MrJulius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους Πριν λιγο ελαβα ενα email οτι ο λογαριασμος μου στην PayPal ειναι προσωρινα limited. Ποτε δεν εκανα τιποτα περιεργο ωστε να μου το κλειδωσουν. Εδωσα οτι στοιχεια ζητησαν συνηθως κραταει 5 ημερες οπως λενε να δουν ενα ζητημα η μπορει να λυθει και γρηγοροτερα; 1
spartak1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, MrJulius είπε Καλησπερα σε ολους Πριν λιγο ελαβα ενα email οτι ο λογαριασμος μου στην PayPal ειναι προσωρινα limited. Ποτε δεν εκανα τιποτα περιεργο ωστε να μου το κλειδωσουν. Εδωσα οτι στοιχεια ζητησαν συνηθως κραταει 5 ημερες οπως λενε να δουν ενα ζητημα η μπορει να λυθει και γρηγοροτερα; Μηπως το μαιλ ήταν phishing? Βαλε το εδω αν θες 1
MrJulius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Μηπως το μαιλ ήταν phishing? Βαλε το εδω αν θες Οχι γιατι οταν μπηκα στον λογαριασμο μου οντως με ζητησε να ανεβασω ταυτοτητα και αποδεικτικο οδου
Hapatingo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 41 minutes ago, MrJulius said: Οχι γιατι οταν μπηκα στον λογαριασμο μου οντως με ζητησε να ανεβασω ταυτοτητα και αποδεικτικο οδου Εάν κάποιος στείλει μεγάλο ποσό από ένα account σε ένα άλλο (ακόμα και άγνωστο) τότε και οι 2 λογαριασμοί γίνονται limited χωρίς ο δεύτερος να γνωρίζει τι φταίει, μίας και το ποσό δεν φτάνει ποτέ σε αυτόν. 1
kounga Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στις 15/12/2020 στις 6:41 ΜΜ, Hapatingo είπε Εάν κάποιος στείλει μεγάλο ποσό από ένα account σε ένα άλλο (ακόμα και άγνωστο) τότε και οι 2 λογαριασμοί γίνονται limited χωρίς ο δεύτερος να γνωρίζει τι φταίει, μίας και το ποσό δεν φτάνει ποτέ σε αυτόν. Aν δηλ στείλεις σαν φίλος σε φίλο (όχι επαγγελματικό ) ποσό ? Για πόσο μεγάλο ποσό γίνεται αυτό? Έχω πάρει απο συγγενή 380€ και δεν ζητήθηκε κάτι απο κανέναν.
Hapatingo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 hours ago, kounga said: Aν δηλ στείλεις σαν φίλος σε φίλο (όχι επαγγελματικό ) ποσό ? Για πόσο μεγάλο ποσό γίνεται αυτό? Έχω πάρει απο συγγενή 380€ και δεν ζητήθηκε κάτι απο κανέναν. Από 1.000. 1
Alphagamerz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα χτες, απο το πουθενα.. και ζητανε εκτος απο ταυτοτητα και αποδεικτικα αγορας αγαθων απο τον προμηθευτη μου. Ε μαντεψτε, δεν εχω πουλησει ποτε στη ζωη μου ουτε καρφιτσα με αυτο το paypal... δεν εχω ιδεα τι να κανω.
fitriolis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 15/12/2020 στις 5:01 ΜΜ, MrJulius είπε Καλησπερα σε ολους Πριν λιγο ελαβα ενα email οτι ο λογαριασμος μου στην PayPal ειναι προσωρινα limited. Ποτε δεν εκανα τιποτα περιεργο ωστε να μου το κλειδωσουν. Εδωσα οτι στοιχεια ζητησαν συνηθως κραταει 5 ημερες οπως λενε να δουν ενα ζητημα η μπορει να λυθει και γρηγοροτερα; Στο ξεκλειδωσαν τελικα; Και αν ναι, τι εφταιγε;
dkmaster Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Αυτό γίνεται όταν γίνονται μεγάλες κινήσεις, νομίζω ετησίως, στο paypal. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για διευκρινήσεις. Π.χ. Εγώ πριν χρόνια που έγινε αυτό χρειάστηκε να στείλω μόνο την ταυτότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα