Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Μήπως κράτησες κάποια φωτογραφία από τις μνήμες, σειριακό αριθμό ή αριθμό από chip;

Θα ανεβάσω αύριο, γιατί δεν εχω wifi εδώ για το κινητό. Αν ξεχαστώ κάνε μια νύξη :)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα!

Απλά έπαθα ένα μικρό (θετικό) σοκ, αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι λόγο nForce ίσως έχει καλύτερη συμβατότητα λόγω της ''ιδιαιτερότητας'' αυτού του chipset.

• Like 1
Δημοσ.

Σε asrock g31m-s που λέε στο manual ότι δέχεται max 8gb με 2 μόνο σλοτς υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν? Η μπύρα η δουλειά? Τι λέτε? Το g31 έχω διαβάσει ότι πάει max 4gb.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Σε asrock g31m-s που λέε στο manual ότι δέχεται max 8gb με 2 μόνο σλοτς υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν? Η μπύρα η δουλειά? Τι λέτε? Το g31 έχω διαβάσει ότι πάει max 4gb.

Το έχω ξαναγράψει, το memory support list το έγραψε κανας μεθυσμένος intern. ΔΕΝ θα δουλέψουν. Μαγικά έκανε η asrock?

Απο την άλλη, λέει free returns, αλλά και τις πουλάς εδώ.

Τι διάλα, θα δοκίμαζα και στην τελική θα έκραζα και την Asrock.

• Like 1
Δημοσ.

Dimm για desktop DDR2 hynix που κάνει και για intel είχα πάρει 4X2GB στα 15 ευρώ από ebay πριν 2 χρόνια.

Τωρα κάνουν ~20,50.

https://www.ebay.com/itm/8GB-4X-2GB-Hynix-2RX8-PC2-6400-DDR2-800MHz-240pin-NON-ECC-DIMM-Desktop-Memory/351817908987

Μια χαρά έπαιξαν με XEON σε μητρική 775 με τη γνωστή πατεντούλα στα pins.

Σε nvidia chipset δε ξέρω αν υπάρχει όμως κάποιος περιορισμός.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/12/2020 στις 7:16 ΜΜ, Sheogorath είπε

Έχω έτοιμο pc, σε λειτουργία, με Q9550, 4GB Ram, SSD 128+SSHD 1TB, και R7 250 low profile, σε κουτί 7.4 λίτρα.

Πέρα απο τους περιορισμούς σε ραμ, δεν έχει άλλο θέμα για αυτά που το θέλω. Έλεγα αν υπάρχει κανα κιτάκι 8GB, μέχρι 30 ευρώ αξίζει να τα δώσω.

Αδερφε αν βρεις 8gb  με 30 ευρω , θελω και γω αλλα 16gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αδερφε αν βρεις 8gb  με 30 ευρω , θελω και γω αλλα 16gb

Έχω λινκ πιο πανω :)

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Έχω λινκ πιο πανω :)

Απ'αυτον αγορασα μια τετραδα και δεν τις εστειλε στη βδομαδα επανω και ακυρωσα την παραγγελια μεσω ebay

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Απ'αυτον αγορασα μια τετραδα και δεν τις εστειλε στη βδομαδα επανω και ακυρωσα την παραγγελια μεσω ebay

Εμένα ήρθαν μετά απο κανα μηνα. Κανένα πρόβλημα δεν είχα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Εμένα ήρθαν μετά απο κανα μηνα. Κανένα πρόβλημα δεν είχα.

Δεν ξερω , μπορει εκεινη την περιοδο στη δικη μου παραγγελια να ειχε φαει νυχτεριδες ο τυπος.

Δημοσ.

Με nvidia chipset διάβασα και αλλού success stories, έχει να κάνει με τον memory controller. Περιμένω και εγώ απο βδομάδα ένα 2x 4GB DDR2 AMD only kit για τέστ, θα πέσει δοκιμή σε ότι υπάρχει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα κι εγώ να πάρω ένα κιτ και μου λέει ένας γνωστός μου να προσέξω τα τελωνεία για κρυφές χρεώσεις καί με μπέρδεψε... Πάλι στην απ'έξω μένω.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...