. 1
1kost1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ για το σχολιασμό κ την ιδέα που μου έδωσες. Σωστά ισχύει αυτό που μου γράφεις για τις υψηλές θερμοκρασίες (μετά από κάποια ώρα) σβήνει κλπ….. το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιον πολύ δικό σου άτομο να το ανοίξει κ να κοιτάξει την πάστα στην ψύχρα του επεξεργαστή κ να βάλει κάποιο ανεμιστήρα !!! δηλαδή αρκετά λεπτομερή εργασία + να ανοίξει το ταμπλό κ να το βγάλει….. αρκετή χρονοβόρα δουλειά. Ποιος θα το κάνει αυτό;;;;;😗 Κ ποιος θα το βγάλει από το ταμπλό;;;; να το πάω σε ηλεκτρολογείο αυτοκίνητων μόνο να το βγάλει κ μετά να το ξανά βάλει;;;;; δεν θα ανέβει υπερβολικά το κόστος;;;;; όπως κ να έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 50-60 ευρώ θα πάρει βγάλε – βαλε!!! 🤨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα