Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ο πατέρας μου μη έχοντας καμία γνώση περί κινητών πήγε σήμερα στην cosmote να αγοράσει καινούρια συσκευή μιας και η παλιά του (ένα πανάρχαιο lumia) θα σταματούσε να υποστηρίζεται από το 3g δίκτυο. Εκεί δυστυχώς υπέκυψε στα παραμύθια των υπαλλήλων και πήρε ένα Samsung a20s με καρτοσυμβολαιο διάρκειας 24 μηνών τον μήνα. Ο υπάλληλος του ανέφερε ότι θα πλήρωνε 22 ευρώ τον μήνα (τιμή προ φόρων) και δεν του ανέφεραν ούτε μια φορά τα 30 ευρώ που είναι η κανονική τιμή. Όπως και να έχει το συμβόλαιο και η συσκευή είναι αθλιοτατες και απλά εκμεταλλευτηκαν την έλλειψη γνώσης και γλώσσας του πατέρα μου. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται να τους δώσω πίσω την συσκευή και να ακυρωθεί το συμβόλαιο. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων. 

Επεξ/σία από CrashBandicoot_123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CrashBandicoot_123 είπε

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται να τους δώσω πίσω την συσκευή και να ακυρωθεί το συμβόλαιο

Δεν νομιζω να εχεις επιλογες, η υπογραφή μπήκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CrashBandicoot_123 είπε

Λοιπόν, ο πατέρας μου μη έχοντας καμία γνώση περί κινητών πήγε σήμερα στην cosmote να αγοράσει καινούρια συσκευή μιας και η παλιά του (ένα πανάρχαιο lumia) θα σταματούσε να υποστηρίζεται από το 3g δίκτυο. Εκεί δυστυχώς υπέκυψε στα παραμύθια των υπαλλήλων και πήρε ένα Samsung a20s με καρτοσυμβολαιο διάρκειας 24 μηνών τον μήνα. Ο υπάλληλος του ανέφερε ότι θα πλήρωνε 22 ευρώ τον μήνα (τιμή προ φόρων) και δεν του ανέφεραν ούτε μια φορά τα 30 ευρώ που είναι η κανονική τιμή. Όπως και να έχει το συμβόλαιο και η συσκευή είναι αθλιοτατες και απλά εκμεταλλευτηκαν την έλλειψη γνώσης και γλώσσας του πατέρα μου. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται να τους δώσω πίσω την συσκευή και να ακυρωθεί το συμβόλαιο. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων. 

Δύσκολο. Γιατί δεν ρωτάς στο μαγαζί που έκανε το συμβόλαιο να σου πουν τι επιλογές έχεις ή  πάρε την εξυπηρέτηση πελατών.

Επίσης γιατί άφησες τον πατέρα σου να πάει μόνος του στο μαγαζί και να διαλέξει και κινητό και καινούργιο συμβόλαιο χωρίς να τον συμβουλεψεις; 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφού έγινε το συμβόλαιο σε μαγαζί και όχι από απόσταση δεν υπάρχει τρόπος να το λύσεις χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα. 

προσωπικά θα δοκίμαζα να κάνω αίτηση διακοπής. θα σε καλέσουν από το τμήμα διακοπών για να μάθουν γιατί θες να φύγεις και να σου πουν ότι θα υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, και εκεί μόνο ίσως μπορείς να διαπραγματευτείς και να επικαλεστείς ότι στον πατέρα σου είπαν την τιμή προ φόρων και τον κορόιδεψαν κλπ. θεωρώ ότι θα καταφέρεις να πετύχεις ένα χαμηλότερο πάγιο με δεδομένο, αλλά όχι λύση συμβολαίου. 

επίσης πόσο χρονών είναι ο πατέρας σου; μπορείς να τους τα χώσεις, σε φάση ότι εκμεταλλεύτηκαν μεγάλο άνθρωπο για πώληση και θα φροντίσεις οι 4-5 γραμμές σε σταθερό, εξοχικά και κινητά που έχει η οικογένειά σου να διακοπούν/να μην ανανεωθούν 

(έχω την αίσθηση ότι ακόμα και να κάνεις αίτηση διακοπής μπορείς να την ακυρώσεις) 

Υ.Γ. τι τον έστειλες τον πατέρα σου στο γερμανό; στείλτου κατευθείαν στο σπίτι εσύ μια συσκευή.. θα έχουμε 3g για λίγο καιρό ακόμα 😛 

Επεξ/σία από christos4
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...