Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες έχω το έξεις πρόβλημα χθες μολις ειμουν σε game Crasharei το πσ και μου βγαζει  χρωματα στην οθόνη κανω ενα ρεσταρτ και απλος μου έβγαζε την μητρική και μετα black screen. ευτυχώς εχω και onboard graphics και βουταρα απο εκεί  μπηκα σαφε μοδε εκανα ddu tous drivers ξανα Βάλα την οθόνη στην καρτα (εδω εχω να πω οτι είχα ενα θεμα εδω και κάποιους μήνες που οταν πήγαινα να ανοίξω υο πσ δεν μου ανοίγει το σκριν , αυτό λύθηκε με  αλλαγή των drivers) επειτα πάω να κατεβάσω καινούργια drivers και μετα απο 2-3 λεπτά ανοιγοκλείνει η οθόνη και black screen.Το δοκίμασα αρκετές φορές και με αλλες εκδόσεις αλλα οτι και να κάνω αφότου ανοιγει το πσ μετα απο 2-3λεπτα black screen δλδ δρν προλαβαινουν να κατέβουν καν.Η κάρτα λειτουργεί κανονικα
Σπεκσ
Gpu: amd Radeon r7 265 υλοποίηση της sapphire
Cpu:intel core i5 4460
8gb ram
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θερμοκρασίες; Αν απεγκαταστήσεις τους drivers δουλεύει με τους generic των windows; Δοκίμασες να κατεβάσεις drivers με σύνδεση στα ενσωματωμένα γραφικά πριν συνδέσεις την κάρτα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

Θερμοκρασίες; Αν απεγκαταστήσεις τους drivers δουλεύει με τους generic των windows; Δοκίμασες να κατεβάσεις drivers με σύνδεση στα ενσωματωμένα γραφικά πριν συνδέσεις την κάρτα;

Οι Θερμοκρασίες ειναι μια χαρά , όπως προανέφερα μόλις μπαίνω απο την κάρτα εφόσον εχω κανει ddu στους δριβερς  μετα απο 2-3 λεπτά πάλι Μπλάκ σκριν, η αλήθεια είναι οτι μολις ειμουν στα ενσωματωμένα δεν δοκίμασα να κατεβάσω δριβερς γτ φοβήθηκε μξμ γίνει τίποτα στα δριβερς του επεξεργαστή διότι  το πσ το χρειάζομαι για τηλεκπαίδευση αλλα απο ότι είδα δεν μου την εμφανίζει στο devise manager

2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν θα τό 'λεγα.

Εννοούσα οτι δούλευαν τα φανάκια και μετά το black screen 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fraged είπε

Εννοούσα οτι δούλευαν τα φανάκια και μετά το black screen 

Το ότι γυρνάνε οι ανεμιστήρες δεν έχει μεγάλη σημασία. Από την στιγμή που με τα ενσωματωμένα γραφικά το pc λειτουργεί χωρίς θέματα, πιθανώς αυτό σημαίνει πως το θέμα το έχει η gpu. Καλό θα ήταν να την δοκιμάσετε στην άλλη pci της μητρικής σας αν διαθέτει ή άλλη μητρική. Θα δοκίμαζα και την θύρα dvi στην θέση σας καθώς πρόσφατα η gpu μου έβγαλε μόνο 2 χρώματα χωρίς να βλέπω κάτι από την επιφάνεια εργασίας και μετά από κάποιες φορές σταμάτησε να δίνει γενικά εικόνα. Δοκίμασα το dvi και το vga και λειτουργούν μέχρι και σήμερα κανονικά. Όσο για το devise manager, εφόσον έχετε βγάλει τους drivers της gpu, είναι πιθανό να μην την βλέπει. 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δοκίμασα και με άλλο καλοδιο και σε άλλη οθόνη αλλα τίποτα, η μητρική δεν διαθέτει δεύτερη θύρα και λόγο τις κατάστασης ειναι δύσκολο να την δοκιμάσω σε άλλη μητρική.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...