Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, randomcat είπε

gg ez noob... git gud

halo 3 GIF

αυτή η κίνηση σε Battlefield / Call Of Duty λέγεται TBAG (αγαπημένη μου κίνηση)

για όλα τα άλλα θα συμφωνήσω με ότι λένε οι περισσότεροι φίλοι 

θεωρώ ότι είναι υποκρισία εκ μέρους των εταιρειών όταν δεν προσέχουν που πουλάνε το προίον τους

δεν είναι δυνατόν το 2020 να παίζουν GTA V - Cyberpunk 2077 (παιδιά κάτω των 18 ετών)  

δεν ξέρω αν ο γονέας αγοράζει τέτοιου είδους παιχνίδια ή παιχνίδια όπως Battlefield / Call Of Duty

ή τα αγοράζουν μόνα τους τα παιδιά

αλλά σίγουρα κάποιος έχει την ευθύνη είτε αυτός λέγεται γονέας είτε αυτό λέγεται κατάστημα αγοράς είτε αυτό λέγεται εταιρεία παραγωγής/διάθεσης/πώλησης των παιχνιδιών

Επεξ/σία από ikorolis
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 hours ago, RcManiac said:

/mute all

Απλό.

Ή απλά να διώχνουν όποιον το κάνει. 

Απλό. 

2 hours ago, michael92 said:

Git gud.

Τι σχέση έχει αυτό που απάντησες με αυτό που έγραψα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

δεν είναι δυνατόν το 2020 να παίζουν GTA V - Cyberpunk 2077 (παιδιά κάτω των 18 ετών)  

δεν ξέρω αν ο γονέας αγοράζει τέτοιου είδους παιχνίδια ή παιχνίδια όπως Battlefield / Call Of Duty

Δυνατόν είναι, εδώ εμείς στα 90's αγοράζαμε παιχνίδια με βίαιο και σεξουαλικό περιεχόμενο οι γονείς μας ούτε που ξέρανε τι είναι αυτά τα μπλιμπλικια.

Εμείς δηλαδή που παίζαμε carmagedon, mortαl kombat και πόσα άλλα παιχνίδια που τότε τα "λέγανε" και τα δείχνανε χύμα, δεν γίναμε δολοφόνοι σήριαλ killers κτλπ.

Όλα ιστορίες είναι, απλά φοβούνται τύπους που τρολαρουν στο τσατ, παδεραστες, flamers, toxics επειδή θα κάνουν τους 12 χρόνους να κάνουν rage quit και θα χάσουν συναλλαγές από τα loot boxes και game passes που δεν θα αγοράζουν πια. Αυτό και μην τους βγεί το όνομα: ότι το παιχνίδι τους είναι στέκι για όλους τους παραπάνω.

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.

δυστυχώς είναι θέμα οικογενειακής παιδείας!

δεν έχει δεν ξέρω.. ένας γονιός πρέπει να μαθαίνει!

καλό θα ήταν όλες οι εταιρείες να βαδίζουν σε ένα κοινό μονοπάτι και να συνεργάζονται ιδίως για τόσο ευαίσθητα πρόσωπα άσχετα τον ανταγωνισμό και τη διαφορετικότητα τους.

άργησαν αλλά τουλάχιστον συμβαίνει σε πολλούς τομείς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Δυνατόν είναι, εδώ εμείς στα 90's αγοράζαμε παιχνίδια με βίαιο και σεξουαλικό περιεχόμενο οι γονείς μας ούτε που ξέρανε τι είναι αυτά τα μπλιμπλικια.

Εμείς δηλαδή που παίζαμε carmagedon, mortαl kombat και πόσα άλλα παιχνίδια που τότε τα "λέγανε" και τα δείχνανε χύμα, δεν γίναμε δολοφόνοι σήριαλ killers κτλπ.

Όλα ιστορίες είναι, απλά φοβούνται τύπους που τρολαρουν στο τσατ, παδεραστες, flamers, toxics για το θα κάνουν τους 12 χρόνους να κάνουν rage quit και θα χάσουν συναλλαγές από τα loot boxes και game passes που δεν θα αγοράζουν πια. Αυτό και μην τους βγεί το όνομα: ότι το παιχνίδι τους είναι στέκι για όλους τους παραπάνω.

ελπίζω να με συγχωρέσεις που θα διαφωνήσω μαζί σου και επιμένω στο κομμάτι της ευθύνης που αναλογεί σε κάθε μεριά.

άλλο πράγμα το "εμείς" και το πως μεγαλώσαμε

και άλλο πράγμα τα "πιτσιρίκια" που συναντώ στα διάφορα παιχνίδια που παίζω από το GTA V/FIVE M RP έως BATTLEFIELD/CALL OF DUTY τα οποία πίστεψε με γνωρίζουν περισσότερα "μπινελίκια" και από τον νταλικέρη.

μέχρι τώρα δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν "πιτσιρικά" που να κάνει "Rage Quit" σε παιχνίδι σε αντίθεση με εμένα προσωπικά που όταν συναντήσω "πιτσιρίκια" στο οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που αναφέρω έχω κάνει "Rage Quit" χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς οδηγείται κάποιος στο rq επειδή κάποιος άλλος τον έβρισε. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό καθόλου.. Ειδικά απ τη στιγμή που τα περισσότερα παιχνίδια πια δίνουν τη δυνατότητα του mute.

Αν παίξετε lol και πάει ο άλλος afk στο 8 και πατάει no στα ff votes μέχρι το 20 και σε κρατάει εκεί όμηρο θα καταλάβετε πόσο χαζό είναι να κάνεις rq επειδή σε βρίσανε. Τρομερό παιδιά, σας βρίσανε στο internet, ουαου..

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς οδηγείται κάποιος στο rq επειδή κάποιος άλλος τον έβρισε. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό καθόλου.. Ειδικά απ τη στιγμή που τα περισσότερα παιχνίδια πια δίνουν τη δυνατότητα του mute.

Αν παίξετε lol και πάει ο άλλος afk στο 8 και πατάει no στα ff votes μέχρι το 20 και σε κρατάει εκεί όμηρο θα καταλάβετε πόσο χαζό είναι να πηγαίνεις afk επειδή σε βρίσανε. Τρομερό παιδιά, σας βρίσανε στο internet, ουαου..

μάλλον δεν σου έχει βρίσει την μάνα ή τον πατέρα κανένα "πιτσιρίκι" για αυτό το λες

ευτυχώς δεν παίζω LOL ούτε FORTNITE κτλ...

ναι είναι πολύ εύκολο για μένα το "Rage Quit" όταν συναντήσω "πιτσιρίκια" σε ένα παιχνίδι 

βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου "Rage Quit" γιατί πλέον τα αναγκάζω με το να είμαι καλύτερος τους στα παιχνίδια που παίζω να φεύγουν αυτά με "Rage Quit" αφού τα σπάσουν όλα στο δωμάτιο τους φαντάζομαι...καθώς τους σπάω τα νεύρα και με το "TBAG"

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ελπίζω να με συγχωρέσεις που θα διαφωνήσω μαζί σου και επιμένω στο κομμάτι της ευθύνης που αναλογεί σε κάθε μεριά.

άλλο πράγμα το "εμείς" και το πως μεγαλώσαμε

και άλλο πράγμα τα "πιτσιρίκια" που συναντώ στα διάφορα παιχνίδια που παίζω από το GTA V/FIVE M RP έως BATTLEFIELD/CALL OF DUTY τα οποία πίστεψε με γνωρίζουν περισσότερα "μπινελίκια" και από τον νταλικέρη.

μέχρι τώρα δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν "πιτσιρικά" που να κάνει "Rage Quit" σε παιχνίδι σε αντίθεση με εμένα προσωπικά που όταν συναντήσω "πιτσιρίκια" στο οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που αναφέρω έχω κάνει "Rage Quit" χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά

Έχεις δίκαιο αλλά έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τις εταιρείες και το gaming. Και εγώ προσωπικά ήξερα βρισιές χοντρές, έμπαινα και σε irc και έβριζα ο 14χρονος (για πλάκα τότε και επειδή δεν ήταν mainstream το ίντερνετ) 

Απλά τώρα εχουν γίνει ολα ranked και battle royal. Χάνουν και για αυτο βρίζουν. Πιστεύουν ότι εύκολα και γρήγορα θα ανέβουν το ladder και θα είναι οι καλύτεροι θα γίνουν diamond, gold και δεν ξέρω εγώ τι. Όταν δεν το καταφέρνουν βρίζουν και flamaroun. Είναι και η φαντασία της εφηβείας, πιστεύουν σε gaming καρέκλες, χορηγούς red bull υπερτουμπανα pc, μπλε μαλλια και λεφτά κάθε μήνα άμα.τα καταφέρουν όλα αυτά.

Αλλά συγχρόνως είναι και πελάτες με τα skins, game passes. Εθελοτυφλουν οι εταιρείες. Υπάρχουν και τόσα δωρεάν παιχνίδια που φοβούνται μην φύγει ο 12 χρόνος και πάει στο άλλο τσάμπα με τα skins.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Αν παίξετε lol και πάει ο άλλος afk στο 8 και πατάει no στα ff votes μέχρι το 20 και σε κρατάει εκεί όμηρο θα καταλάβετε πόσο χαζό είναι να κάνεις rq επειδή σε βρίσανε. Τρομερό παιδιά, σας βρίσανε στο internet, ουαου..

Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί άλλους όμως τους ενοχλεί (όπως και εμένα)

Προσωπικά  είχα κόψει τα single players εδώ και χρόνια και έπαιζα μόνο online multiplayer games (WoW , Hots κτλ. αν και τα έχω κόψει και αυτά πλέον)

Το gaming θεωρητικά είναι για να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου. Γυρίζεις απο την δουλειά (υπο φυσιολογικές συνθήκες) και θες να χαλαρώσεις απο την πίεση της ημέρας . Έχεις συναντήσει ήδη τοξικούς ανθρώπους στο περιβάλλον εργασίας σου , στον δρόμο και λές επιτέλους θα χαλαρώσω.

Και τελικά μπαίνεις να παίξεις ένα MMO game που αν κάνεις /mute all δεν υπάρχει λόγος να παίζεις ΜΜΟ , περιμένεις και σε ένα queue 15-20 λεπτά για να καταλήξεις να σε βρίζει ο κάθε άσχετος λες και παίζει στο παγκόσμιο για το χρυσό , να σου χαλάει την ψυχολογία , να σε εκνευρίζει και στο τέλος να μην παίζει ας πούμε.

Οπότε και σου σπάει τα νεύρα και σου χαλάει το game που μπήκες απλά να παίξεις μία ωρίτσα να χαλαρώσεις.

Εγώ έκανα τελευταία φορά rage quit απο BG στο WoW πριν κάτι μήνες , τα διέγραψα όλα και πλέον παίζω πλατφόρμες μόνος μου στο xbox. Αν είναι να μας σπάνε τα νεύρα για ένα κωλοπαίχνιδο τότε δεν έχε ικαμία αξία.

Τέλος θα συμφωνήσω με τα σχετικά περί βίας στα παιχνίδια αλλά αν οι γονείς βλέπουν το PEGI που έχει κάθε παιχνίδι μία χαρά θα προστατεύσουν τα παιδιά τους απο το να παίξουν GTA ή οτιδήποτε άλλο.

Χειρότερα είναι στα παιχνίδια στα κινητά - τάμπλετς που δεν υπάρχει έλεγχος για τις διαφημίσεις που βγαίνουν στα διάφορα παιχνίδια

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ikorolis είπε

μάλλον δεν σου έχει βρίσει την μάνα ή τον πατέρα κανένα "πιτσιρίκι" για αυτό το λες

ευτυχώς δεν παίζω LOL ούτε FORTNITE κτλ...

ναι είναι πολύ εύκολο για μένα το "Rage Quit" όταν συναντήσω "πιτσιρίκια" σε ένα παιχνίδι 

βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου "Rage Quit" γιατί πλέον τα αναγκάζω με το να είμαι καλύτερος τους στα παιχνίδια που παίζω να φεύγουν αυτά με "Rage Quit" αφού τα σπάσουν όλα στο δωμάτιο τους φαντάζομαι...καθώς τους σπάω τα νεύρα και με το "TBAG"

Έπαιζα lol 5 χρόνια ασταμάτητα και μου λες μάλλον δε μου χει βρίσει τη μάνα κάποιο πιτσιρίκι? :lol:

Και πράγματι ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν παίζεις lol, ούτε στον εχθρό μου αυτό.

Απλά γενικά δε μου λέει απολύτως τίποτα το να με βρίσει κάποιος στο internet είτε αυτό είναι σε game είτε κάπου αλλού, και θεωρώ ότι για όλους έτσι θα πρεπε να ναι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Έχεις δίκαιο αλλά έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τις εταιρείες και το gaming. Και εγώ προσωπικά ήξερα βρισιές χοντρές, έμπαινα και σε irc και έβριζα ο 14χρονος (για πλάκα τότε και επειδή δεν ήταν mainstream το ίντερνετ) 

Απλά τώρα εχουν γίνει ολα ranked και battle royal. Χάνουν και για αυτο βρίζουν. Πιστεύουν ότι εύκολα και γρήγορα θα ανέβουν το ladder και θα είναι οι καλύτεροι θα γίνουν diamond, gold και δεν ξέρω εγώ τι. Όταν δεν το καταφέρνουν βρίζουν και flamaroun. Είναι και η φαντασία της εφηβείας, πιστεύουν σε gaming καρέκλες, χορηγούς red bull υπερτουμπανα pc, μπλε μαλλια και λεφτά κάθε μήνα άμα.τα καταφέρουν όλα αυτά.

Αλλά συγχρόνως είναι και πελάτες με τα skins, game passes. Εθελοτυφλουν οι εταιρείες. Υπάρχουν και τόσα δωρεάν παιχνίδια που φοβούνται μην φύγει ο 12 χρόνος και πάει στο άλλο τσάμπα με τα skins.

ειδικά για το τελευταίο που λες πόσο ... δίκιο έχεις

πόσα "πιτσιρίκια" είναι πάρα πολύ καλοί πελάτες των εταιρειών όταν σε "δωρεάν" παιχνίδια πληρώνουν για να πάρουν skins/game passes κτλ

ειδικά τώρα τελευταία που παίζω παιχνίδια της Wargaming (WoT - WoWs) αλλά και το Warthunder έχω ρίξει άπειρο γέλιο...

όσο για αυτό που λες ότι είναι στην φαντασία τους να γίνουν καταπληκτικοί "gamers" ή "streamers" και να ζουν από τις χορηγίες και τα χρήματα που θα τους δίνουν οι εταιρείες με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και δυστυχώς για αυτά καταλαβαίνουν αργά ότι είναι όνειρο και δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα ποτέ...και καμία εταιρεία δεν θα γίνει χορηγός τους και θα τους χαρίσει υπερτούμπανα pc - gaming καρέκλες/γραφεία - streaming εξοπλισμούς κτλ.

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω με αρκετούς. Είναι η κλασσική δικαιολογία "τα videogames κάνουν τα παιδιά μας βίαια." Και εμείς παίζαμε βίαια παιχνίδια κάποτε και εμείς βρίζαμε. Έπαιζα gta όπου σαν χαρακτήρας σκότωνα, έσπαγα κεφάλια, πουλούσα ναρκωτικά και χτυπούσα ιερόδουλες. Αυτό όμως δεν με εκανε ούτε βίαιο στην πραγματική ζωή ούτε μισογυνη. 

Δεν λέω ότι οι εταιρίες είναι άγιες και θέλουν το καλό μας αλλά ισχύει πως χρειαζόμαστε πιο ασφαλές gaming. Πιο ασφαλές για τα κορίτσια gamers και για πολλούς άλλους που υπόκεινται σε online bullying. 

Δεν φταίνε τα βίντεο games αν το παιδί σου έχει μεγαλώσει με λάθος τρόπο και έχει γίνει ασπόνδυλο που βγάζει το άχτι του πάνω σε άλλους gamers. 

Σίγουρα κατηγορώ πάντως τις εταιρίες και τις αρχές που αφήνουν να πωλούνται games 18+ σε ανήλικους. 

My 2c φιλικά παντα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί άλλους όμως τους ενοχλεί (όπως και εμένα)

Προσωπικά  είχα κόψει τα single players εδώ και χρόνια και έπαιζα μόνο online multiplayer games (WoW , Hots κτλ. αν και τα έχω κόψει και αυτά πλέον)

Το gaming θεωρητικά είναι για να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου. Γυρίζεις απο την δουλειά (υπο φυσιολογικές συνθήκες) και θες να χαλαρώσεις απο την πίεση της ημέρας . Έχεις συναντήσει ήδη τοξικούς ανθρώπους στο περιβάλλον εργασίας σου , στον δρόμο και λές επιτέλους θα χαλαρώσω.

Και τελικά μπαίνεις να παίξεις ένα MMO game που αν κάνεις /mute all δεν υπάρχει λόγος να παίζεις ΜΜΟ , περιμένεις και σε ένα queue 15-20 λεπτά για να καταλήξεις να σε βρίζει ο κάθε άσχετος λες και παίζει στο παγκόσμιο για το χρυσό , να σου χαλάει την ψυχολογία , να σε εκνευρίζει και στο τέλος να μην παίζει ας πούμε.

Οπότε και σου σπάει τα νεύρα και σου χαλάει το game που μπήκες απλά να παίξεις μία ωρίτσα να χαλαρώσεις.

Εγώ έκανα τελευταία φορά rage quit απο BG στο WoW πριν κάτι μήνες , τα διέγραψα όλα και πλέον παίζω πλατφόρμες μόνος μου στο xbox. Αν είναι να μας σπάνε τα νεύρα για ένα κωλοπαίχνιδο τότε δεν έχε ικαμία αξία.

Τέλος θα συμφωνήσω με τα σχετικά περί βίας στα παιχνίδια αλλά αν οι γονείς βλέπουν το PEGI που έχει κάθε παιχνίδι μία χαρά θα προστατεύσουν τα παιδιά τους απο το να παίξουν GTA ή οτιδήποτε άλλο.

Χειρότερα είναι στα παιχνίδια στα κινητά - τάμπλετς που δεν υπάρχει έλεγχος για τις διαφημίσεις που βγαίνουν στα διάφορα παιχνίδια

Το γραψα ήδη παραπάνω στον ikorolis. Γιατί ακριβώς σας απασχολεί το να σας βρίζει ένας άγνωστος στο internet, ειδικά όταν ξέρεις ότι 99% είναι 15 χρονών? Τι σημαίνει δηλαδή για εσένα, σε μειώνει? Δε ρωτάω καθόλου ειρωνικά, απλά όπως είπα και πριν δεν καταλαβαίνω καθόλου το σκεπτικό του rq.

Τα mmo και τα moba ακόμα πιο πολύ είναι καρκίνος, απλά δεν ασχολείσαι και δεν είναι ξεκάθαρα για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά σου. Παίξε κάτι single player ή κανα br.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Έπαιζα lol 5 χρόνια ασταμάτητα και μου λες μάλλον δε μου χει βρίσει τη μάνα κάποιο πιτσιρίκι? :lol:

Και πράγματι ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν παίζεις lol, ούτε στον εχθρό μου αυτό.

Απλά γενικά δε μου λέει απολύτως τίποτα το να με βρίσει κάποιος στο internet είτε αυτό είναι σε game είτε κάπου αλλού, και θεωρώ ότι για όλους έτσι θα πρεπε να ναι.

δεν μου αρέσει το LOL και το FORTNITE εννοείται ότι δεν κρίνω αυτούς που γουστάρουν να παίζουν αυτά τα παιχνίδια άλλωστε το παιχνίδι είναι θέμα γούστου

το να σε βρίσει κάποιος στο internet εξαρτάται την βρισιά γιατί αν π.χ σου βρίσει μάνα/πατέρα για εμένα που είμαι 48άρης δεν το παίρνω και τόσο αψήφιστα ξέρεις

βέβαια τώρα έχει περάσει πάρα πολύ αρκετός καιρός από το τελευταίο μου "Rage Quit" πλέον έχω μάθει να κάνω "πελάτες" αυτού του είδους τους παίκτες και να τους αναγκάζω στο τέλος να φεύγουν νευριασμένοι από το παιχνίδι.

γιατί πολύ απλά όπως είπε ένας φίλος για μένα το οποιοδήποτε παιχνίδι σημαίνει "χαλάρωση και ηρεμία" να ξεχάσω τα προβλήματα της πραγματικής ζωής για όσο "ελεύθερο χρόνο" έχω δεν θα με νευριάσει κανείς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Το γραψα ήδη παραπάνω στον ikorolis. Γιατί ακριβώς σας απασχολεί το να σας βρίζει ένας άγνωστος στο internet, ειδικά όταν ξέρεις ότι 99% είναι 15 χρονών? Τι σημαίνει δηλαδή για εσένα, σε μειώνει? Δε ρωτάω καθόλου ειρωνικά, απλά όπως είπα και πριν δεν καταλαβαίνω καθόλου το σκεπτικό του rq.

Τα mmo και τα moba ακόμα πιο πολύ είναι καρκίνος, απλά δεν ασχολείσαι και δεν είναι ξεκάθαρα για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά σου. Παίξε κάτι single player ή κανα br.

Δεν έχεις καθόλου άδικο και χαίρομαι που εσύ δεν έχεις αυτό το θέμα.

Προφανώς είναι θέμα χαρακτήρα , αν και 37 πλέον και προσπαθώ να βελτιωθώ χρόνια σε αυτό το σημείο , απο την μία είμαι γενικά ήρεμος άνθρωπος αλλά έχω τα θεματάκια μου με τις άσχημες συμπεριφορές.

Μπαίνω άμεσα σε rage mode αν με βρίσεις , και μου την δίνει άσχημα που κάθεται ο κάθε χλεχλές στον καναπέ του και σε βρίζει ή σε μειώνει επειδή έχει την ασφάλεια ότι είναι σπίτι του. Την βλέπεις και σε αυτό το φορουμ αυτή την νοοτροπία απο αρκετούς που μιλάνε άσχημα λες και σε ξέρουν απο εχθές , αλλά αν έβλεπαν στον δρόμο θα έκαναν την πάπια.

Σίγουρα ξαναλέω η δική σου αντιμετώπιση είναι υγιείς και όχι η δική μου αλλά επειδή δεν μπορώ να αποβάλλω αυτό το συναίσθημα ήταν προτιμότερο να κόψω αυτά τα games.

Εδώ και σε αυτό το forum ξαναλέω , αρκετές φορές απλά αποφασίζω να απομακρυνθώ απο την συζήτηση γιατί απλά κάποιοι είναι είρωνες ή επιθετικοί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...