Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dchatz είπε

Καλή χρυσή ήταν η nokia αλλά μόλις μπηκε στο παιχνίδι η Google δε πήγε άλλο.

Ηθελε κλειστή πλατφόρμα (symbian) και δε γινόταν έτσι.

Όταν παίρνει το open source λειτουργικό (android) ο κάθε κινέζος και βγάζει συσκευή που κάνει παπάδες χωρίς κόπο στο software δε μπορείς να τον ανταγωνισθείς.

Πίστεψε με κανείς εκτός του 1% των χρηστών που τρέχουν Linux στο Desktop τους δε νοιαζόταν για ανοιχτή-κλειστή πλατφόρμα, το μόνο που ήθελε ο πολύς κόσμος ήταν να έχει επιλογές στο hardware. Απλά το Symbian τα είχε τα χρονάκια του και δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί ούτε το Android ούτε καν το Windows Mobile με Sense.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
8 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Δεν θα σχολιασω το λαπτοπ. Αλλωστε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για να εχω γνωμη επ αυτου.

Εγω θα πω πως εμεις οι παλαιοτεροι που ζησαμε με την εταιρεια αυτη τις μεγαλες της δοξες , οταν στελναμε εκεινα τα ομορφα εικονομηνυματα με γραμμες , παυλες κτλ και ειχαμε ηχους κλησης διαφορετικους για την εποχη, φιδακι :) , βλεπωντας τωρα ποσο διελυμενη και εκτος τοπου και χρονου μοιαζει με πιανει μια ανατριχιλα. 

Παντα ομως θα αγαπαμε και θα σεβομαστε ΝΟΚΙΑ... Καθιερωσε αυτο το "Δεν σπαει, δεν χαλαει" !

Τωρα το τι εγινε στην πορεια και εμεινε τοσο πισω δεν το γνωριζω (εκτος απο το προφανες , εμεινε πισω). Να βλεπεις να παλευει με κατι οριακα mid range συσκευες πλεον ειναι αποκαρδιωτικο.

Αυτα απο εμενα, συναισθηματικο ποστ , αναπολωντας εκεινες τις ωραιες εποχες δοξας .

Κάπου το έχασε στο marketing πιστεύω γιατί στα κινητά είχε πολυ μεγάλη τεχνογνωσία. Την πήρε φαλλάγι η Αpple αλλά και η Κίνα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...