Προς το περιεχόμενο

Paypal Limited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Πριν λιγο ελαβα ενα email οτι ο λογαριασμος μου στην PayPal ειναι προσωρινα limited.

Ποτε δεν εκανα τιποτα περιεργο ωστε να μου το κλειδωσουν. Εδωσα οτι στοιχεια ζητησαν συνηθως κραταει 5 ημερες οπως λενε να δουν ενα ζητημα η μπορει να λυθει και γρηγοροτερα;

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MrJulius είπε

Καλησπερα σε ολους

Πριν λιγο ελαβα ενα email οτι ο λογαριασμος μου στην PayPal ειναι προσωρινα limited.

Ποτε δεν εκανα τιποτα περιεργο ωστε να μου το κλειδωσουν. Εδωσα οτι στοιχεια ζητησαν συνηθως κραταει 5 ημερες οπως λενε να δουν ενα ζητημα η μπορει να λυθει και γρηγοροτερα;

Μηπως το μαιλ ήταν phishing?

Βαλε το εδω αν θες

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spartak1 είπε

Μηπως το μαιλ ήταν phishing?

Βαλε το εδω αν θες

Οχι γιατι οταν μπηκα στον λογαριασμο μου οντως με ζητησε να ανεβασω ταυτοτητα και αποδεικτικο οδου

Δημοσ.
41 minutes ago, MrJulius said:

Οχι γιατι οταν μπηκα στον λογαριασμο μου οντως με ζητησε να ανεβασω ταυτοτητα και αποδεικτικο οδου

Εάν κάποιος στείλει μεγάλο ποσό από ένα account σε ένα άλλο (ακόμα και άγνωστο) τότε και οι 2 λογαριασμοί γίνονται limited χωρίς ο δεύτερος να γνωρίζει τι φταίει, μίας και το ποσό δεν φτάνει ποτέ σε αυτόν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/12/2020 στις 6:41 ΜΜ, Hapatingo είπε

Εάν κάποιος στείλει μεγάλο ποσό από ένα account σε ένα άλλο (ακόμα και άγνωστο) τότε και οι 2 λογαριασμοί γίνονται limited χωρίς ο δεύτερος να γνωρίζει τι φταίει, μίας και το ποσό δεν φτάνει ποτέ σε αυτόν.

Aν δηλ στείλεις σαν φίλος σε φίλο (όχι επαγγελματικό )  ποσό ?  Για πόσο μεγάλο ποσό γίνεται αυτό?  Έχω πάρει απο συγγενή 380€  και δεν ζητήθηκε κάτι απο κανέναν.

Δημοσ.
7 hours ago, kounga said:

Aν δηλ στείλεις σαν φίλος σε φίλο (όχι επαγγελματικό )  ποσό ?  Για πόσο μεγάλο ποσό γίνεται αυτό?  Έχω πάρει απο συγγενή 380€  και δεν ζητήθηκε κάτι απο κανέναν.

Από 1.000.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα χτες, απο το πουθενα.. και ζητανε εκτος απο ταυτοτητα και αποδεικτικα αγορας αγαθων απο τον προμηθευτη μου. Ε μαντεψτε, δεν εχω πουλησει ποτε στη ζωη μου ουτε καρφιτσα με αυτο το paypal... δεν εχω ιδεα τι να κανω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 15/12/2020 στις 5:01 ΜΜ, MrJulius είπε

Καλησπερα σε ολους

Στο ξεκλειδωσαν τελικα; Και αν ναι, τι εφταιγε;

Δημοσ.

Αυτό γίνεται όταν γίνονται μεγάλες κινήσεις, νομίζω ετησίως, στο paypal. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για διευκρινήσεις. Π.χ. Εγώ πριν χρόνια που έγινε αυτό χρειάστηκε να στείλω μόνο την ταυτότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...