Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

στα πόσα gb φάγατε throttle στο download? 

Εμένα στα ακριβώς 50gb το download δεν ανεβαίνει πάνω από 10mbps (το upload δεν έχει τέτοιο θέμα)

Εδω εχω πανω απο 300GB και ακομα παει με τερμα ταχυτητα καπου στα 90mb τερματιζει. Στην περσινη προσφορα με τις 7 μερες εδιναν απεριοριστα ηταν 3TB ομως τα ειχα καταναλωσει ολα και δεν ειχε πεσει ποτε η ταχυτητα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

στα ίδια ακριβώς από σήμερα.

μαλλον για να μην καταναλωνουμε πολλα δεδομενα απο τα απεριοριστα...και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη...

16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εδω εχω πανω απο 300GB και ακομα παει με τερμα ταχυτητα καπου στα 90mb τερματιζει. Στην περσινη προσφορα με τις 7 μερες εδιναν απεριοριστα ηταν 3TB ομως τα ειχα καταναλωσει ολα και δεν ειχε πεσει ποτε η ταχυτητα.

απο την στιγμη που ενεργοποιησα το πακετο.Θεμα ειναι αν εχω καταφερει να ξοδεψω 150mb :(

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, iSwearSheWas18 είπε

μαλλον για να μην καταναλωνουμε πολλα δεδομενα απο τα απεριοριστα...και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη...

απο την στιγμη που ενεργοποιησα το πακετο.Θεμα ειναι αν εχω καταφερει να ξοδεψω 150mb :(

Κατι συμβαινει. Εκτος αν εισαι σε μερος που γινεται χαμος απο κοσμο οποτε δεν σηκωνουν οι κεραιες της cosmote και βαρανε μονιμο throttle. Εδω που ειμαι μια κεραια για 3000 ατομα απο οταν ηρθε το 4G στην αρχη επιανα 150mb τερματιζα το 4G δηλαδη με το κινητο. Επειτα με κινητο με 4G+ ειδα μεχρι 190mb. Τωρα ομως παει μεχρι 90. Οταν τελειωσει η προσφορα ανεβαινει παλι στα 180-190mb. Αν εχουν και αλλη το προβλημα στην περιοχη σου δηλωστε βλαβη δεν δικαιολογουνται τοσο χαλια ταχυτητες με 4G ταχυτητα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

και εδω δεν υπαρχουν δικαιολογιες:

ΑΑ φταιει το μοντεμ σας!
ΑΑΑ! φταιει η καλωδιωση του σπιτιου σας!

Φταίει το κινητό σου! Φταίει η τοποθεσία του σπιτιού σου και το σήμα μέσα στο διαμέρισμα!

There you go...:P

Δημοσ.
Στις 20/12/2020 στις 10:03 ΜΜ, Arkin είπε

Αρα τα περσινα "απεριοριστα" ηταν 3ΤΒ;

Και σε μενα παντως που εκανα δοκιμες φαινεται να παιζει κοφτης αναλογα με το φορτο δικτυου ...ειναι αρκετα φειδωλοι με τις ταχυτητες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Αρα τα περσινα "απεριοριστα" ηταν 3ΤΒ;

Και σε μενα παντως που εκανα δοκιμες φαινεται να παιζει κοφτης αναλογα με το φορτο δικτυου ...ειναι αρκετα φειδωλοι με τις ταχυτητες.

Ναι περσι ηταν 3TB. Φετος δεν γραφει πουθενα τα GB. Η ταχυτητα εδω μετα απο 700GB παραμενει στα 70mb+ ολη μερα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπουρτζοβλαχος είπε

Μαλλον εβαλαν κοφτη στα 10mbps για να μην καταρευσει το δικτυο, στη περσινη προσφορα πολλοι δεν ειχαν καν προσβαση στο δικτυο

Και στην περσινη επαιζα στα 70mb και πανω. Λογικα οφειλετε στην περιοχη ειναι λογικο στις μεγαλεις πολεις με πολυ κοσμο να μπαινει κοφτης.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και τωρα έχει βγάλει και δωρεαν για 10 μέρες.

Η vodafone έγινε το χειρότερο δίκτυο και από θέμα κάλυψης και από θέμα ταχύτητας.

Με vodafone 4G

Spoiler

846A3DB6-39D6-498E-AC43-C29DAFEE434C.jpeg.1a977bc8003330815e9ba7c6f68a117b.jpeg

Η cosmote ακόμα και φορτωμένη καλά κρατάει.

• Sad 1
Δημοσ.

Σε ωρα αιχμης απο την επισημη εφαρμογη του uplay. Δεν εβαλαν καποιο cap σε κανα 2 μερες ληγει η προσφορα κατεβηκαν καπου στα 700GB μεχρι στιγμης. Εκατσε μια χαρα γιατι η VDSL εχει θεματα σε ολο το χωριο με αποσυνδεσεις οποτε το hotspot με τα απεριοριστα εσωσε την κατασταση. 

Screenshot-3.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...