Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να κλείσει ραντεβού; Μου έχει χαλάσει το ποντίκι και παρήγγειλα ένα από Κωτσόβολο αλλά προσπαθούσα επί τρεις μέρες να κλείσω ραντεβού για παραλαβή και του sms επιβεβαίωσης που θα έστελναν δεν ήρθε ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MetroStar είπε

Έχει καταφέρει κανείς να κλείσει ραντεβού; Μου έχει χαλάσει το ποντίκι και παρήγγειλα ένα από Κωτσόβολο αλλά προσπαθούσα επί τρεις μέρες να κλείσω ραντεβού για παραλαβή και του sms επιβεβαίωσης που θα έστελναν δεν ήρθε ποτέ.

η μητέρα μου πήρε παιδικά ρούχα από allouete μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. της έστειλαν SMS με την προγραμματισμένη ώρα ραντεβού κανονικά, όπως λένε οι οδηγίες που έχουν κυκλοφορήσει

επίσης στη σελίδα του Κωτσόβολου λέει: 

image.png.5e7d39dca65b7dcd680903d94e365347.png 

Επεξ/σία από christos4
Δημοσ.

Μακάρι να γενικευθεί η χρήση του clickaway μπας και μπορώ να πάρω κάτι πραματάκια και να γλιτώσω την ταλαιπώρια των courier.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, christos4 είπε

η μητέρα μου πήρε παιδικά ρούχα από allouete μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. της έστειλαν SMS με την προγραμματισμένη ώρα ραντεβού κανονικά, όπως λένε οι οδηγίες που έχουν κυκλοφορήσει

επίσης στη σελίδα του Κωτσόβολου λέει: 

image.png.5e7d39dca65b7dcd680903d94e365347.png 

Το sms που σου στλένουν έχει ένα link που σε πάει στον λογαριασμό σου εκεί που παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας. Μπαίνεις, διαλέγεις ημερομηνια και σου λένε θα σου στείλουμε sms επιβεβαίωσης. Δοκίμασα για τρεις συνεχόμενες μέρες και στο sms επιβεβαίωσης δεν ερχόταν ποτέ.

Δημοσ.

Εγω πηρα σημερα ενα suv πραγματα απο leroy merlin ... μια χαρα δουλεψε

* sms χρειαζεται αν δεν εχεις αποδεικτικο παραγγελιας (πχ εγινε παραγγελια απο το τηλεφωνο)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ήθελα κάτι πραγματάκια για το αυτοκίνητο (μπουζί - ανταλλακτικά) πήρα τηλέφωνο μου λέει οκ πέρνα αύριο στις 09.30.

Του λέω μήνυμα;;;; Δεν κάτω τέτοια μου λέει. Έτσι έρχονται όλοι . Στείλε μήνυμα ή γράψε στη βεβαίωση το λόγο και τη διεύθυνση. Τι να πω ρε παιδιά μας έχουν τρελάνει όλοι τους και άκρη δε βρίσκουμε. Ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και καλά κάνει αφού δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση.  Ο άλλος όπως γράφει περιμένει τρεις μέρες για sms.

Θα πάω σήμερα και ο θεός βοηθός. Αν με χάσετε θα με έχουν χώσει μέσα γιατί θα έχω τσακωθεί. Σαν τη Σαλονικιά θα το κάνω.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Εγώ ήθελα κάτι πραγματάκια για το αυτοκίνητο (μπουζί - ανταλλακτικά) πήρα τηλέφωνο μου λέει οκ πέρνα αύριο στις 09.30.

Του λέω μήνυμα;;;; Δεν κάτω τέτοια μου λέει. Έτσι έρχονται όλοι . Στείλε μήνυμα ή γράψε στη βεβαίωση το λόγο και τη διεύθυνση. Τι να πω ρε παιδιά μας έχουν τρελάνει όλοι τους και άκρη δε βρίσκουμε. Ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και καλά κάνει αφού δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση.  Ο άλλος όπως γράφει περιμένει τρεις μέρες για sms.

Θα πάω σήμερα και ο θεός βοηθός. Αν με χάσετε θα με έχουν χώσει μέσα γιατί θα έχω τσακωθεί. Σαν τη Σαλονικιά θα το κάνω.:D

Και εγω το ιδιο τι να σου πω θα το ρισκαρω σημερα :D Εχω κολλημενα και 3 πραγματα στην ACS κανα μηνα

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.

Έχω κάνει τρία click away μέχρι στιγμής (το ένα στον Κοτσο ,γιά τον φίλο πιο πάνω) και όλα δούλεψαν ρολόι.
Και στις ώρες που διάλεξα εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...